sportne-stavnice.com
 

Stave na najbolj priljubljenih športnih stavnicah


REGISTRIRAJ SE
Stave - registriraj se

Betfair

Športne stave
Bwin
Bet365
Bet at home
William Hill
Speed-bet
MyBet
Pinnacle sports
Interwetten
Titanbet

O BETFAIR BORZNI STAVNICI

PRIJAVI SE NA BET365!  

 

Betfair je bila prva ustanovljena stavniška borza leta 2000. Trenutno je Betfair tudi največja stavniška borza in ima kar neverjetnih tri milijone uporabnikov, dnevno pa dosežejo več kot pet milijonov transakcij. Borzo so ustanovili igralci, kateri so imeli željo staviti en proti drugemu, tako da so si sami določali kvote ter zneske stav.

 

 

Izmenjevalnica Betfair je za Slovenijo ukinila svoj program!

 

 

Sami začetki Betfaira so se pričeli z športnimi stavami, kasneje je sam projekt prerasel v igre na srečo kot so casino, razne arkadne igre ter poker.

Leta 2009 je Betfair vstopil na ameriški trg, ter kar 35 milijonom gledalcem omogočil televizijski kanal, ki v živo prikazuje tekmovanje konj. Prikazujejo v živo tekmovanja iz več kot 100 različnih tekmovalnih prog po vsej ameriki. Na zgoraj opisani način je Betfair leta 2007 pričel z trgovanjem z vrednostnimi papirji. Leta 2010 je dobil dovoljenje za uporabo te funkcije.

 

PONUDBA STAV 

Stave na Betfairu igra ogromno število državljanov Slovenije. Po naših podatkih je Betfair vedno bolj priljubljen med stavniškimi mojstri. Glavna posebnost Betfaira je, da so kar do 20% višje kvote na posamezne stave kot na ostalih stavnicah. 20% višje kvote stav pa seveda prinašajo 20% več prihodka. Kot smo že napisali, je Betfair stavniška borza, kjer si sami izberemo kvoto ter znesek za stave, na katere bomo stavili. In kdorkoli lahko stavi proti vam, kar ste mu vi ponudili.

 

Betfair ponuja uporabniku raznoliko ponudbo stav, vse kar imajo največje stavnice.

 

Vrste vplačil:

Preko bančnega računa (gotovina), bančne kartice (maestro, visa, visa electron, mastercard), spletne denarnice (moneybookers, neteller), predplačniške kartice (paysafecard), western union, čeki

Vrste izplačil:

Preko bančnega računa, bančne kartice (visa),  spletne denarnice (moneybookers, neteller, webmoney), preko čeka, katerega potem prejmete na dom

 

mastercard

visa

skrill_moneybookers

neteller

paysafecard

bancno_nakazilo

western_union

 

POMOČ

Ste "novinec" na Betfairu? Preberite si, kako se postavlja BACK in LAY stave na izmenjevalnici Betfair.