Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Napoli proti Frosinone

Napoli proti Frosinone

Liverpool na 16 od zadnjih 17 tekem Premier League do polčasa ni dosegel več kot enega zadetka.

 

⚽ITALIJA, SERIE A

 

 

 

 

 

 

 

NAPOLI vs. FROSINONE

14.4.2024 ob 12:30

Naš tip je 1 - zmaga Napoli

 

  Napoli X Frosinone
Bet at home 1.23

5.50

8.50
Bet365 1.33 5.50 8.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 12.4.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


 


Napoli je prekinil serijo štirih tekem brez zmage v vseh tekmovanjih (D2, L2), ko je premagal Monzo s 4:2, kar je ekipo Francesca Calzone potisnilo nad Lazio na sedmo mesto pred tem krogom. Vrnitev samo enega poraza v 11 predhodnih tekmovalnih H2H (W8, D2) bi morala Napoliju vliti samozavest, saj si želijo zmagati v zaporednih ligaških tekmah šele četrtič v tej sezoni! Toda s tem edinim porazom H2H, ki prihaja ob ponižujočem porazu s 4:0 doma v akciji Coppa Italia decembra, bodo Partenopei zagotovo morali biti tukaj najboljši, da bi se izognili še večjemu neuspehu in še enemu neuspehu ob koncu sezone.

Ta neverjeten decembrski pretres bo Frosinoneju morda le dal dvig samozavesti, ki ga potrebujejo, ko iščejo zagon v boju za preživetje. Kanarčki so se zadnjič borili z neodločenim izidom 0-0 z Bologno med najboljšimi štirimi, čeprav so kljub temu pozitivnemu rezultatu gostje zdaj brez zmage v desetih zaporednih prvenstvih (D4, L6). Kot taki vstopajo v to tekmo s tretjega zadnjega mesta in točko izven varnega območja, zaskrbljenost pa bo nastala zaradi dejstva, da ostajajo edina ekipa, ki še ni zmagala na gostujoči tekmi v najvišji ligi v tej sezoni (D4, L11). Njihovih 35 prejetih golov v ligi na gostovanjih kaže tudi na majhno verjetnost kakršnega koli uspeha tukaj.


 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

⚽ANGLIJA, PREMIER LIGA

 

 

 

 

LIVERPOOL vs. CRYSTAL PALACE

14.4.2024 ob 15:00

Naš tip je 1  - zmaga Liverpoola

 

  Liverpool X Crystal Palace
Bet at home 1.22 6.00 13.25
Bet365 1.22 7.00 12.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 12.4.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 


 

Po sezoni, polni optimizma za Liverpool, se je razpoloženje okoli Anfielda hitro spremenilo po težkem tednu. Najprej so videli, kako je njihova edina prednost na vrhu lestvice Premier League izpuhtela po frustrirajočem remiju z 2:2 proti ostremu tekmecu Manchester United, nato pa so njihove upe na slavo v Evropi v središču tedna močno prizadele prva tekma Europa League s 3:0 proti Atalanti.

S tem se je končal niz 33 tekem Redsov brez poraza doma v vseh tekmovanjih (W28, D5), zdaj pa se osredotočajo na nadaljevanje niza 28 tekem brez poraza v Premier League na domači zelenici (W22, D6). Moški Jürgena Kloppa so nedavno ta rekord ohranjali na težaven način, saj so na zadnjih osmih domačih prvenstvenih tekmah ostali brez gola, in neuspeh proti Crystal Palaceu bi zabeležil njihov najdaljši niz brez zmage na domačih tekmah v tem stoletju. Stavnica bet at home nudi kvote.

Obiskovalci bodo skušali izkoristiti te vrzeli v obrambi Liverpoola, a če ne bodo uspeli zmagati na nobeni od zadnjih 13 medsebojnih dvobojev (D2, L11), bodo potujoči navijači obupani zaradi prevelikega optimizma. Orli so izgubili ogromnih 23 točk, odkar so v tej sezoni dosegli prvega, kar je prispevalo k padcu petih točk pod območje izpada pred koncem tedna. Poleg poraza proti Cityju so s 1:0 izgubili tudi proti Bournemouthu, zdaj pa se morajo prvič po marcu lani izogniti izgubi treh zaporednih vrhunskih tekem.


 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

⚽FRANCIJA, LIGUE 1

 

 

 

LE HAVRE vs. NANTES

14.4.2024 ob 13:00

Naš tip je 1  - zmaga Le Havre

 

  Le Havre X Nantes
Bet at home 2.54 3.05 3.05
Bet365 2.60 3.00 3.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 11.4.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 


 

Nedeljsko dogajanje v Ligue 1 se začne z izjemno pomembnim obračunom za obstanek, ko se dve ekipi, ki imata enako število točk - le dve nad območjem izpada - Le Havre in Nantes, soočita v tem ključnem spopadu. Gostitelji so postali 25. ekipa, ki je dosegla 900 tekem v Ligue 1 v prejšnjem krogu, vendar njihove možnosti za preživetje niso velike, saj imajo najvišji odstotek remijev in porazov (71 %) med vsemi ekipami, ki so dosegla ta mejnik.

Tri od teh 637 porazov v prvo ligo brez zmage so se zgodili na zadnjih štirih domačih tekmah Le Havra (W1, L3), s tremi tekmami brez zmage v domačih obračunih proti Nantesu (D2, L1), kar še povečuje občutek treme pred današnjim obračunom. Bolj pozitiven znak je, da je Le Havre vsaj na vseh tekmah lige, razen ene, ostal neporažen proti ekipam, ki so bile pred njimi na lestvici (W2, D3, L1), pri tem pa je zmagal na obeh domačih tekmah. Stavnica bet365 nudi kvote.

Z več porazi v tej fazi sezone Ligue 1 (W8, D4, L16) kot katerikoli v zgodovini kluba - štirje od teh so prišli v zadnjih petih krogih (W1) - Nantes tvega padec v drugo ligo. Ohranjanje njihove tanke prednosti med zadnjimi tremi ekipami je odvisno od tega, ali bo trener Antoine Kombouaré izboljšal svoj slab rekord medsebojnih dvobojev proti Le Havru (W2, D1, L6), pri čemer so trije od teh porazov prišli z razliko treh ali več golov.

Nekaj spodbudnih nastopov v gosteh v zadnjih šestih tekmah Nantesa daje upanje, da lahko to dosežejo (W4, D1, L1). Napad kanarčkov bo moral biti v formi, saj so nasprotniki na štirih od zadnjih petih zmag gostov uspeli zadeti, kar se bo verjetno zgodilo tudi tokrat, saj so gostje v zadnjih štirih gostovanjih nasprotnikova mreža zatresli kar šestkrat.


 
 
 
 
 

 

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>