Najboljše športne stavnice za stave1xBet

Dostop do 1xBet stavnice je trenutno onemogočen!

Predlagamo pa vam alternativo - to je stavnica Bet365!

 

V spodnjem tekstu smo napisali nekatera pozitivna dejstva o 1xBet. Za nas prednjači predvsem začetni bonus, ki je na 1xBet kar 100% do 100EUR. Tako si v primeru vplačila 50EUR svoj znesek podvojite in lahko postavite več stav.

✅ Dobra pokritost live stav
✅ Veliko možnosti vplačil in izplačil, tudi kriptovalute
✅ 1xBet bonus bonus pri prvem vplačilu - 100% do 100EUR
✅ Ogromno stavnih dogodkov

 

Seveda pa so tudi nekatere manj dobre stvari, ki pa jih ima skorajda vsaka stavnica.

⛔️ Omejtive stav pri določenih ligah
⛔️ Občasna zakasnelost izplačil

 

Hitre povezave: FAQ ::: 1xBet bonus

 

ALTERNATIVNA POVEZAVA 1xBET SLOVENIJA

Kot že mnoge druge stavnice, je tudi 1xBet Slovenija pravtako blokirala. Ampak tukaj ni strahu - na naši spletni strani bo dostop do te spletne stavnice vedno mogoč! Tako bodo vaši dobitki vedno na dosegu ali za izplačilo ali pa za postaljanje stav.

 

NA HITRO O 1xBET

1xBet je na tržišču je že vse od leta 2011 z licenco Curacao in lastništvom v vzhodni Evropi. Trenutno število registriranih in aktivnih uporabnikov je že preseglo mejo 400.000, kar nam da vedeti, da je to zanesljiva stavnica. Imajo tudi nekaj lokalnih licenc - Portugalska, Nemčija, Kenija, ipd. Ponujajo ogromno stav v živo, od katerih so nekatera podprta tudi s prenosom v živo. 1xBet ponujaja tudi postavljanje stav preko aplikacije Telegram, kar je vsekakor prijetna novost.

 

FAQ

Je registracija na 1xBet varna in zanesljiva?

Seveda! Registracija je varna in tudi vaši dobitki bodo varni. 1xBet deluje že od leta 2011, licenco imajo tudi v Nemčiji in na Portuglaski. Zaradi teh dejstev je stavnica vredna zaupanja.

 

Kolikšen je bonus?

Trenutno stavnica ponuja 100% do 100EUR bonusa. To pomeni, da če vplačate 100EUR, vam jih ravno toliko doda še stavnica 1xBet. Pred dvigom dobitkov je potrebno samo slediti navodilom rollover bonusa.

 

Vaša povezava na stavnico za Slovenijo deluje?

Naša povezava do stavnice vedno deluje! 1xBet povezavo dnevno večkrat preverimo in v primeru, da le ta ne deluje, jo zamenjamo z novo - tako brez skrbi dostopate do stavnice.

 

MNENJE

Naše mnenje o 1xBet je, da ne glede na to, da je licencirana na Curacau, je to varna stavnica. To trditev podpre tudi dejstvo, da so pridobili licenco v Nemčiji in Portugalski. Pri največjih in najmočnejših športih (nogomet La Liga, Serie A, ipd.) ponujajo velik spread dobička, mogoče je staviti na več kot 50 športov, lahko stavite tudi na politiko. Dobrodošla stvar 1xBet je tudi ta, da so po opravljeni verifikaciji izplačila zelo hitra! 1xBet je tudi sponzor večjih nogometnih klubov!

In to je tudi prva stvar, ki nam ni všeč na 1xBet - občasne "težke" zahteve za verifikacijo računa. Verifikacija računa v praksi naj bi bila hitra in enostavna, vendar pri 1xBet temu včasih ni tako. Verifikacije se ponavadi zakomplicirajo, ko so na računu sumljive transakcije/stave. Plačila preko Paypala niso mogoča, ampak ponujajo mnogo ostalih možnosti vplačil/izplačil, da je to težko šteti v negativo. Ko zadnje pa lahko povemo, da je spletna stran na čase preveč zakomplicirana.

1xBET BONUS

Kot vse dobre stavnice ponuja tudi 1xBet bonus 100EUR - pomeni 100% do 100EUR. Vplačate 50EUR, dodatne prejmete še 50EUR. Za dvig bonusnih zadetkov je potrebno zadovoljiti bonusnim zahtevam, ki vam jih bomo sedaj predstavili.

  • Registrijajte se oz. odprite svoj račun na 1xBet
  • Na levi strani lahko izberete tip bonusa
  • Ponujajo možnosti registracije preko telefona, epošte ali Facebooka
  • Po vplačilu se vam avtomatsko prišteje 1xBet bonus do maksimalne višine 100EUR

Toplo pa vam priporočamo, da vaš račun čimpreje verificirate in da boste lahko svoj 1xBet bonus brez zapletov obrnili.

 

PODPORA

  • Podporo nudijo 24/7
  • Live chat
  • e-pošta: info-en@1xbet.com