Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /srv/disk2/1133414/www/sportne-stavnice.com/index.php on line 19

Deprecated: substr(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /srv/disk2/1133414/www/sportne-stavnice.com/index.php on line 19
2024 Roland Garros ATP | Športne stavnice

Najboljše športne stavnice za stave



Vrste športnih stav
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

2024 Roland Garros ATP

2024 Roland Garros ATP

Roland Garros 1 kolo posamezno ATP.

 

 

FRANCIJA, 1 KOLO ATP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BORGES vs. MACHAC

28.5.2024 ob 11:00

Naš tip je 2 - zmaga Machaca

 

  Borges X Machac
Bet at home 2.22   1.69
Bet365 2.20   1.67

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 27.5.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

 

 
 

Tomas Machac je v zadnjih desetih mesecih užival v več uspešnih kampanjah na različnih ravneh, pri čemer je bil njegov nedavni nastop v Ženevi vrhunec. Tam je dosegel najbolj nepozabno zmago v svoji karieri, ko je v polfinalu premagal prvega igralca sveta Novaka Đokovića. Poleg tega je imel priložnost servirati za prvi niz proti dvakratnemu nekdanjemu prvaku Casperju Ruudu v dvoboju za naslov.

Češki mladenič je bil uvrščen daleč izven top 100 in se lani ni uspel kvalificirati na OP Francije. Si je pa brez težav priboril neposredno uvrstitev v letošnji glavni žreb. Lahko bi si celo zagotovil mesto za nosilca, če ne bi zaradi zdravstvenih težav izpustil nekaj tednov akcije na začetku nihanja na pesku.

Machac ima izkupiček 3-4 v prvem krogu slamov v karieri. Vsi štirje porazi so bili predvsem proti najboljšim 30 igralcem, vključno z enim tukaj na OP Francije, kjer ga je leta 2020 v petih nizih premagal Taylor Fritz, takrat številka 30 na svetu. Bet365 kvote so na voljo.

Nuno Borges je prekinil svoj frustrirajoči niz 13 porazov v drugem krogu turnirjev na najbolj nepričakovanem času: OP Avstralije v začetku tega leta. Tam je razburil Grigorja Dimitrova na poti do osmine finala in postavil trdne temelje za tisto, kar se je kasneje izkazalo za najboljšo sezono v njegovi karieri.

Prvouvrščeni Portugalec je nato dosegel dva četrtfinalna izida na glavni turneji v Los Cabosu in Estorilu ter se prebil v osmino finala rimskega mastersa. Sčasoma je postal igralec med 50 najboljših, s čimer si je pridobil potrebno samozavest in zagon za OP Francije.

V torek se bo pomeril z nasprotnikom, ki je v formi in višje rangiran, vendar je to relativno lažja preizkušnja prvega kroga OP Francije v primerjavi s kalibrom igralcev, s katerimi se je soočil na prejšnjih obiskih.0


 

 
 
 

FRANCIJA, 1 KOLO ATP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE MINUAR vs. MICHELSEN

28.5.2024 ob 11:00

Naš tip je 2 - zmaga Filsa

 

  Arnaldi X Fils
Bet at home 1.09   7.50
Bet365 1.08   8.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 27.5.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

 

 
 

Alex de Minaur je odlično začel zamah na pesku, njegovo najmanj priljubljeno fazo v letu, ki je vključevala dober boj z Novakom Đokovićem v četrtfinalu turnirja Masters v Monte Carlu in prevlado nad Rafaelom Nadalom v uvodnem krogu v Barceloni. Vendar se njegova uspešnost od tam ni izboljšala, kar je privedlo do nekaj razočarajočih porazov, vključno s hitrim porazom proti Arthurju Filsu v Barceloni in Stefanosu Tsitsipasu na rimskem Mastersu.

Avstralec št. 1 je od začetka leta 2023 znatno izboljšal svoje nastope na odmevnih dogodkih in proti elitnim igralcem, kar je privedlo do njegovega prvenca med najboljših 10 v začetku tega leta. Vendar se še vedno trudi globoko napredovati na turnirjih za grand slam in na tej ravni ni nastopil v četrtfinalu od odprtega prvenstva ZDA leta 2020.

Njegov rezultat na OP Francije je še slabši, saj na tem prizorišču kljub sedmim nastopom še nikoli ni dobil zaporednih dvobojev. Štiri od njegovih prejšnjih sedmih akcij na tem turnirju so se končale v samem prvem krogu.

Alex Michelsen je lani doživel hiter vzpon na lestvici, glina pa je ostala edina podlaga, kjer ni dosegel prebojnega rezultata. A mladenič se je potrudil in ga v letošnji peklenski gugalnici tudi opravil. Začel je počasi in ni dosegel želenih rezultatov, a se je njegova vztrajnost v Ženevi pred dnevi obrestovala. Michelsen je na poti do četrtfinala ugnal prvouvrščenega Američana Taylorja Fritza.

Michelsen ima dosedanji rezultat 2-0 v tekmah prvega kroga slamov v svoji mladi karieri in je pokazal napredek z vsakim nastopom na tej ravni. Na svojem debitantskem turnirju v glavnem žrebu na OP ZDA leta 2023 je dosegel drugi krog in v začetku tega leta tretji krog na OP Avstralije.


 
 

FRANCIJA, 1 KOLO ATP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MUNAR vs. BAUTISTA-AGUT

28.5.2024 ob 11:00

Naš tip je 1 - zmaga Munarja

 

  Munar X Bautista-Agut
Bet at home 1.74   2.12
Bet365 1.73   2.10

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 27.5.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

 

 
 

Roberto Bautista Agut se še vedno giblje okoli 100. mesta na lestvici ATP in ni blizu najboljšemu nivoju, vendar je bilo zadnjih nekaj tednov pozitivnih glede na težave in padce, ki jih je doživel v zadnjih letih. Zdaj mu uspeva redno dosegati zmage in ni izgubil dvoboja v prvem krogu od ATP Doha februarja.

Glede na njegove solidne rezultate v njegovih najvišjih letih in dobre rezultate na pesku je presenetljivo, da OP Francije ostaja eden njegovih najmanj uspešnih Grand Slamov, skupaj z OP ZDA. Na Roland Garrosu še ni prišel do četrtfinala in tu je nazadnje zaporedno zmagal leta 2020.

Jaume Munar je do leta 2024 dobil enako število tekem (17) kot njegov rojak Roberto Bautista Agut, pri čemer je 15 od teh zmag dosegel na svoji najljubši podlagi, pesku. Ti spodbudni rezultati na pesku v zadnjih petih mesecih so mu pomagali zagotoviti udobno mesto med 100 najboljšimi, kar je odpravilo tveganje izpada iz te skupine.

Špančeva predstava in rezultati na OP Francije niso bili navdušujoči za nekoga, ki se ukvarja z glino. V svojih prejšnjih šestih nastopih na tem turnirju se nikoli ni prebil dlje od drugega kroga, tri od teh akcij pa so se končale v prvem krogu.

 

 


 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>