Najboljše športne stavnice za staveWilliam Hill

William Hill je priznana svetovna stavnica, ki ima dolgoletno tradicijo in velja za eno največjih imen v industriji spletnih stav. Ponuja širok nabor športnih stav, igralniških iger in drugih možnosti za zabavo. Spletna stran je dobro zasnovana in enostavna za uporabo, kar omogoča prijetno izkušnjo uporabnikom.

 

William Hill

Naša ocena: 4.4/5

William Hill

 

✅ Stave v slovenskem jeziku

✅ Veliko dogodkov

✅ 30EUR zastonj stava

 

Prednosti in slabosti

✅ V slovenskem jeziku
✅ Za nove igralce 30EUR zastonj stava
✅ Velika pokritost dogodkov
✅ Specializirani za konjske in pasje dirke

 

⛔️ Ni alternativnega linka (glej vodič za dostop do WH)

⛔️ Slaba ponudba stav pri nižjih ligah

 

William Hill ne deluje? Preberite si tukaj, kaj je potrebno nastaviti, da bo deloval!

 

Hitre povezave:

William Hill bonus :: WH dostop :: Registracija :: Pogosta vprašanja

 

William Hill bonus 30EUR

William Hill se ponaša z izjemnim »Bonusom dobrodošlice«, ki je zasnovan tako, da privabi nove igralce na njihovo platformo. Ponudba je izjemno konkurenčna v industriji spletnih stavnic in igralnic, saj omogoča uporabnikom, da začnejo svojo igralno izkušnjo z dodatnim zagonom. Trenutni bonus znaša 30EUR in je v obliki zastonj stave (2x po 15EUR). Spodaj si preberite, kako do tega bonusa.

William Hill bonus 30EUR

 1. Registrirajte račun na William Hill
 2. Ko vnašate uporabniško ime in geslo, v kvadratek »Promo code« vpišite TOP30. Če tega ne vpišete, ne boste prejeli zastonj stave.

  William Hill 30EUR bonus

 3. Ko imate račun odprt, je potrebno nakazilo minimalno 10EUR
 4. Postavite stavo, katera ima kvoto vsaj 1.50
 5. Ko bo vaša stava poknjižena, boste prejeli 2x po 15EUR zastonj stavi

Za ta bonus veljajo določena pravila. Mi vam jih bomo našteli najbolj pomembna:

 • William Hill bonus je veljaven samo za nove igralce
 • Zastonj stave je potrebno pokoristiti v roku 30 dni, drugače se vam izbrišejo iz stavniškega računa
 • Vsi zadetki, ki jih prejmete iz »Free bet-a« lahko izplačate takoj

 

Pomembno je, da tudi sami preverite pogoje in zahteve za izkoristek bonusa.

 

Za povzetek lahko rečemo, da je bonus dobrodošlice na William Hill izjemna priložnost za nove igralce, da začnejo svojo igralno pot z dodatnimi sredstvi. Ob ustrezni izpolnitvi pogojev in zahtev, igralci lahko izkoristijo to izjemno ponudbo in uživajo v pestri ponudbi stav in igralniških iger na tej priznani spletni platformi.

 

Prijavi se na William Hill

Kako dostopati do William Hill

Kako v primeru, da vam stavnice William Hill ne želi prikazati? Pripravili smo vam en manjši trik, kako lahko do spletne strani ponovno dostopamo!

 • izberemo naše omrežje in kliknemo na status

  William Hill - odprtje dostopa

 • v novem oknu izberemo Properties (Lastnosti), za tem izberemo še Internet Protocol v4 in ponovno kliknemo na Properties (Lastnosti)

  William Hill - odprtje dostopa

 • vpišemo številke 8.8.8.8 in 8.8.4.4 in potrdimo z OK (V redu). To je DNS od Googla, ki ne blokira strani

  William Hill - odprtje dostopa

Po vsem tem pa zapremo brskalnik in ga ponovno odpremo. Dostop do spletne strani www.williamhill.com mora sedaj delovati!

 

Ostali bonusi in promocije

Poleg »Bonusa dobrodošlice«, William Hill svojim igralcem nudi tudi številne druge bonusi in promocije, ki povečujejo zabavo in možnosti za zmago. Ta ugledna stavnica redno poskrbi, da so igralci nagrajeni za svojo zvestobo in aktivnost na platformi.

 

Ena izmed priljubljenih promocij, ki jo William Hill ponuja, je »Reload bonus«. Gre za bonus, ki je na voljo obstoječim igralcem ob ponovnem pologu. To pomeni, da bodo igralci nagrajeni z določenim odstotkom ujemanja svojega pologa v obliki bonusnih sredstev. Ta ponudba je odlična za tiste, ki se radi vračajo na platformo in želijo izkoristiti dodatne ugodnosti pri svojih stavah ali igrah.

 

William Hill redno organizira tudi promocije v povezavi s posebnimi športnimi dogodki. Te promocije ponavadi vključujejo izboljšane kvote za izbrane tekme ali dogodke, kar igralcem omogoča večje potencialne iztržke. Poleg tega lahko igralci pri teh promocijah sodelujejo v različnih nagradnih igrah z možnostjo osvojitve različnih bonusov ali celo ekskluzivnih doživetij.

 

Zvestim igralcem je namenjena tudi program zvestobe ali VIP program, ki omogoča dodatne nagrade in ugodnosti tistim, ki redno igrajo na William Hillu. VIP igralci lahko uživajo v personaliziranih storitvah, hitrejših izplačilih, ekskluzivnih bonusih in povabilih na posebne dogodke.

 

Poleg tega, William Hill včasih ponuja tudi »Cashback« promocije, ki igralcem omogočajo delno povrnitev izgub na določenih stavah ali igrah. To je odličen način, da igralci zmanjšajo svoje tveganje in imajo dodatno priložnost za zmago.

 

Vendar pa je pomembno, da igralci redno preverjajo promocije in pogoje, saj se lahko različne ponudbe spreminjajo in imajo svoje omejitve glede časa in uporabe.

 

Registracija na William Hill Slovenija

Registracija na William Hill Slovenija je enostavna in hitra, omogoča pa dostop do razburljivega sveta športnih stav, igralniških iger in drugih zabavnih možnosti. Postopek registracije je zasnovan tako, da uporabnikom olajša začetek njihove igralne izkušnje na tej ugledni stavnici.

 

Začetek registracije zahteva vnos nekaj osnovnih podatkov, kot so ime, priimek, datum rojstva, elektronski naslov in geslo. Uporabniki morajo zagotoviti veljavne podatke, saj bodo uporabljeni za preverjanje identitete in zagotavljanje varnosti računa.

William Hill registracija

 

Po vnosu osnovnih podatkov se uporabniki lahko odločijo za izbiro valute in jezika, ki ga želijo uporabljati med igro na platformi. To omogoča prilagajanje izkušnje individualnim preferencam.

 

Eden izmed ključnih korakov pri registraciji je tudi izbira načina plačila. William Hill ponuja širok nabor varnih in zanesljivih možnosti, vključno s kreditnimi karticami, bančnim nakazilom in priljubljenimi spletnimi denarnicami. To omogoča, da uporabniki enostavno nakažejo sredstva na svoj račun in začnejo staviti ali igrati igre.

 

Ko je postopek registracije zaključen, lahko igralci prejmejo dodaten bonus dobrodošlice, če so upravičeni do ponudbe. To pomeni, da bodo imeli dodatna sredstva ali brezplačne stave za začetek svoje igralne poti na William Hillu.

 

William Hill skrbi za varnost podatkov svojih igralcev in upošteva visoke standarde zasebnosti. Vsi osebni podatki so zaščiteni z ustrezno tehnologijo šifriranja, kar zagotavlja varno igralno okolje.

 

William Hill aplikacija

William Hill aplikacija je inovativno orodje, ki omogoča uporabnikom dostop do bogate ponudbe športnih stav in igralniških iger kar na svojih mobilnih napravah. Ta priročna aplikacija ponuja hitro in enostavno igranje ter stave kjerkoli in kadarkoli, kar omogoča vrhunsko igralno izkušnjo na poti.

 

Uporabniki lahko prenesejo William Hill aplikacijo na svoje pametne telefone ali tablične računalnike z operacijskimi sistemi Android in iOS. Aplikacija je zasnovana tako, da je prijazna do uporabnikov in omogoča enostavno navigacijo po različnih športnih dogodkih, stavah in igrah.

 

Z aplikacijo lahko stavite na širok nabor športnih dogodkov iz celega sveta. Poleg tradicionalnih športov, kot so nogomet, tenis, košarka in konjske dirke, aplikacija ponuja tudi možnost stav na manj znane športe ter virtualne športne dogodke.

 

Aplikacija William Hill omogoča tudi dostop do različnih igralniških iger, kot so ruleta, blackjack, igralni avtomati in še več. Uporabniki lahko uživate v pristnem igralnem vzdušju tudi na svojih mobilnih napravah.

 

Za dodatno prilagodljivost aplikacija ponuja tudi možnost uporabe mobilne različice spletne strani, kar omogoča igro brez prenosa in namestitve aplikacije.

 

William Hill aplikacija je optimizirana za mobilno igralno izkušnjo, kar pomeni, da se igre in stave odzivajo hitro in brezhibno. Uporabniki lahko spremljajo tekme v živo, spreminjajo stave in upravljajo svoj račun, ne glede na to, kje se nahajajo.

 

Aplikacija je varna in zaščitena z najsodobnejšimi tehnologijami šifriranja podatkov, kar zagotavlja zaupnost in varnost osebnih informacij.

 

William Hill aplikacija nepogrešljivo orodje za vse ljubitelje stav in iger na srečo. Z enostavno uporabo, bogato ponudbo stav in iger ter optimiziranim delovanjem, vam omogoča vrhunsko igralno izkušnjo kar na njihovih mobilnih napravah. S to priročno aplikacijo lahko uživate v razburljivih igralnih možnostih kjerkoli in kadarkoli.

 

William Hill

FAQ

Ima Willim Hill tudi bonus? pri prvem vpisu?

Na voljo vam je Scratch of the day bonus. Smo pa s stavico v dogovoru, da bi za igralce iz Slovenije prav tako omogočili opcijo Freebet oz. zastonj stave.

 

Ali obstaja alternativna povezava na stavnico?

Trenutno taka povezava še ne obstaja, se pa trudimo, da bi jo čimpreje zagotovili. Obstaja pa možnost, da si dostop do stavnice odblokirate. Kliknite na našo stran in si preberite postopek spremembe DNS.

 

Kakšno ponudbo ima William Hill?

Ponudbe za stave je ogromno, prednjačijo pri konjiskih in pasjih dirkah, ki so v UK zelo popularni. Kvote na nogomet, košarko in tenis pa so tudi med višjimi!

 

Vplačila/Izplačila

Vplačila in izplačila na William Hillu potekajo gladko in varno, kar omogoča igralcem nemoten dostop do svojih sredstev in prijetno igralno izkušnjo. Stavnica ponuja širok nabor priljubljenih načinov plačila, ki omogočajo enostavno polnjenje igralnega računa in izplačilo morebitnih dobitkov.

 

Za vplačila lahko igralci izbirajo med različnimi možnostmi, kot so kreditne kartice, bančno nakazilo in priljubljene spletne denarnice. William Hill skrbi za varnost finančnih transakcij in uporablja najsodobnejše tehnologije šifriranja, kar zagotavlja zaščito osebnih in finančnih podatkov igralcev.

mastercard

visa

skrill_moneybookers

neteller

paysafecard

bancno_nakazilo

western_union

 

Večina vplačil na William Hillu je takojšnjih, kar pomeni, da bodo igralci takoj imeli dostop do svojih sredstev in lahko začnejo staviti ali igrati igre. Minimalni in maksimalni zneski vplačil se lahko razlikujejo glede na izbrani način plačila, zato je priporočljivo preveriti podrobnosti na spletni strani.

 

Izplačila na William Hillu so prav tako preprosta in učinkovita. Igralci lahko zahtevajo izplačilo svojih dobitkov prek istih načinov, kot so uporabili za vplačilo. Izplačila se običajno obdelajo hitro in učinkovito, kar pomeni, da bodo igralci kmalu prejeli svoje dobitke na izbran način.

 

Pri izplačilih se lahko zahteva preverjanje identitete igralca, kar je standardni postopek za zagotavljanje varnosti in preprečevanje goljufij. To lahko podaljša čas obdelave izplačil, zato je priporočljivo, da igralci predhodno potrdijo svoj račun.

 

William Hill zagotavlja preglednost pri vseh finančnih transakcijah in omogoča igralcem enostaven pregled nad njihovimi vplačili in izplačili. Stavnica se trudi, da je postopek vplačil in izplačil čim bolj prijazen do uporabnikov, kar zagotavlja pozitivno igralno izkušnjo na tej priznani igralni platformi.

 

Stave v živo

Stave v živo (live stave) na William Hillu prinašajo navdušujočo izkušnjo, ki omogoča igralcem, da stavijo med potekom športnih dogodkov. Ta funkcija omogoča dinamično in interaktivno igralno izkušnjo, saj igralci lahko spremljajo tekme v realnem času in prilagajajo svoje stave glede na potek dogodkov.

 

William Hill ponuja širok nabor športov in dogodkov za stave v živo. Igralci lahko stavijo na nogometne tekme, tenis, košarko, odbojko, hokej, košarko, konjske dirke in še veliko več. Poleg tega so na voljo tudi manj znani športi in virtualni športni dogodki, ki igralcem nudijo raznolikost možnosti za stavitev.

 

Stave v živo na William Hillu so enostavne za uporabo. Igralci lahko spremljajo dogodke prek grafičnih prikazov, statističnih podatkov in virtualnih animacij, kar jim pomaga pri sprejemanju informiranih stav. Prav tako so na voljo tudi različne možnosti za hitro stavljenje, ki omogočajo enostavno postavljanje stav med hitro spreminjajočimi se situacijami na terenu.

 

William Hill ponuja tudi funkcijo "Cash Out", ki igralcem omogoča, da prekinejo svojo stavo pred koncem dogodka. Ta funkcija omogoča igralcem, da zaklenejo del dobička ali zmanjšajo izgube, odvisno od trenutnega stanja dogodka. To povečuje nadzor igralcev nad njihovimi stavami in jim omogoča prilagodljivost glede na različne situacije.

 

Stave v živo na William Hill Slovenija so na voljo tudi na mobilni aplikaciji, kar igralcem omogoča, da uživajo v tej izkušnji kjerkoli in kadarkoli. Aplikacija zagotavlja hitro in zanesljivo delovanje, kar omogoča nemoteno igranje in stavljenje med potekom dogodkov.

 

Stave v živo so na William Hill priljubljena funkcija, ki omogoča igralcem razburljivo in interaktivno igralno izkušnjo. Z različnimi športi, možnostjo "Cash Out" in enostavno uporabo na mobilni aplikaciji, igralci lahko uživajo v dinamičnih stavah med potekom dogodkov in povečajo svojo vpletenost v svet športnih stav na tej ugledni igralni platformi.

 

Na hitro o William Hill

Stavnica William Hill se ponaša s pestro izbiro športov, med katerimi so nogomet, tenis, košarka, konjske dirke in mnogi drugi. Nudi tudi izjemne live stavne možnosti, kjer lahko uporabniki stavijo v realnem času med potekom tekme. Poleg športnih stav je na voljo tudi bogata izbira igralniških iger, kot so ruleta, blackjack, igralni avtomati in druge popularne igre.

 

William Hill Slovenija

 

Uporabniki Willam Hill imajo dostop do različnih promocij in bonusov, ki dodatno privabljajo nove igralce in nagradijo zvestobo obstoječih. Ponuja tudi mobilno aplikacijo, ki omogoča enostavno stavljene in igranje iger na poti.

 

Stavnica William Hill uživa ugled zanesljive in varne platforme, saj ima ustrezne licence in upošteva visoke standarde varnosti. Podpora strankam je na voljo 24/7 preko različnih komunikacijskih kanalov, kar zagotavlja odzivno in učinkovito pomoč vsem uporabnikom.

 

Varnost in licenca

Varnost in licenca sta na William Hillu na prvem mestu, saj stavnica stremi k zagotavljanju varnega in zaupanja vrednega okolja za vse svoje igralce. Kot ena izmed najuglednejših spletnih stavnic in igralnic na svetu, William Hill izpolnjuje najvišje standarde varnosti in ima ustrezne licence, kar zagotavlja igralcem, da so njihovi osebni podatki in finančne transakcije zaščiteni.

 

Stavnica je licencirana in regulirana s strani ustreznih organov za igre na srečo, kar vključuje licenco s strani britanske komisije za igre na srečo in drugih regulatorjev v državah, kjer je ponudba William Hilla dostopna. To pomeni, da se stavnica redno pregleduje in nadzira, da se zagotavlja pošteno in odgovorno igralno okolje.

 

William Hill uporablja najnovejše tehnologije šifriranja podatkov, kar varuje vse osebne informacije in finančne transakcije igralcev. To preprečuje dostop nepooblaščenih oseb do občutljivih podatkov in zagotavlja visoko stopnjo zaupnosti.

 

Poleg tega William Hill izvaja stroge varnostne postopke, da prepreči goljufije, pranje denarja in druge nezakonite dejavnosti. Sistematično spremljanje igralnega vedenja pomaga odkrivati morebitne sumljive dejavnosti in takoj ukrepati za zaščito integritete igre.

 

Stavnica si prizadeva tudi za spodbujanje odgovornega igranja. Igralci imajo na voljo različne orodja za nadzor nad svojim igranjem, vključno s postavljanjem omejitev stav, časovnimi omejitvami in možnostjo samoočitovanja.

 

Podpora strankam

Podpora strankam na William Hillu je izjemno pomembna, saj stavnica stremi k zagotavljanju odlične uporabniške izkušnje in zadovoljstva vsem svojim igralcem. Stavnica se trudi biti dosegljiva in odzivna ter ponuja različne načine komunikacije, da bi igralcem zagotovila pomoč in rešitve za morebitne težave.

 

Ena izmed ključnih prednosti podpore strankam na William Hillu je njena 24/7 dosegljivost. To pomeni, da so igralci lahko v stiku s podporo kadarkoli, ne glede na časovno območje, v katerem se nahajajo. Ta hitra in odzivna komunikacija omogoča, da se težave rešujejo takoj in da igralci dobijo potrebne informacije brez nepotrebnega čakanja.

 

William Hill ponuja različne načine stika s podporo strankam. To vključuje klepet v živo, e-pošto in telefonsko podporo. Klepet v živo je še posebej priljubljen, saj igralcem omogoča takojšnjo komunikacijo s predstavnikom podpore in hitro rešitev njihovih vprašanj.

 

Ekipa za podporo strankam je strokovna, prijazna in dobro usposobljena za reševanje različnih vprašanj in težav. Ne glede na to, ali gre za tehnične težave, pomoč pri uporabi platforme, informacije o bonusih ali kakršno koli drugo vprašanje, bodo igralci prejeli pomoč in nasvete.

 

Poleg tega, William Hill ponuja tudi obsežno bazo znanja in pogosta vprašanja (FAQ), kjer igralci lahko najdejo odgovore na najpogostejša vprašanja, preden se obrnejo na podporo strankam.

 

Stavnica skrbi tudi za zagotavljanje podpore strankam v več jezikih, kar omogoča uporabnikom iz različnih držav lažje komuniciranje in razumevanje.

 

Končna misel o WH

William Hill je ugledna in zaupanja vredna stavnica ter igralnica, ki navdušuje s svojo raznoliko ponudbo športnih stav, igralniških iger in bogatimi bonusi. Njihova mobilna aplikacija omogoča igralcem uživanje v razburljivi igri kjerkoli in kadarkoli. S poudarkom na varnosti in zanesljivosti, William Hill skrbi za zaščito osebnih podatkov in finančnih transakcij igralcev. Licenca, ki jo ima stavnica, zagotavlja pošteno in regulirano igralno okolje. Njihova 24/7 podpora strankam je prijazna in odzivna, kar omogoča hitro reševanje morebitnih vprašanj in težav. Skupaj z odgovornim igralniškim pristopom je William Hill Slovenijapriznana izbira za tiste, ki želijo uživati v visokokakovostni in varni igralni izkušnji.