Najboljše športne stavnice za staveBetWinner

Ko pride do Betwinner vprašanja, ali na stavnici igrati in postavljati stave, vam mi lahko pomagamo z našimi izkušnjami. Za začetek smo napisali nekaj pozitivnih in manj pozitivnih lastnosti stavnice Betwinner.

 

✅ Odlične kvote za tenis in najboljše nogometne lige
✅ Več kot 30.000 dogodkov mesečno
100EUR bonus pri prvem vplačilu
✅ Opcija Cashout
Ponujajo Exchange oz. izmenjevalnico (kot Betfair)

 

⛔️ Relativno nova stavnica
⛔️ Včasih počasna komunikacija z podporo
⛔️ Nizke kvote na slabših ligah

 

Prijavi se na Betwinner

 

Hitre povezave: FAQ ::: Betwinner bonus

 

MNENJE ŠPORTNIH STAVNIC

Za Betwinner stavnico lahko rečemo, da je ena izmed teh, ki se hitro pomikajo pri vrhu vseh športnih stavnic. Poleg vseh športov, casinoja in pokra lahko igrate tudi Lotto, ki v zadnjem času pridoviva na popularnosti. Možno je igrati tudi igro Bingo. 

Betwinner stavnica ponuja stave v živo, kjer ponujajo širok izbor športov na katere lahko stavite. Za določene športne dogodke si seveda lahko ogledate tekmo tudi v živo. Na Betwinner obstaja opcija Cash Out, s katero lahko vašo stavo predčasno izplačate. Dobro je tudi to, da stavo lahko samo delno izplačate in ne v celoti. Če tekma ne gre v vašo korist, potem je opcija Cahs Out edina pravilna izbria.

Lepa prednos stavnice je tudi Betting exchange oz. v direktne prevodu Stavna borza. Vsi, ki ste že kdaj igrali na borzi Betfair, veste o čem pišemo. Na borzi lahko sami določite kvoto, po kateri boste kupili/prodali svojo stavo.

Omenimo lahko še nekaj slabših stvari. Ena ja ta, da ni mogoče postaviti hitre stave - Quick bet. Kvote na nižjih ligah so včasih slabše kot konkurenčne. Zaključimo pa z podporo uporabnikom, ki je super, ampak občasno počasna.

 

FAQ

Kakšen je Betwinner bonus?

Stavnica Betwinner ponuja 100% bonus do 100EUR - velja za vse nove stranke. Obrnete ga lahko z postavljanjem listkov z vsaj tremi pari in kvotami vsaj 1.40.

 

Ali ima stavnica kakšne posebne prednosti pred ostalimi?

Imajo eno prednost in ta je - Betwinner exchange. Enak sistem kot Betfair - samo lahko določamo, po kakšni kvoti bomo kupili al prodali našo stavo.

 

BETWINNER BONUS

Za vse nove člane stavnice je na voljo Betwinner bonus, ki znaša 100% do 100EUR! Zelo velikodušna gesta stavnice, saj si z opravljenim prvim vplačilom povečate sredstva za vaše stave. Za prevzem Betwinner bonusa ni potrebno storiti ničesar, samo vplačajte in znesek do 100EUR bo avtomatsko prištet. Za dvig bonusnih zadetkov pa obstajajo določena pravila, ki jih je postavila stavnica.

 

Pravila bonusa:

  • upravičeni ste samo do enega bonusa
  • Betwinner bonus znaša 100% do 100EUR
  • da prejmete bonus, se morate s tem strinjati
  • bonus je potrebno obrniti 5x na listkih s po vsaj tremi pari, vsak par mora imeti kvoto 1.40 ali višjo
  • predno bonus ni obrnjen dvig denarja ni mogoč
  • obvezno je potrebna verifikacija računa

Bonus je super, edino kar nam ni tako všeč pa je to, da je bonus potrebno obrniti na listkih s po tremi pari.

 

>> Klik za prijavo na Betwinner <<

 

POMOČ

Za podporo strankam lahko izberete možnosti, kot so:

  • e-pošta: info-en@betwinner.com
  • telefonska pomoč
  • pogovor v živo (live chat)
  • obrazec na spletni strani