Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Atalanta proti Veroni

Atalanta proti Veroni

Atalanta je na vseh zadnjih petih domačih tekmah Serie A ob polčasu ostala brez zadetka(P4, P1).

 

⚽ITALIJA, SERIE A

 

 

 

 

 

 

 

ATALANTA vs. VERONA

15.4.2024 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Atalanta

 

  Atalanta X Verona
Bet at home 1.45

4.50

6.50
Bet365 1.45 4.50 7.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 12.4.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


 


Atalanta je prejšnji konec tedna utrpela moralno škodljiv poraz z 2:1 proti Cagliariju, ki mu je grozil izpad, zaradi česar se je na začetku kroga oklepala mesta med najboljših šest. Samo ena zmaga v zadnjih šestih prvenstvenih tekmah (D2, L3) je škodila njihovemu poskusu, da bi prek lige zahtevali mesto v evropskem tekmovanju v naslednji sezoni, pri čemer so njihovi nedavni pokalni podvigi verjetno za njimi, ki so preusmerili pozornost na zadeve Serie A. Ta pokalna tekmovanja seveda ponujajo tudi pot nazaj v celinsko dogajanje in morali bi se počutiti še posebej živahno po izjemnem uspehu s 3:0 na Anfieldu v četrtek zvečer proti Liverpoolu v akciji Evropske lige.

Po nizu štirih tekmovalnih tekem v gosteh (W2, L2) se Atalanta končno vrača na stadion Gewiss, saj je tam zmagala na devetih od zadnjih desetih tekem (L1), medtem ko je v šestih od teh zmag dosegla vsaj tri zadetke. Za nadaljnjo krepitev zaupanja bi moralo biti dejstvo, da je La Dea prav tako zmagala na vseh svojih osmih domačih tekmah proti ekipam, ki so ta krog začele v spodnji polovici, in v sedmih od teh ohranila mrežo brez zadetka.

Zaradi niza treh tekem brez zmage (D1, L2) je Hellas Verona tonila proti coni izpadanja in ta krog začela z le eno točko zaostanka pred zadnjimi tremi. To prispeva k rekordu le dveh zmag na zadnjih 11 tekmah, kar nakazuje, da se Verona upočasnjuje v najslabšem možnem času, ko bo boj za obstanek v tej sezoni dosegel vrhunec. Športne stave na bet365 Slovenija nudijo kvote.

Gostje so v zadnjih 16 tekmah v gosteh zmagali le enkrat (D4, L11), a po zmagi na dveh od zadnjih treh H2H pri Atalanti (L1) Verona morda upa, da jim bo to prizorišče prineslo nekaj sreče. Kljub temu njihova forma v gosteh proti boljšim ekipam lige v tej sezoni pušča veliko želenega, saj so brez zmage na gostovanju proti trenutno najboljšim 12 ekipam (D2, L8).


 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

⚽ANGLIJA, PREMIER LIGA

 

 

 

 

CHELSEA vs. EVERTON

15.4.2024 ob 21:00

Naš tip je 1  - zmaga Chelsea

 

  Chelsea X Everton
Bet at home 1.73 4.15 4.33
Bet365 1.73 4.20 4.33

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 14.4.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 


 

Chelsea vstopa v to tekmovanje z najdaljšo serijo neporaženosti v Premier League v tej sezoni (W3, D4), vendar doslednost ostaja stalna težava pod vodstvom Mauricia Pochettina. To je bilo najbolj očitno prejšnji teden, ko so premagali Manchester United z izjemno zmago s 4-3, nato pa so izenačili 2-2 proti Sheffield Unitedu na Bramall Lane - kar je povečalo njihov rekord, da so zadeli in prejeli vsaj dvakrat v vsaki od njihovih zadnjih sedmih tekem. Nobeni ekipi v zgodovini Premier League še nikoli ni uspelo tega na osmih zaporednih tekmah, in to je rekord, ki ga Chelsea ne bo želel doseči. Modri ​​so trenutno le pet točk za vodilnimi šestimi ekipami, pri čemer imajo tekmo manj od šestouvrščenega Uniteda, zato bi moralo biti še vedno dovolj motivacije, da tukaj dosežejo zmago. Poleg tega pa ponosen rekord neporaženosti doma proti Evertonu od leta 1994 daje dodatno samozavest (W15, D13). Toffees potujejo proti jugu, obremenjeni z odvzemom točk zaradi kršenja pravil Premier League o finančnem fair-playu, kar pomeni, da so zdaj za osem točk nižje, kot bi morali biti na podlagi rezultatov v tej sezoni. Možje Seana Dycheja se zdaj soočajo z možnostjo, da bodo krog morda končali med zadnjimi tremi, če bodo rezultati proti njim in če ne bodo mogli izboljšati svojega slabega rekorda na Stamford Bridgeu. S to odvzemom točk bi Everton dejansko začel ta krog v coni izpadanja, če nazadnje ne bi končal svojega 13-tekmoškega niza brez zmage v prvenstvu proti Burnleyju (1-0). V tej sezoni jim je pred tem uspelo zmagati le enkrat zaporedoma v ligi - niz štirih zmag decembra - hkrati pa bi lahko prvič po sezoni 1978/79 dosegli dvojno zmago nad Chelsea.

 

 

 

 
 

⚽ITALIJA, SERIE A

 

 

 

FIORENTINA vs. GENOA

14.4.2024 ob 18:30

Naš tip je 1  - zmaga Fiorentine

 

  Fiorentina X Genoa
Bet at home 1.91 3.40 4.20
Bet365 1.85 3.50 4.33

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 14.4.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 


 

Ker se prav tako podajajo v to zadnjo prvenstveno tekmo proti Genoi s samo tremi zmagami v 11 tekmovalnih tekmah (D5, L3), in glede na to, da se obeta povratna tekma, morajo gostitelji tukaj okusiti zmago, da povečajo samozavest in ostanejo na pravi poti za najboljših šest v tej kampanji. Viole začenjajo ta krog s sedmimi točkami zaostanka za šestouvrščeno Atalanto in morajo zbrati nekaj navdihujočih predstav, da premostijo to vrzel. Pogled na njihovo nedavno ligaško formo na šestih tekmah na tem prizorišču (W2, D2, L2) ne kaže ravno na to, da bi to dosegli, čeprav nikoli niso izgubili domačega H2H dvoboja proti Genoi za tri točke. Genoa je eden tistih klubov, ki ima malo ali nič za igranje do konca sezone, glede na sredino lestvice, vendar zadnja zmaga nad Verono z 2:1 nakazuje, da je še vedno lačna, da bi končala visoko. V igri je tudi motivacija za maščevanje, saj so bili gostje prvo tekmo poraženi s 4:1 na povratni tekmi in so izgubili svoje prejšnje tri H2H dvoboje, nazadnje več zaporednih porazov le med letoma 1956 in 1958. Potem ko se je Genoa izognila porazu v sedmih od zadnjih osmih ligaških gostovanj (W3, D4), se v zadnjem času dobro drži na svojih potovanjih. V tem zaporedju so zadržali klube iz zgornjega polčasa, kot so Napoli, Bologna in Juventus, v pat položajih, in verjetno tudi tukaj ne bodo prestrašeni zaradi svojih bolje uvrščenih gostiteljev, še posebej, ker so Rossoblù remizirali pet od zadnjih šestih gostujočih H2H dvobojev (L1). Športna stavnica bet at home nudi kvote.


 
 
 
 
 

 

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>