Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Nogomet: Liga narodov s tremi tekmami

Nogomet: Liga narodov s tremi tekmami

Tri stavne napovedi za Ligo narodov.

 

⚽EVROPA, LIGA NARODOV

 

 

FINSKA  vs. ROMUNIJA

23.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Finske

 

  Finska
X Romunija
Bet at home 3.20 3.20 3.20
Bet365 2.20 3.20 3.20

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 22.9.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Finska vstopa v predzadnji krog tekem UEFA Lige narodov (UNL) v negotovem položaju, potem ko je nazadnje izgubila s 3:2 proti Bosni in Hercegovini, kar ji je prineslo zaporedne poraze v skupini B3. Takšni rezultati so iztirili tisto, kar je nekoč izgledalo kot obetaven poskus preboja med najboljših 50 FIFA (trenutno #59), zdaj pa so od začetka leta 2021 dosegli le dve zmagi (D4, L6). Menedžer Markku Kanerva se bo zdaj osredotočil na poskuse ohranitve statusa svoje ekipe v Ligi B UNL, ki je ogrožena, saj je njegova ekipa le eno točko nad prebivalci kleti in prihajajočim nasprotnikom Romunijo. Vrnitev v Helsinke bi morala samodejno pridobiti nekaj zaupanja v taboru Eagle-owls, glede na to, da so izgubili le eno domačo tekmo UNL (W6, D1) in pri tem ohranili šest golov. Romunska kampanja UNL je bila doslej precej slabša, saj je izgubila tri od štirih tekem (W1), medtem ko pri vsakem porazu ni dosegla zadetka. Kvote na bet at home so na voljo na to tekmo. Njihova edina zmaga je bila v domačem dvoboju s Finsko, kjer so se z 1-0 premagali v zapletenem dvoboju in podaljšali svoj rekord brez poraza H2H na izjemnih 13 iger (W9, D4). To pomeni, da so Finci zdaj nasprotnik, s katerim so se najpogosteje soočali, ne da bi doživeli poraz. Tricolors si bodo prizadevali preskočiti svoje gostitelje, čeprav le dve zmagi na zadnjih 12 tekmah v gosteh kaže, da bo to lažje reči kot narediti (D3, L7). Prvi zadetek bi se lahko izkazal za odločilnega za obe strani, saj je Romunija videla, da vsaj ena ekipa ni dosegla zadetka na osmih od zadnjih devetih mednarodnih tekem.

 

 

⚽EVROPA, LIGA NARODOV

 

 

 

 

 

 

BOLGARIJA vs. GIBRALTAR

23.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Bolgarije

 

  Bolgarija
X Gibraltar
Bet at home 1.09 9.00 23.00
Bet365 1.09 9.00 23.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 22.9.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Bolgarija brez zmage (D3, L1) in Gibraltar (D1, L3) ne moreta računati na napredovanje iz Lige C4 UEFA Lige narodov (UNL), toda zaradi bližajoče se končnice za izpadanje je to teoretično moralna zmaga za obe strani. Novi selektor Bolgarije Mladen Krstajić bo začel svoj mandat šele kot njihov drugi selektor v tujini od šestdesetih let prejšnjega stoletja in ve, da mora njegova ekipa doseči boljše rezultate ali tvegati zaporedne izpade iz lige UNL. Da bi se izognili tej usodi, bodo morali gostitelji prekiniti niz osmih iger brez zmage (D4, L4) in izboljšati svojo slabo formo v tem tekmovanju. Potem ko je Bolgarija leta 2018 začela svojo pot na UNL s tremi zaporednimi zmagami, je brez zmage na zadnjih 13 tekmah UNL (D7, L6). Gibraltar, ki je zakoreninjen na dnu skupine, je edino točko v tej kampanji dosegel na povratni tekmi, ko so se po zadetku znižali in izenačili z 1:1. Ker ji je uspelo napredovati le v zadnji kampanji UNL, bi se druga najmanjša članica UEFA po številu prebivalcev želela izogniti takojšnjemu izpadu, čeprav je njihova forma močno v nasprotju z njo. Gostje so brez zmage od oktobra 2020 (D6, L15), kar se hitro približuje njihovemu najdaljšemu obdobju brez zmage (24). Njihova zadnja zmaga je vendarle prišla v tem tekmovanju in trije remiji v zadnjih šestih tekmah UNL (L3) so svetilnik upanja. Vendar pa bodo morali znova odkriti svoj klinični pridih pred golom, potem ko jim ni uspelo zadeti na petih od zadnjih sedmih tekem UNL v gosteh.


 

 

⚽EVROPA, LIGA NARODOV

 

 

 

 

 

ESTONIJA vs. MALTA

23.9.2022 ob 18:00

Naš tip je 1 - zmaga Estonije

 

 

Estonija

X Malta
Bet at home 1.85 3.20 4.50
Bet365 1.85 3.20 4.50

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 22.9.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Takojšnja vrnitev po razočarajoči kampanji za izpadanje UEFA Lige narodov (UNL) v sezoni 2020/21 je na dosegu roke za Estonijo, ki se mora preprosto izogniti porazu na svoji predzadnji tekmi, da bi si zagotovila vrnitev v Ligo C ob prvem vprašanju.  Kvote na bet365 so na voljo na to tekmo.To tekmovanje ni bilo prijazno do Estoncev pred to izdajo, toda njun par tokratnih zmag, čeprav v najnižji ligi, je izboljšal njihov rekord na tri zmage iz 16 iger UNL (D5, L8). Dodatno zaupanje vzbuja trenutni niz štirih tekem brez poraza Estonije proti Malti, vendar bi to lahko bila tesna tekma, če upoštevamo, da so se štiri od zadnjih šestih domačih tekem UNL končale na ravni (W1, L1). Estonija, ki je na lestvici FIFA na 110. mestu, je favoritinja, da upraviči svojo višjo uvrstitev proti 169. uvrščeni Malti in morda zagotovi prvo serijo treh zaporednih domačih čistih tekem po januarju 2016. Glede na to, da je to njihova zadnja tekma, je enaka po točkah z Estonijo, zato je za Malto preprosto zmaga ali propad. Le 2+ gola razlike do zmage bo Malti zagotovila napredovanje in prvo zmago v Ligi C, če pa zmagajo z enim samim zadetkom, se bodo zanašali na najnižje uvrščeno državo FIFA San Marino, ki bo dosegla pozitiven rezultat proti Estoniji v njuna zadnja tekma … zares malo verjeten izid. Maltežani se bodo tukaj zoperstavili, saj se bodo soočili z veliko močnejšim odporom kot proti San Marinu na zadnjem gostovanju, saj je Malta zabeležila šele svojo drugo zmago na 23 mednarodnih tekmah v gosteh (D5, L16). Karkoli se že zgodi, si Malta lahko privošči, da da vse od sebe, saj je varnost že zagotovljena in nobenih tekmovalnih akcij do kvalifikacij za Euro 2024, ki sledijo.


 
 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>