Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Liga Narodov: Borbe se nadaljujejo

Liga Narodov: Borbe se nadaljujejo

Za vas imamo nove tri stavne napovedi za nogomet!

 

⚽EVROPA, LIGA NARODOV

 

 

ARMENIJA  vs. UKRAJINA

24.9.2022 ob 15:00

Naš tip je 2 - zmaga Ukrajine

 

  Armenija
X Ukrajina
Bet at home 7.00 4.00 1.50
Bet365 7.00 4.00 1.50

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 23.9.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Armenija se je v soboto znašla v negotovem položaju pred svojo predzadnjo tekmo UEFA Lige narodov (UNL) skupine B1 proti Ukrajini, ki upa na napredovanje, vedoč, da je namišljeno napredovanje zdaj popolnoma izključeno. Po junijskem porazu s 4:1 doma proti Škotski je ekipa Joaquína Caparrósa po štirih tekmah na zadnjem mestu skupine in ima možnosti za prvo izpad iz lige UNL po zaporednih napredovanjih v sezonah 2018/19 in 2020/21. Stave na bet365 nudijo kvote na to tekmo. Armenci se ta konec tedna soočajo s figurativno težkim bojem v poskusu povečanja upov za preživetje proti svojim močno navdušenim nasprotnikom, ki so junija zmagali s 3-0 na povratni tekmi. Caparrós pa bo zaupal dejstvu, da je Armenija dosegla uvodni zadetek na vsaki od svojih zadnjih šestih tekem UNL doma (W4, D1, L1), tako da vedno obstaja možnost, da bi gostitelji poskrbeli za še en uspešen začetek in zmedel svoje nasprotnike. Ukrajina je navidezno položila v posteljo svoj boleč poraz v končnici svetovnega prvenstva proti Walesu, tako da je svojo drugo kampanjo UNL s tremi tekmami začela brez poraza (W2, D1), kar jih je trdno postavilo v vodilni položaj za napredovanje. Vendar pa je poraz v sredo zvečer s 3:0 v gosteh pri najbližji tekmici Škotski močno zmanjšal njihove možnosti za napredovanje, s tremi goli v zadnjih 20 minutah pa je bilo dovolj, da je Škotska preskočila prvo mesto z dvema tekmama pred koncem. Poraz ima zdaj  za to tekmovanje veliko večjo težo za moške Aleksandra Petrakova, ki so neporaženi v vseh H2H, ki so jih igrali proti Armeniji (W6, D3). Modri ​​in rumeni so v letu 2022 izgubili le dve od šestih tekmovalnih tekem (3. zmaga, 1. zmaga) in se bodo potrudili, da bodo nadaljevali svojo impresivno formo.

 

 

⚽EVROPA, LIGA NARODOV

 

 

 

 

 

 

SRBIJA vs. ŠVEDSKA

24.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Srbije

 

  Srbija
X Švedska
Bet at home 1.83 3.50 4.00
Bet365 1.83 3.50 4.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 23.9.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Potem ko je menedžer Dragan Stojković 20-letnega Stefana Mitrovića opisal kot prihodnost srbskega nogometa, bodo srbski navijači upali, da ga bodo videli, kako se bo reprezentančno poklonil tukaj proti Švedski. Napadalec beograjske Crvene zvezde je prejel svoj prvi vpoklic za dve ključni tekmi UEFA Lige narodov (UNL) proti Švedski in Norveški, pri čemer morajo Eagles zmagati na obeh, da bi imeli kakršne koli možnosti za napredovanje v najvišjo ligo. Srbija je trenutno na drugem mestu v skupini B4, potem ko je zbrala dve zmagi na uvodnih štirih tekmah (D1, L1), toda z zmago, ki si jo tukaj tako obupno želi, se bo moral Stojković zadovoljiti brez kaznovanega vratarja Predraga Rajkovića in poškodovanega Nikole Milenkovića. Srbski trener si lahko zaupa z močnim rekordom na domačih tleh, kjer je Srbija izgubila le tri od zadnjih desetih (W6, D1) in pri vsaki zmagi dosegla vsaj tri zadetke! Nasprotnica Švedska je v vseh vrstah težav, saj je po uvodu v UNL z zmago nad Slovenijo izgubila tri zaporedne tekme. To pusti Švedsko le eno točko nad območjem izpada, kar je menedžerja Janneja Anderssona spodbudilo, da zahteva, da njegovi igralci prevzamejo še večjo odgovornost s spodbudo za varnost lige B, če zmagajo tukaj in Slovenija izgubi proti vodilni v skupini Norveški. Modro-rumene so morda le še dodatno razočarane nad šokantnim nedavnim rezultatom v gosteh, v katerem so zmagali le dvakrat na 11 tekmah, razen Eura 2020 (L9). Zaskrbljujoče je, da Švedski na petih od teh tekem sploh ni uspelo doseči zadetka, kot je to storilo na svojem edinem prejšnjem potovanju v Srbijo (L 2-0), pri čemer je Švedsko zapustila s samo eno zmago v treh srečanjih H2H (L2), kar poraja dvome o tem, ali lahko zagotovi zmago za preživetje tukaj.


 

 

⚽EVROPA, LIGA NARODOV

 

 

 

 

 

ŠKOTSKA vs. IRSKA

24.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Škotske

 

 

Škotska

X Irska
Bet at home 2.00 3.20 4.00
Bet365 2.00 3.20 4.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 22.9.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Varnost v Ligi B UEFA Lige narodov (UNL) je zdaj zagotovljena za Škotsko po impresivni zmagi s 3:0 nad Ukrajino v sredo, s polno paro napreduje za napredovanje. Škotsko lahko še vedno ulovita tako Ukrajina kot Republika Irska, čeprav bi Škoti lahko zavzeli prvo mesto, če bi šele drugič v zgodovini dosegli tretjo zaporedno zmago na UNL in Ukrajini tudi ne bi uspelo premagati Armenije. Če bi Škotska izgubila točke ali če bi Ukrajina zmagala na svoji prejšnji tekmi, jo čaka strelski obračun zadnjega dne v začasnem domu Ukrajine na Poljskem. Stave na bet at home imajo kvote na to tekmo. Tartan Army bo upal, da do tega ne bo prišlo, in vi bi vsaj računali na njih, da bodo izpolnili svoj del kupčije, glede na to, da ostajajo neporaženi doma na turnirju od ustanovitve UNL (W6, D1). Z dodatnim počitkom, ker sredi tedna ni igrala, bi pričakovali, da bo Irska sveža pri vstopu v to potencialno ključno zmago ali spodrsljaj, če želi imeti kakršno koli možnost, da svoje sanje o napredovanju spremeni v resničnost, čeprav so te možnosti odvisne od izgube točk Ukrajine.  Rekord Irske pri UNL zagotovo ne vliva veliko zaupanja, saj ima le eno zgodovinsko zmago na 14 tekmah v najnovejšem tekmovanju UEFA (D6, L7). Bolj optimistični irski navijači bodo opozorili na dejstvo, da je edina zmaga prišla proti Škotski (3-0) in s tremi zmagami v zadnjih petih H2H (D1, L1) morda irska ponudba za napredovanje še ni mrtva.


 
 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>