Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Tekme kvalifikacij: Kosovo se srečuje z Belorusijo

Tekme kvalifikacij: Kosovo se srečuje z Belorusijo

Kosovo je v tej kampanji pred polčasom prejelo le en gol.

 

⚽EVROPA, KVALIFIKACIJE EURO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOSOVO vs. BELORUSIJA

21.11.2023 ob 20:45

Naš tip je  1 - zmaga  Kosova

 

  Kosovo
X

Belorusija

Bet at home 1.69 3.80 5.00
Bet365 1.67 4.00
5.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 19.11.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Ker sta obe strani že izven kvalifikacijskega boja za evropsko prvenstvo UEFA naslednje poletje, Kosovo in Belorusija zaključujeta svoje tekme v skupini I z uvrstitvijo med prva štiri mesta, ki se bosta pomerila v Prištini. Gostitelji bi lahko z zmago celo skočili na tretje mesto, s čimer bi se izenačili s svojo uvrstitvijo izpred štirih let, ko so se poskušali kvalificirati za Euro 2020. Zmaga zagotovo ni izključena za Dardance, ki so izgubili le eno od zadnjih petih tekem (W2, D2), odkar je bil selektor Primož Gliha imenovan za svoj drugi mandat takoj po porazu z 2:1 v obratni tekmi.  Tudi v soboto so se v gosteh pri Švici borili z impresivnim neodločenim izidom 1:1, čeprav je to prekinilo niz dveh tekem brez zadetkov. Belorusi so dosegli svojo prvo zmago v petih tekmah (D3, L1), ko so v soboto premagali kletne fante iz skupine I Andorro z 1:0, vendar so morali čakati, saj je moštvo Carlosa Alósa zmagovalca doseglo šele v 82. minuti proti mikro državi v Budimpešti. Stavnica bet365 nudi kvote. To se je nadaljevalo s frustrirajočo skupno temo v tej kampanji, saj so sedem od osmih golov padlo od 61. minute naprej. Poleg svoje uvodne tekme v skupini, v kateri so Bela krila izgubila s 5:0 proti Švici, je bila Belorusija konkurenčna v naslednjih osmih, s svojimi tremi dodatnimi porazi, vse le z enim golom razlike. Vendar pa še niso zabeležili zmage v gosteh v skupini in so v zadnjih devetih poskusih zmagali le eno v gosteh v kvalifikacijah za Euro (D2, L6).
 

 

 

 

⚽EVROPA, KVALIFIKACIJE EURO

 

 

 

 

 

ROMUNIJA vs.  ŠVICA

21.11.2023 ob 20:45

Naš tip je 2 - zmaga Finske

 

  Romunija X Švica
Bet at home

3.70

3.50

2.03
Bet365 3.75 3.50 2.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 20.11.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Romunija in Švica sta si zagotovili kvalifikacije za finale evropskega prvenstva naslednje poletje. To pomeni, da je ta igra dejansko "mrtva", toda glede na to, da je v skupini I še vedno treba igrati za prvo mesto in da vsaka točka šteje za uvrstitev na žreb finala naslednji mesec, je v tej igri veliko več, kot se zdi na prvi pogled. Če bi se Romuniji uspelo izogniti porazu v Bukarešti v torek zvečer, bi si zagotovila prvo mesto v skupini in posledično ohranila mesto v drugem boku za decembrski žreb skupinskega dela finala evropskega prvenstva, kar bi teoretično povečalo verjetnost za dosego ugodnejšega skupine v Nemčiji. Moški Edwarda Iordănescuja, ki so neporaženi v desetih (W6, D4), so videti dobri, da bi lahko storili prav to, in bi jih morala spodbuditi povratna zmaga proti Izraelu z 2-1 v soboto. Torkova nasprotnica Švica obljublja, da bo poskrbela za veliko strožjo preizkušnjo, nenazadnje bo le zmaga zadostovala za vrh skupine in okrepitev lastnega nosilca za žreb finala. Stavnica bet at home nudi kvote. Po prvih treh zmagah v kvalifikacijah so Rdeči križi pet od naslednjih šestih (W1) izvedli z neodločenim izidom, vendar ti rezultati zagotovo niso prišli na škodo zabave, saj je  na vseh šestih tekmah padlo vsakič vsaj dva gola. Upali bodo, da jim bodo vsi zadetki prišli v prid, saj če ne bodo dosegli le druge zmage v gosteh proti Romuniji po svojem edinem uspehu leta 1981 (L3), ne bodo imeli nobenih možnosti za napredovanje v višji lonec.  Da bi to dosegli, se bodo morali pripraviti bolje, kot so se na povratni tekmi, kjer je ekipa Murata Yakina vodila z 2:0, ko je ura tekla v dodanem času, a je nekako pozno dvakrat prejela gol in izgubila dve točki .

 

 
 
 
 

⚽EVROPA, KVALIFIKACIJE EURO

 

 

 

 

WALES vs. TURČIJA

20.11.2023 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Walesa

 

  Wales
X Turčija
Bet at home

2.22

3.50

3.20
Bet365 2.15 3.60 3.25

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 20.11.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Novembrski reprezentanti so bili na papirju videti obetavni za Wales, vendar njihova usoda ni več v njihovih rokah, potem ko je remi proti Armeniji z 1:1 zadnjič prepustil pobudo Hrvaški. Vse upanje še ni izgubljeno, saj bo zmaga Walesa v kombinaciji s spodrsljajem Hrvaške na domači tekmi poskrbela, da bodo zadnji dan skočili nazaj na želeno drugo mesto, pri čemer bo šef Rob Page pozval svojo stran, naj "konča na visoko« tukaj proti Turčiji. Znaki so dobri za Wales, ki drži svoj del kupčije, če bo njihova domača forma v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo (ECQ) kar koli glede na to, saj jih je le Armenija premagala na domačih tleh v zadnjih 14 tekmah (W10, D3, L1). Ne le to, Wales ima tudi rahlo prednost pred svojimi turškimi kolegi v H2H bitki vseh časov (W4, D1, L3), pri čemer sta se oba takšna srečanja v tem desetletju tako ali tako končala z 2-0 (W1, L1). Medtem ko domači navijači občutijo tremo, bodo gostujoči navijači navdušeni, da se je Turčija že kvalificirala za tretje zaporedno evropsko prvenstvo, kar je najdaljše takšno zaporedje v zgodovini države! Ne pričakujte, da jim bo to preprečilo, da bi dali vse od sebe tukaj, še posebej, ker so Crescent Stars premagali gostiteljico Eura 2024 Nemčijo v prijateljski zmagi s 3:2 v Berlinu prejšnji teden. To je podaljšalo zmagoviti niz Turčije na tri tekme, njihov skupni najdaljši niz, odkar so pred več kot enim letom nanizali štiri zmage. Zaradi sprememb v igri bo Turčija vstopila v ta dvoboj kot rahli nefavorit pred tekmo, čeprav popoln rezultat na gostovanjih v tem ciklu ECQ, vključno z zmago 1-0 kot avtsajder na Hrvaškem, nakazuje, da je treba kvote jemati z rezervo.
 

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>