Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Kvalifikacije Euro: Slovenija proti Kazakhstanu

Kvalifikacije Euro: Slovenija proti Kazakhstanu

Slovenija je dosegla uvodni gol na 15 od zadnjih 16 domačih ECQ.

 

⚽EVROPA, KVALIFIKACIJE EURO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SLOVENIJA vs. KAZAKHSTAN

20.11.2023 ob 20:45

Naš tip je  1 - zmaga  Slovenije

 

  Slovenija
X

Kazakhstan

Bet at home 1.48 4.25 7.00
Bet365 1.45 4.33
7.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 19.11.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

S porazom z 2:1 proti Danski v petek zvečer je Slovenija prekinila niz štirih zmag in Dancem zagotovila kvalifikacije za evropsko prvenstvo UEFA naslednje poletje. Varovanci Matjaža Keka se jim tam lahko pridružijo, če se izognejo tukajšnjemu porazu proti Kazahstanu, strani, ki so jo na prvi tekmi teh kvalifikacij premagali z 2:1. Slovenija na bet365 nudi kvote.

Kazahstan tudi sam lovi košček zgodovine, s ciljem zapečatiti prvi nastop na katerem koli večjem mednarodnem turnirju kot neodvisna država. Čeprav imajo zagotovljeno mesto v play-offu zaradi svoje predstave v Ligi narodov UEFA, se lahko možje Magomeda Adiyeva z zmago tukaj neposredno kvalificirajo in bodo imeli dodatno motivacijo, da se bodo maščevali za poraz na povratni tekmi.

Po tem porazu je sledilo šest zmag na zadnjih osmih ECQ (L2), vključno s petkovo zmago nad San Marinom s 3:1, zato se zdi, da Kazahstanci ob pravem času označujejo prave cilje. Zmagali so tudi v treh od svojih zadnjih štirih ECQ na gostovanjih (L1), a ker so vseh svojih zadnjih šest golov v gosteh v tem tekmovanju dosegli v drugi polovici iger, je nujno, da ostanejo na preži v obrambi zgodaj.

 

 

 

 

 

⚽EVROPA, KVALIFIKACIJE EURO

 

 

 

 

 

SAN MARINO vs.  FINSKA

20.11.2023 ob 20:45

Naš tip je 2 - zmaga Finske

 

  San Marino X Finska
Bet at home

46.00

15.00

1.04
Bet365 41.00 15.00 1.04

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 19.11.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Prvič po letu 2005 je San Marino zadel v zaporednih tekmovalnih tekmah v dveh pogumnih predstavah, ki sta jih na koncu pripeljala do zmage z 2-1 in 3-1 s strani Danske oziroma Kazahstana. To je še vedno zelo impresivno za najnižje uvrščeno državo FIFA (št. 207), vendar je devet porazov v teh kvalifikacijah za evropsko prvenstvo (ECQ) samo poslabšalo že tako slab rekord ECQ vseh časov (D1, L84).

Vsi nekoč izgubljeni upi na kvalifikacije so že mrtvi in ​​pokopani za gostitelje, ki se želijo izogniti porazu v dvoboju ECQ prvič po novembru 2014 tukaj. Mikrodržava je še enkrat velik podložnik za ta prihajajoči izlet, kar je dodatno ponazorjeno z dejstvom, da bi se lahko celotno prebivalstvo prilegalo finskemu nacionalnemu prizorišču z dovolj prostora! Nogomet na bet at home nudi kvote.

Prav na tem igrišču, na olimpijskem stadionu v Helsinkih, je Finska v petek odigrala zmago s 4:0 proti Severni Irski, rezultat, ki pa v veliki shemi stvari ni pomemben, saj se njihova kampanja ECQ ne more končati z uvrstitvijo med prva dva končati. To pa ne pomeni, da ta tekma ni pomembna, saj ima Finska že zagotovljeno mesto v končnici in bo to tekmo verjetno videla kot idealno dodatno pripravo.

Plavutke je Slovenija v svojem zadnjem ECQ pohodu ponižala s 3:0, vendar njihovi dve zmagi proti nič pred tem nakazujeta, da so več kot sposobni, da se v solidnem slogu vrnejo proti najslabše uvrščeni strani svetovnega nogometa. Ni presenetljivo, da je Finska zmagala na vseh petih prejšnjih H2H tekmah med tema dvema državama in niso niti prejeli zadetka od zmage na prvem srečanju s 4-1 vse do leta 1994 (GF: 21).

 

 
 
 
 

⚽EVROPA, KVALIFIKACIJE EURO

 

 

 

 

UKRAJINA vs. ITALIJA

20.11.2023 ob 20:45

Naš tip je 2 - zmaga Italije

 

  Ukrajina
X Italija 
Bet at home

4.15

3.50

1.91
Bet365 4.20 3.50 1.90

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 18.11.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024 v skupini C se iztekajo, pri čemer se bosta tretja Ukrajina in drugouvrščena Italija odločili, kdo bo naslednje poletje rezerviral vstopnico v Nemčiji. Obe strani imata trenutno 13 točk in prihajata do zmag, pri čemer je Ukrajina zadnjič premagala Malto s 3-1, medtem ko je Italija izrazito premagala Severno Makedonijo s 5-2.

Po njihovem porazu z 2-1 v povratnem obračunu v Milanu in z H2H, ki služijo kot izenačevalec, je enačba preprosta za Ukrajino, ki mora zmagati, če želi nastopiti na četrtem zaporednem evropskem prvenstvu. Posledično bodo morali izbranci Serhija Rebrova vse vreči na Italijo, in čeprav bi se morali zanašati na dejstvo, da so neporaženi na zadnjih devetih tekmah kot domača ekipa, bi lahko bila zmaga le treh od teh zaskrbljujoča. 

Italija ima še vedno zagotovljeno mesto v play-offu zaradi svojih nastopov v Ligi narodov UEFA, toda trener Luciano Spalletti bo zagotovo želel, da bi se njegova ekipa izognila tej loteriji, če bi delo opravila tukaj. Podaljšanje njihovega rekorda devetih neporaženih tekem proti Ukrajini bo zagotovilo, da bo tako (W7, D2), s točko, ki bo zadostovala, da bo Italija zagotovila mesto med prvima dvema.

Če ta prevladujoč H2H rekord ni bil dovolj, da bi pomiril živce navijačem Azzurrov, potem bi moral biti rekord njihove ekipe v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo (ECQ), saj sta njihova dva poraza proti Angliji v tej kampanji njihova edina poraza v zadnjih 47 tekmah ECQ (W38 , D7). Prvaki Eura 2020 bodo tako ali drugače predvidoma v Nemčiji, kjer bodo branili svojo krono, uvrstitev v finale pa bi bila za Italijana osmi zaporedni nastop v finalu Eura.


 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>