Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Liga Narodov: Tri tekme

Liga Narodov: Tri tekme

Poljska je zmagala le tri od zadnjih 18 obračunov H2H (W3, D7, L8), kar vključuje trenutni niz 11 iger brez zmage.

 

⚽EVROPA, LIGA NARODOV

 

 

POLJSKA  vs. NIZOZEMSKA

22.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 2 - zmaga Nizozemske

 

  Poljska
X Nizozemska
Bet at home 3.50 3.50 2.00
Bet365 3.50 3.50 2.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 21.9.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Poljska Czesława Michniewicza lahko le upa na obstanek v UEFA Ligi narodov A (UNL) in to lahko doseže z zmago tukaj. Z glavnim možom Robertom Lewandowskim, ki strelja na vse moči za klubsko ekipo Barcelone, bo Michniewicz upal, da bo njegov zvezdnik lahko ponovil to formo v dresu Poljske, da bi svojo državo popeljal na varno tukaj v Varšavi, potem ko je zgrešil povratno H2H proti Nizozemski (2- 2), v katerem je Poljska izpustila prednost dveh golov. Liga narodov na bet at home ima kvote na to tekmo. Poljska domača forma v UNL ni bila nič kaj impresivna, z le dvema zmagama na sedmih tekmah od prve izdaje (D1, L4). Ena od teh zmag je prišla proti najnižje uvrščeni ekipi, s katero so se pomerili, 57. uvrščeni Bosni, medtem ko je bila njihova edina domača točka proti državi med desetimi najboljšimi remi proti Italiji, tako da bi si lahko zagotovili to zmago, ki bi zagotovila preživetje.  Po nepremagljivem začetku te kampanje UNL (W3, D1) se je Nizozemska znašla na pragu drugega nastopa v finalu UNL in vedo, da bi zmaga tukaj skupaj z Belgijo, ki ne bi zmagala, zapečatila ta izid. Kljub temu, da je Louis van Gaal to tekmovanje prej označil za noro, so Nizozemci UNL vzeli resno in izgubili le eno od zadnjih desetih tekem skupinskega dela UNL (W6, D3), vključno s tremi zaporednimi zmagami v gosteh v najnovejšem mednarodnem tekmovanju UEFA. Zdaj neporaženi na 13 mednarodnih tekmah, kar je njihova najboljša serija po nizu 17 tekem med letoma 2012 in 2013, bi morali Oranje v Varšavo odpotovati z izjemno samozavestjo. Pričakujte, da se bodo do konca borili tudi za ohranitev tega niza neporaženosti, saj sta oba dva zmagovita zadetka Nizozemske na zadnjih treh tekmah padla  v sodnikovem dodatku drugega polčasa.

 

 

⚽EVROPA, LIGA NARODOV

 

 

 

 

 

 

SLOVAŠKA vs. AZERBAJDŽAN

22.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Slovaške

 

  Slovaška
X Azerbajdžan
Bet at home 1.36 4.33 7.50
Bet365 1.36 4.33 7.50

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 21.9.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Sedem zaporednih tekem Lige narodov UEFA (UNL), ki se izmenjujejo med porazom in zmago (W3, L4), odlično povzame, kje je Slovaška trenutno. Ker je 51. stran na lestvici FIFA, odpraviti nizko uvrščenega Azerbajdžana na 128. mestu ne bi bila težava, če bi se nogomet igral na papirju, a ker je bila že dvakrat premagana v tej kampanji UNL s strani Kazahstana, ki je le 14 mest boljši od gostov, ta igra bi lahko bila potencialna nevarnost za Slovaško. Veliko sprememb lahko Slovaški zagotovi vsaj ohranitev statusa Lige C za naslednjo izdajo, vendar bodo nedvomno razočarani, saj je bila takojšnja vrnitev v Ligo B nedvomno njihov končni cilj pred začetkom turnirja. Da bi ohranila te sanje, mora Slovaška zmagati sama in upati na malo verjeten spodrsljaj Kazahstana proti Belorusiji, čeprav bi morala z osmimi zmagami iz devetih predhodnih H2H proti Azerbajdžanu (L1) vsaj izpolniti svoj del kupčije. Poraz v Kazahstanu ohranja tudi Azerbajdžan v lovu na prvo mesto. Moštvo Giannija De Biasija bi moralo vstopiti v to tekmo vsaj z malo samozavesti po zmagi z 2:0 proti Belorusiji iz kleti Lige C3, ki je končala niz 13 mednarodnih tekem brez zmage za Azerbajdžan (D3, L10) iz junija 2021. Preden jih zanese, sama varnost za Azerbajdžan še ni zagotovljena, čeprav bodo, če bodo izboljšali rezultat Belorusije, ostali vsaj v Ligi C. Azerbajdžan je prišel na to tekmo po štirih tekmah brez golov v UNL v gosteh. tek (D2, L2), čeprav sta njuni edini dosedanji zmagi na poti UNL dosegli nasprotnika višjega ranga od njih, kar jima tukaj morda daje nekaj upanja.


 

 

⚽EVROPA, LIGA NARODOV

 

 

 

 

 

TURČIJA vs. LUKSEMBURG

22.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Turčije

 

 

Turčija

X Luksemburg
Bet at home 1.25 6.00 9.50
Bet365 1.25 6.00 9.50

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 21.9.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Napredovanje v drugo ligo UEFA Lige narodov (UNL) morda ne bo omililo udarca Turčije, ki je izgubila svetovno prvenstvo 2022, toda ko so si skoraj zagotovili prvo mesto v skupini C1, se zdaj podajajo v iskanje peto zaporedno zmago prvič po letu 2019, čeprav bi bila točka dovolj, da bi si zagotovili napredovanje tukaj proti svojim edinim tekmecem za prvo mesto. Menedžer Stefan Kuntz je presenetil navijače, ko v svoji ekipi ni imenoval nobenega igralca Bešiktaša, čeprav se Serdar Gürler iz İstanbul Başakşehir vrača po štiriletni odsotnosti. Crescent Stars so med zadnjo kampanjo UNL izpadli, vendar so ugotovili, da jim je Liga C veliko bolj všeč in zdaj v to tekmo vstopijo brez poraza na devetih tekmovalnih domačih tekmah (W4, D5), pri čemer so na osmih dosegli vsaj dva zadetka. Liga narodov na bet365 nudi kvote na to tekmo. Tudi njihov domači rekord v tem tekmovanju se izboljšuje, saj so izgubili prve tri tekme UNL v Turčiji, vse v skupini B, zdaj pa so neporaženi na štirih (W3, D1). Ta rekord se lahko še okrepi proti Luksemburgu, katerega edina prejšnja zmaga v osmih srečanjih s Turčijo (L7) je prišla v njihovem prvem obračunu leta 1972! Menedžer Luc Holtz je že obtožil možnosti svoje ekipe in priznal, da njegov načrt igre pada v vodo po nizu poškodb ključnih igralcev, ki jih je označil za majhno katastrofo - daleč od idealne priprave za goste, ki vedo, da potrebujejo zmago. tukaj, da ohranijo svoje sanje o napredovanju. Kiki Martins, Oli Thill in Mathias Olesen so med odsotnimi, kar je zaskrbljujoče za ekipo, ki je zmagala le pet od zadnjih 21 tekem (D3, L13). Rdeči levi lahko potegnejo pozitivne rezultate iz svojih močnih gostovanj v ligi UNL, saj le dva poraza v osmih tekmah na svojih potovanjih v tem tekmovanju (W5, D1) morda vzbujajo upanje, da lahko napredovanje streljajo do zadnjega dne.


 
 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>