Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Francija Rennes proti Toulousu

Francija Rennes proti Toulousu

Toulouse je neporažen v 56 % ligaških tekem, v katerih so začeli kot avtsajderji pred tekmo (P4, D6, P8).

 

⚽FRANCIJA, LIGUE 1

 

 

 

 

 

 

 

RENNES vs. TOULOUSE

13.4.2024 ob 21:00

Naš tip je 1 - zmaga Rennesa

 

  Rennes X Toulouse
Bet at home 1.82

3.70

4.33
Bet365 1.80 3.60 4.33

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 12.4.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


 


Štiri točke ločijo Rennes od prvih šestih na začetku tega kroga, čeprav jim je manjkalo še 18 točk, zaradi strmega vzpona v formi pa bi si lahko zagotovili mesto v celinskih tekmovanjih v naslednji sezoni. Stavnica bet365 nudi kvote.

Obisk Toulousa bi lahko bil idealen v smislu oživitve Rennesa, saj od preloma stoletja niso premagali nobene strani pogosteje kot oni v ligi (W18, D9, L11). Tega 47-odstotnega deleža zmag H2H dopolnjuje Rennesovo povprečje dveh doseženih golov na tekmo na sedmih domačih tekmah, odkar se je Julien Stéphan vrnil na menedžersko mesto (5. zmage, 2. zmaga), medtem ko se je le z eno stranjo srečal pogosteje kot s Toulousom (2. zmaga, 3. zmaga). 

Trenutno šest točk zaostaja za Rennesom, zato se Toulouse ne zdi verjeten pozen prodor v Evropo kljub nedavnemu vzponu forme (W1, D1). Pravzaprav je Toulouse v letu 2024 dosegel že 19 točk (W6, D1, L4), kar je devet več kot v prvi polovici sezone (W2, D8, L7) in v šestih tekmah manj. Kljub temu je ena od teh točk iz prve polovice kampanje res prišla pri remiju 0-0 proti Rennesu.

Toulouse, ki na svojih poteh ni ravno podoba doslednosti, je menjaval zmage in poraze na svojih prejšnjih sedmih tekmovalnih tekmah v gosteh (W4, L3). Glede na to, da sta dva od teh porazov prispevala k njihovemu izpadu v evropskih in domačih pokalnih tekmovanjih, bo veliko upanja, da bodo lahko uporabili svojo novo najdeno osredotočenost za izboljšanje tega, kar je že zdaj spoštljiv rekord v ligi v gosteh proti nasprotniku v zgornjem polčasu (W2, D3). , L2).


 

 

 

 

 

 

⚽ITALIJA, SERIE A

 

 

 

 

TORINO vs. JUVENTUS

13.4.2024 ob 18:00

Naš tip je 2  - zmaga Juventusa

 

  Torino X Juventus
Bet at home 3.70 3.00 2.18
Bet365 3.75 3.00 2.20

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 12.4.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 


 

Triler s petimi goli pri Empoliju prejšnji konec tedna ni šel v pravo smer za Torino, ki je izgubil s 3:2, kljub temu, da se je dvakrat vrnil z zaostankom. Granata tako začne krog s šestimi točkami zaostanka za prvo šesterico, ko se podajajo na 208. derbi della Mole proti svojemu glavnemu tekmecu Juventusu, a z le eno zmago v zadnjih 37 izdajah (D8, L28) je pred njimi izjemno težka naloga če hočejo svoj evropski lov vrniti na pravo pot. Stavnica bet at home nudi kvote.
Pet praznih zadetkov na zadnjih šestih domačih tekmah (W3, D2, L1) in slabih osem prejetih golov v skupni ligi nakazujejo, da je ekipo Ivana Jurića težko premagati tukaj na Stadio Olimpico Grande Torino. Kljub temu pet najboljših nasprotnikov predstavlja težave za Torino, saj so osvojili le eno točko na šestih takih srečanjih Serie A v tem obdobju (D1, L5).
Gostom morda ne bo potrebno veliko golov, saj je Juventus zmagal pet od zadnjih šestih kratkih gostovanj na tem stadionu z 1-0 (D1). To je bil tudi rezultat njihove zadnje zmage nad Fiorentino.
Vendar pa gostje že od januarja nimajo zmage v gosteh (D1, L3), kar je eden od razlogov, zakaj so začeli ta krog s šestimi točkami zaostanka za drugouvrščenim AC Milanom. Lov na njih je tu videti težka naloga, če upoštevamo slab rezultat Bianconerjev v gosteh proti trenutnim igralcem v zgornji polovici (W2, D1, L3), čeprav so vsi trije porazi prišli z razliko enega gola.

 

 

 

 

 

 

 
 

⚽ITALIJA, SERIE A

 

 

 

 

BOLOGNA vs. MONZA

13.4.2024 ob 20:45

Naš tip je 1  - zmaga Bologne

 

  Bologna X Monza
Bet at home 1.53 4.00 6.00
Bet365 1.55 4.00 6.50

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 11.4.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 


 

Paket presenečenja Serie A. Bologna je v zadnjem krogu v svojem lovu na kvalifikacije za ligo prvakov UEFA naletela na oviro, ko je Rossoblù remiziral brez golov proti slabemu Frosinoneju. Kljub prevladujočim postopkom je šef Thiago Motta ostal nezadovoljen po igri, za katero je verjel, da si njegova ekipa "zasluži zmago", čeprav je bilo šele drugič v desetih prvenstvih, ko jim to ni uspelo (W8, D1, L1).
Gostitelji so na začetku tega kroga obdržali rezervo treh točk pred zasledovalno skupino in zdi se, da obstajajo vse možnosti, da to vsaj ohranijo tukaj glede na njihovo mogočno formo na stadionu Renato DallAra. Samo milanski klubi so zmagali z ligaškega potovanja v Bologno v tej sezoni (W12, D2), medtem ko je Bologna na svojem terenu zbrala več točk kot kateri koli drugi klub Serie A, Inter.
Monza bo zaradi niza dveh porazov opravila eno najtežjih gostovanj v Italiji, nazadnje pa je prejela udarec štirih golov po polčasu proti Napoliju. Biancorossi vstopijo v 11. krog, na istem mestu, na katerem so končali prejšnjo sezono, in si želijo, da bi bili še boljši in prvič v svoji zgodovini končali v zgornji polovici Serie A. Sta
Moški Raffaeleja Palladina morda ne bodo vznemirjeni zaradi potovanja proti jugu v Bologno, kljub nedavnemu padcu forme, saj so kljub neuspešnemu zadetku na petih od zadnjih osmih gostovanj v ligi izgubili le tri od teh (W3, D2, L3).  Monza je izpadla tudi na povratni tekmi (D 0-0), čeprav s seboj prinaša soliden rekord H2H v zgodovini (W2, D1, L1), vključno z zmago na edinem prejšnjem srečanju na tem terenu v prejšnji sezoni (1-0).
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>