Stave na najbolj priljubljenih športnih stavnicah


REGISTRIRAJ SE
Stave - registriraj se
Bonus 200 €
25 € bonus
Odlične kvote!
122EUR bonus
100 € bonus
$30 Free Play
Prijavite se na naš FORUM in oddajte napoved za prihajajoče nogometne tekme!

22Bet

22BET HITRI POVZETEK

Hitre povezave: 22Bet opis ::: 22Bet bonus ::: FAQ

 

Naj na hitro povzamemo, zakaj bi se odločili ravno za stavnico 22Bet. Kot prvo lahko izpostavimo visok začetni bonus, ki znaša vse do 122EUR. Kot drugo pa podpora uporabnikom, kar je zelo dobrodošlo pri zapletih.

 

✅ 22Bet bonus za prvo vplačilo - 100% do 122EUR

✅ Super podpora uporabnikom

✅ Dobra in pregledna mobilna aplikacija

✅ Stave na ešporte in virualne stave

 

⛔️ Kvote na azijske markete so nižje od konkurence

⛔️ Počasna izplačila za vikende

 

 

>> Prijavi se na 22Bet stavnico <<

22BET

22Bet je relativno "mlada" stavnica, saj so na tržišče prišli šele leta 2018 in je zelo podobna 1xBet stavnici. Njihova marža med WDW je 95% in je standardna, to pa pomeni, da velja tudi za stave, kjer sta možna samo dva dogodka. Ti so over/under, odd/even, home/away in podobne. Glede na število jezikov, ki jih ponujajo, je samo še vprašanje časa, kdaj bo na voljo tudi v slovenščini.

Ponujajo ogromno možnosti vplačil in izplačil, med katerimi lahko omenimo paypal, skrill, bitcoin in še mnoge druge - tudi druge kriptovalute. Možnosti za izplačila so v veliki večini enaka vplačilom.

 

22Bet - povezava do registracije

 

22Bet ponuja možnost stav na več kot 40 vrst športa in 2.000 športnih dogodkov dnevno. Na vse te stave lahko koristite Cash out opcijo, ki nam pride prav, ko imamo občutek, da naša stava ne blo "šla skozi". 

 

MNENJE

Ne glede na to, da je stavnica 22Bet v žačetnem stadiju in še ni dobro znana med stavničarji, lahko potrdimo, da je zaupanja vredna in varna stavnica. Licenco imajo na Curacau, Nemčiji in Keniji - dober znak poštene stavnice. Ponujajo tudi visok začetni 22Bet bonus 100% do 122EUR, kar nam omogoča postavljanje več stav.

V prihodnosti lahko, glede na trenutno število jezikov na 22Bet, pričakujemo tudi prevod v slovenski jezik. Kar bi bilo tudi edino pravilno, saj bomo le tako lahko bolje razumeli, kaj stavimo.

22BET BONUS

Izkoristite lahko 22Bet bonus dobrodošlice, ki znaša kar 100% do 122EUR. Kaj je lahko boljšega, kot pričeti postavljati stave z podvojenim denarjem. 

 

Bonus pridobite tako, da:

Pogoji za izpolnitev 22Bet bonus kriterijev:

  • Samo en bonus na osebo
  • Za dvig bonusa morate kreirate listke s po tremi pari
  • Kvota na en par mora biti vsaj 1.4
  • Bonus je potrebno obrniti 5x

 

FAQ

Je 22Bet legalna in varna stavnica?

Stavnica 22Bet se je dokazala kot varna in zaupanja vredna tudi s tem, da ima licence v drugih državah. Čeprav imajo licenco na Curacau, to še ne pomeni, da stavnica ni zanesljiva in varna.

 

Kako verificiram račun?

Za verifikacijo računa potrebujete vnesti vse pravilne podatke, katere od vas zahteva stavnica 22Bet. Pred potrditvijo vnosa podatkov se prepričajte, da so pravilno vnešeni. Po vsej verjetnosti pa boste morali poslati še osebni dokument ali pasuš, da bo verifikacija uspešno zaključena.

 

Kolikšen je minimalen depozit?

Minimalen znesek vplačila je 1EUR - s tem zneskom pravtako prejmete 122% bonusa. Možnost vplačil je v več valutah.

 

Kako naložim denar na stavnico 22Bet?

22Bet ponuja zelo veliko opcij za vplačilo denarja. Kreditne kartice, Skrill, Neteller, bančno nakazilo, paypal in tudi kriptovalute. Preko vseh teh lahko dvignete tudi svoje dobitke.

 

PODPORA

  • 24/7 podpora
  • Live chat
  • e-pošta: support-en@22bet.com