Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Novi trije stavni nasveti za evropske kvalifikacije

Novi trije stavni nasveti za evropske kvalifikacije

Izrael na zadnjih devetih tekmah ni zadel pred 40. minuto

 

⚽EVROPA, KVALIFIKACIJE EURO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IZRAEL vs. ROMUNIJA

17.11.2023 ob 20:45

Naš tip je  2 - zmaga  Romunije

 

  Izrael
X

Romunija

Bet at home 2.80 3.30 2.55
Bet365 2.80 3.25
2.55

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 17.11.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Pozno izenačenje Izraela proti Švici (D 1-1) je povečalo njihove možnosti za samodejno uvrstitev na UEFA Euro 2024, a ker še vedno zaostajajo za Švicarji in naslednjo nasprotnico Romunijo za štiri točke, se morajo truditi za zmago, da ostanejo.  Neodločen izid ne bo dovolj, če zmaga tudi Švica, vendar ima Izrael zagotovljeno mesto v play-offu prek Lige narodov UEFA, tako da vse tri strani morda še uspejo. Nebeško modri in beli so izgubili samo enega od zadnjih šestih reprezentančnih tekem (W3, D2), čeprav je akcija morda pomembna, saj so njihove zadnje štiri kvalifikacije za evropsko prvenstvo (ECQ) dale natanko enega ali dva zadetka (W1, D2, L1).  Morali bi se počutiti nekoliko samozavestne in sproščene glede igranja proti nevtralni Madžarski zaradi nenehnega konflikta doma, zlasti po zmagi z 2-1 nad Belorusijo v Budimpešti v začetku leta. Do začetka te tekme bo Romunija izgubila že več kot eno leto (W5, D4), zato mora biti samozavest visoka, ko gredo proti severu.  Bet365 nudi kvote. Tri zaporedne prazne tekme ECQ (W2, D1), odkar so septembra remizirali z Izraelom (1:1), so jih postavile na prag kvalifikacij za svoj prvi večji turnir po letu 2016, pri čemer je točka tukaj zadostovala, da jim je zagotovila prvo mesto. Tricolors so svoje zadnje tri tekme ECQ remizirali na tujih tleh (vključno z eno na Madžarskem), zadnji dve H2H pa kjer koli, tako da bi lahko bila ponovitev na kartah, saj želijo zapečatiti kvalifikacije pred igranjem s Švico v torek. To bi potem lahko trenerju Edwardu Iordǎnescuju omogočilo, da debitira trem nepoklicanim igralcem, ki jih je vpoklical: Bogdanu Racoviţanu, Andresu Dumitrescuju in Andreiu Arteanu.
 
 
 

 

 

 

⚽EVROPA, KVALIFIKACIJE EURO

 

 

 

 

 

NIZOZEMSKA vs.  IRSKA

17.11.2023 ob 21:00

Naš tip je 1 - zmaga Nizozemske

 

  Nizozemska
X IRska
Bet at home

1.20

7.00

15.00
Bet365 1.18 6.50 17.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 17.11.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Z eno nogo na letalu za Nemčijo in mestom v končnici zagotovljenim kot nepredvidenim primerom, Nizozemska ve, da mora tukaj le premagati Republiko Irsko, katere upanja, da se bo naslednje poletje uvrstila v finale, je že konec. Če pa Grčija izgubi proti Franciji, se bodo Nizozemci kvalificirali ne glede na ta rezultat. Že en pogled na tabelo nariše sliko, ko so v povprečju prejeli več kot gol na tekmo, čeprav so šest od sedmih golov in oba poraza (P4, P2) dosegli proti vodilni Franciji. Edina druga stran, ki jim je zadela proti njim, je bila nihče drug kot Irska, v končni zmagi Nizozemcev z 2-1, ki je ohranila svoj popoln zmagovalni H2H rekord na tem področju (W4). Tudi brez remija v tem kvalifikacijskem ciklu (W2, L5), Irska vstopa v zadnjo tekmo v skupini B samo s ponosom. Bet at home nudi kvote.  Zdi se, da bo to najverjetneje tudi predzadnja tekma šefa Stephena Kennyja na čelu ekipe, pri čemer sta dva tekma v tem premoru prinesla 40 iger, ki so jih nadzirali Irci, niz, ki je imel vzpone in padce, a usodno, brez večjih nastop na turnirju. Vrhunec Kennyjevega mandata je nedvomno zmaga s 3:0 nad Škotsko, toda z vsako od njegovih desetih drugih zmag na čelu (W11, D10, L17), ki jih je dosegel proti Gibraltarju, Latviji, Malti in drugim nizko ocenjenim stranem, težko je dokazati, da premagajo Nizozemsko. Njihov rezultat H2H v tem stoletju proti gostiteljem je pravzaprav precej občudovanja vreden (W2, D2, L2), pri čemer je njihov zadnji nastop na nizozemskih tleh dosegel najboljši strelec vseh časov Robbie Keane leta 2004.
 
 
 
 

⚽EVROPA, KVALIFIKACIJE EURO

 

 

 

 

ŠVICA vs.  KOSOVO

17.11.2023 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Švice

 

  Švica
X Kosovo
Bet at home

1.31

5.00

11.00
Bet365 1.29 5.50 9.50

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.11.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Vodilna Švica v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo (ECQ) skupine I se lahko kvalificira za tretji zaporedni EP z državnim rekordom, če premaga Kosovo. Celo neodločen rezultat bi zadostoval glede na izid Izraela proti Romuniji, kar je nekaj, kar so varovanci Murata Yakina dosegli na štirih od zadnjih petih tekem (W1), čeprav je ekipa pri treh od teh spopadov za eno točko izgubila točke, čeprav je vodila v zadnje tri minute rednega dela. Tako je bilo na povratni tekmi v Prištini (D 2-2), ko so Švicarji izgubili točke v poznem sodnikovem sodnikovem dodatku. Domači navijači so morda nagnjeni k temu, da se bodo tukaj izognili ponovitvi, saj je Švica zmagala na devetih od zadnjih 12 domačih ECQ (D3), od katerih jih je osem spremljalo prazne mreže. Kosovo nima druge možnosti, kot da zmaga v Baslu, da bi ohranilo svoje upanje, da se bo uvrstilo v svoj prvi finale Eura v zgodovini, saj želi premostiti zaostanek šestih točk za prvima dvema, ki se bosta uvrstila v zadnji dve tekmi. Za goste pa gre dobro, saj potujejo v St. Jakob-Park po zaporednih zmagah, čeprav zgodovina ni prijazna, saj so zadnjič imeli podoben niz kvalifikacij, poraz s 5:3 proti Angliji sledi v letu 2019! Septembrski remi s Švico je bil prvi za Primoža Gliho kot novega selektorja Kosova, Slovenec pa bo zdaj načrtoval prvo zmago v zgodovini H2H. S takšnim rezultatom bi balkanska država prvič v zgodovini dosegla zaporedne zmage ECQ v gosteh, potem ko je zmaga s 3:0 nad Andoro prejšnji mesec prekinila nezaželen niz šestih evropskih kvalifikacij brez zmage na gostovanjih (D1, L5).

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>