Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Liga narodov: Stavne napovedi

Liga narodov: Stavne napovedi

Trije spopadi v Ligi narodov pod drobnogledom!

 

⚽EVROPA, LIGA NARODOV

 

 

WALES  vs. POLJSKA

25.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Walesa

 

  Wales
X Poljska
Bet at home 2.60 3.15 2.75
Bet365 2.60 3.25 2.75

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.9.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Čeprav je Belgija v četrtek premagala Wales z 2:1, upanje na preživetje skupine A4 UEFA Lige narodov (UNL) ostaja v njihovih rokah, vendar morajo v svoji zadnji tekmi premagati Poljsko, da se izognejo izpadu. To je tekma, ki jo želimo dobiti v nedeljo. To je finale, je dejal menedžer Robert Page, potem ko je pohvalil svojo ekipo, ker se je skoraj vrnila remizirati z Belgijo, potem ko je imela težave na začetku.

Igranje doma bi moralo povečati njihove možnosti, kot tudi njegova sposobnost, da od samega začetka pokliče Garetha Bala. Wales je prav tako izgubil le eno od zadnjih 21 domačih tekem (W13, D7) in bo moral posnemati predstavo, po kateri so premagali Ukrajino z 1:0, da bi se uvrstili na svetovno prvenstvo junija, če želijo doseči prvo zmago. Poljska na bet at home ima kvote na to tekmo.

Poljska šepa proti koncu svoje kampanje s četrtkovim porazom proti Nizozemski z 2:0 in četrto zaporedno tekmo brez zmage (D1, L3), od katerih je v zadnjih treh ob polčasu zaostajala z 1-0. A ker je bil Wales zadnja ekipa, proti kateri so zmagali (W 2-1), in ker so neporaženi v H2H od tistega obiska v Ninian Parku leta 1973 (W6, D2), se zdi, da je zgodovina na njihovi strani.

Toda potovanje je bilo problematično za Poljsko, saj so v tem koledarskem letu na treh mednarodnih tekmah v gosteh brez zmage (D2, L1), vključno z zadnjim potovanjem v Združeno kraljestvo (1-1 proti Škotski). Medtem ko potrebujejo le remi, da ohranijo svoj status v skupini A, niso premagali strani, ki je uvrščena med FIFA najboljših 50, na tekmi v gosteh, odkar so marca 2019 premagali Avstrijo z 1:0!

 

 

 

⚽EVROPA, LIGA NARODOV

 

 

 

 

 

 

SLOVAŠKA vs. BELORUSIJA

25.9.2022 ob 18:00

Naš tip je 1 - zmaga Slovaške

 

  Slovaška
X Belorusija
Bet at home 1.53 3.90 6.60
Bet365 1.53 3.90 6.60

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.9.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Slovaška si ne more niti prislužiti napredovanja iz skupine C3 UEFA Lige narodov (UNL) niti pretrpeti izpada, tako da njihova zadnja skupinska tekma proti beloruski ekipi, ki se odpravlja v play-oute za obstanek, nima veliko vpliva. Zmaga, skupaj s tem, da bi Kazahstan premagal Azerbajdžan, bi Slovaški skupinski del UNL končala na drugem mestu, kar ji še nikoli ni uspelo.

Novi trener Francesco Calzona je prevzel vodstvo proti Azerbajdžanu (L 2-1), kar je bila njegova prva tekma v zgodovini kot glavni trener, saj je pred tem delal kot pomočnik Maurizia Sarrija in Luciana Spallettija. Medtem ko lovi svojo prvo zmago, ta tekma, ki se igra v nevtralni Srbiji, jim morda ne bo povzročala prevelikih težav, saj so tri od zadnjih štirih tekem na tujih tleh zmagali (L1), vključno z Belorusijo v bližnjem Novem Sadu junija

Medtem ko ne morejo storiti ničesar glede svojega položaja v ligi, potem ko so proti Kazahstanu izgubili z 2:1, bodo imeli Belorusi veliko časa za načrtovanje končnic na obstanek, ki so na sporedu marca 2024, ko se bodo poskušali izogniti izpadu v skupino. D. Potem ko so zmagali na vsaj treh tekmah v obeh prejšnjih izvedbah, bi lahko ta skupinski del končali brez zmage (D2, L3).

To, da morajo po ruski invaziji na Ukrajino vse svoje tekme igrati na tujih tleh, je prispevalo k temu upadu – čeprav je to tudi razlog, da se ta igra igra v Srbiji, saj Belorusiji ni dovoljen vstop na Slovaško – in nazadnje so zmagali na konkurenčnem gostovanju septembra 2020 (D1, L8 od). To je bila tudi njihova zadnja zmaga na UNL kot gostujoča stran, tako da bi zmaga tukaj prekinila še en slab niz (D1, L3)

 


 

 

⚽EVROPA, LIGA NARODOV

 

 

 

 

 

LUKSEMBURG vs. LITVA

25.9.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Luksemburga

 

 

Luksemburg

X Litva
Bet at home 1.55 3.90 6.40
Bet365 1.55 3.90 6.40

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.9.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Luksemburg se bo nedvomno ozrl nazaj na svojo kampanjo UEFA Lige narodov (UNL) skupine C1 in se spraševal, kaj če?, potem ko je v 87. minuti priznal izenačujoč gol v norem remiju s 3:3 s Turčijo, nazadnje pa je končal vsa dolgotrajna upanja o napredovanju. Izguba vodstva z 2-0 in remiziranje z 2-2 s Ferskimi otoki v prejšnji tekmi bo zdaj še bolj prizadela, čeprav ima Luksemburg zdaj priložnost, da zabeleži svoj najvišji izkupiček točk UNL, če se podpiše z zmago tukaj. Luksemburg na bet365 ima kvote na to tekmo.

Rdeči levi bodo znova iskali zgodnjo prevlado, saj so kljub remiju na teh dveh tekmah obakrat zadeli v uvodnih 15 minutah. Kljub nemotenemu vodstvu do izenačenja bi lahko hiter začetek veliko pripomogel k temu, da bi 93. država na lestvici FIFA ohranila svojo prevlado nad Litvo in ostala neporažena v štirih H2H, odkar je izgubila prvo srečanje (W3, D1).

Litva, ki je zakoreninjena ob vznožju skupine C1 UNL, bo morala igrati tekmo Play Out na izpadanje, da bi zaščitila svoj status lige C, kljub temu, da je osvojila svojo prvo točko v kampanji UNL z remijem 1-1 proti Ferskim otokom na zadnji tekmi. Zaradi tega nenavadnega remija so možje Reinholda Breua imeli le dve zmagi od začetka leta 2021 (D2, L16) in ker na 13 od teh tekem niso dosegli zadetka, je jasno, kje so težave Litve.

Litva, ki je na lestvici FIFA 142 na svetu, je pogosto obrnjena proti zidu, kar dokazuje le dve zmagi v svoji zgodovini UNL (D3, L12). Vendar sta obe zmagi prišli na njunih potovanjih proti dvema državama – Albaniji in Kazahstanu – ki sta trenutno uvrščeni nad njima, tako da Litve ne odpišimo.

 


 
 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>