Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

1/32 finala Roland Garrosa 2024

1/32 finala Roland Garrosa 2024

Dogajalo se bo na odprtem prvenstvu Francije.

 

 

FRANCIJA, ROLAND GARROS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HURKACZ vs. NAKASHIMA

29.5.2024 ob 11:00

Naš tip je 2 - zmaga Machaca

 

  Hurkacz X Nakashima
Bet at home 1.32   3.40
Bet365 1.33   3.40

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 27.5.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

 

 
 
Hubert Hurkacz je bil pogosto sam sebi najhujši sovražnik na turnirjih za Grand Slam, saj se je v zgodnjih krogih pogosto zapletel v nepotrebne igre pet nizov proti slabšim igralcem. Ta teden se ni mogel upreti še enemu petih nizov na OP Francije. Dvakrat je zaostal za niz proti neizkušenemu Shintaru Mochizukiju, končni izid pa ni bil nikoli zares vprašljiv, saj je v četrtem nizu povedel in prevladoval v odločilnem delu. Podobna zgodba je bila za prvouvrščenega Poljaka tudi na zadnji izvedbi odprtega prvenstva Francije. V prvih krogih proti Davidu Goffinu in Tallonu Griekspoorju je zmagal v zaporednih petih nizih, preden mu je v drugih petih nizih proti Juanuju Pablu Varillasu v tretjem krogu ostal brez goriva. Bet365 stave so na voljo. Hurkacz ima na svoji strani veliko forme in zagona, pa tudi ugodno pot do drugega tedna. Med dvoboji mora le ostati osredotočen od začetka do konca in se v zgodnjih krogih izogibati preveč energije. Z 12 zmagami v samo 15 tekmah je to njegova daleč najboljša sezona na pesku. Njegov najodmevnejši rezultat je bil naslov v Estorilu, s čimer je prebil četrtfinalno oviro, ki ga je v preteklosti nenehno ustavila na pesku. Povrnitev vseh izgubljenih mest na lestvici ATP in ponovna vzpostavitev glavnega stebra na glavni turneji je bil cilj Brandona Nakashimeja v prihajajoči sezoni. Njegova nedavna zmaga proti Rojaku Nicolasu Morenu De Alboranu v prvem krogu OP Francije je bila pomemben korak v tej smeri, saj se je povzpel na 71. mesto na lestvici v živo. Po katastrofalnem letu 2023, ki ga je poslal iz top 100 in nazaj na raven Challengerja, je Američan v petih mesecih močno napredoval. Poleg tega, da redno zmaguje na glavni turneji, je dosegel drugo zmago med top 10 v svoji karieri, ko je prejšnji mesec v Barceloni razburila Andreja Rubleva. Medsebojni dvoboj: Brandon Nakashima vodi z 1-0 (0-0 na uradnih tekmah). Nakashima je močnejši in izkušenejši od Shintara Mochizukija in bi moral biti sposoben izkoristiti priložnosti, ki se mu ponujajo. Kljub temu se pričakuje, da bo Hubert Hurkacz dvignil svojo igro iz prejšnjega kroga in našel pot mimo Američana tukaj.
 

 
 
 

FRANCIJA, ROLAND GARROS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOTOV vs. WAWRINKA

29.5.2024 ob 11:00

Naš tip je 1 - zmaga Kotova

 

  Kotov X Wawrinka
Bet at home 1.71   2.10
Bet365 1.73   2.16

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 27.5.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

 

 
 
V nestrpno pričakovanem dvoboju prvega kroga med nekdanjim 3. mestom na svetu Stanom Wawrinko in 1. številko Andyjem Murrayjem je nekdanji prvak OP Francije Wawrinka pokazal svoje strokovno znanje na pesku in prepričljivo premagal nekdanjega podprvaka Murrayja. Wawrinka je izgubil le deset iger v treh nizih in zmagal s 6-4, 6-4, 6-2. Ta pozitiven rezultat mu je omogočil, da je zapolnil vrzel v njunem medsebojnem obračunu, ki trenutno znaša 11-13. Švicar, ki se bliža štiridesetim, trenutno ni na vrhuncu svojih zmogljivosti, a še naprej dokazuje, da je sposoben igrati kakovosten tenis, dokler mu telo dopušča. V letu 2024 mu ni uspelo nanizati zaporednih zmag in izgubil je devet od doslej odigranih 13 dvobojev. Bet at home stave so na voljo. Kljub temu se je v številnih dvobojih spodobno boril in nasprotniki so ga pogosto premagali, tudi na prejšnjem turnirju za grand slam sezone, OP Avstralije. V tem dogodku je imel prednost v nizu proti Adrianu Mannarinu, preden je bil v odločilnem nizu premagan. Pavel Kotov ne velja za enega najbolj pripravljenih igralcev na turneji in je kazal znake izčrpanosti med nedavnim dvobojem proti Cameronu Norrieju v začetku tega tedna. Vendar sta se njegova odločnost in vzdržljivost izkazali za dovolj močne, da je premagal te izzive, kar ga je pripeljalo do izjemne zmage v petih nizih. Po tekmi je Rus delil vir svoje motivacije in odločnosti. Izjavil je: "To zmago bi rad posvetil svojemu trenerju Ivanu Polyakovu, ki je umrl marca 2023. Danes, 27. maja, bi moral biti njegov rojstni dan. Ni bilo možnosti, da bi danes izgubil. Bil sem pripravljen dam vse od sebe, da zagotovim zmago." Kotov je od lanskega leta pokazal znaten napredek na glavni turneji in utrdil svoj položaj med 100 najboljšimi. Vendar pa še ni naredil opaznega vpliva na turnirjih za grand slam. Njegov najboljši rezultat na tej ravni je bila uvrstitev v drugi krog OP Avstralije v začetku tega leta, kjer ga je v štirih nizih premagal Flavio Cobolli. Medsebojni izid: 0-0. Dejstvo, da Pavel Kotov prihaja iz napornega in napornega dvoboja pet nizov, kompenzira padec ravni vzdržljivosti Stana Wawrinke zaradi staranja. To predstavlja ugodno priložnost za Švicarja, da si zagotovi pomembno zmago in se oddalji od tveganja izpada z lestvice prvih 100.

 
 

FRANCIJA, ROLAND GARROS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RUBLEV vs. MARTINEZ

29.5.2024 ob 11:00

Naš tip je 1 - zmaga Rubleva

 

  Rublev X Martinez
Bet at home 1.14   5.50
Bet365 1.14   5.50

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 27.5.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

 

 
 
Ob vrnitvi v Pariz, kjer je izgubil svoj zadnji dvoboj proti Lorenzu Sonegu kljub temu, da je bil lani v tretjem krogu dva niza, je bil Andrey Rublev videti tresoč in nervozen. V boj za zmago ga je prisilil nedosledni Taro Daniel, ki je dobil drugi niz in Rusu povzročal obilico težav skozi celoten dvoboj. Na papirju se Rusinji letošnji rezultati zdijo impresivni, z dvema naslovoma, vključno z enim na turnirju Masters v Madridu. Vendar so bile njegove predstave pogosto neprepričljive. Tudi med zmagovalnimi akcijami v Hong Kongu in Madridu ni pokazal izjemne forme in je večkrat izkoristil ugodne žrebe in formo nasprotnikov. Rubljov je v zadnjih letih vzdrževal stalen rekord doseganja četrtfinala na turnirjih za grand slam, vključno z dvakratnim nastopom na OP Francije v letih 2020 in 2022. Če pa namerava ohraniti ta uspeh na tej ravni, bo moral svojo igro znatno izboljšati. .Poleg svojega srečnega naslova v Madridu se je med tem zamahom na pesku precej boril na pesku, pri čemer je utrpel porazne poraze proti slabšim igralcem, kot so Alexandre Muller, Brandon Nakashima in Alexei Popyrin. Na začetku leta 2024 se je Pedro Martinez znašel izven top 100 in se soočil z razočaranjem zaradi poraza proti Francescu Passaru v QR1 na OP Avstralije. Posledično se je zdela njegova udeležba na OP Francije na njemu priljubljenem pesku dvomljiva. Toda njegove odlične predstave v naslednjih mesecih, vključno z uvrstitvijo v polfinale v Santiagu in finale v Estorilu, so mu tlakovale pot do vrnitve med najboljših 50. Na koncu mu je to prineslo neposredno uvrstitev v glavni žreb Roland Garrosa. V prvem krogu v Parizu se je boril za niz in v petih nizih premagal slabšega Thiaga Agustina Tiranteja. Ta zmaga je bila zelo zadovoljujoča, zlasti če upoštevamo način, na katerega je izgubil svoja zadnja dva dvoboja prvega kroga na tem prizorišču: v nizu proti Henriju Laaksonenu leta 2022 in v petih nizih proti Tallonu Griekspoorju leta 2023. Pred tem je svojo najboljšo predstavo proti igralcu iz top 10 dosegel na OP ZDA leta 2021, ko mu je uspelo vzeti niz Andreju Rubljovu. Medsebojni dvoboj: Andrej Rubljov vodi z 1-0. Letošnje kopičenje zmag in udobja Pedra Martineza na pesku, skupaj z njegovim znanjem in izkušnjami na površini, nakazuje, da lahko dobro tekmuje in predstavlja spodoben izziv. Zato je na Andreju Rubljovu, da zagotovi, da je na vrhuncu svoje igre in ostane osredotočen skozi celotno tekmovanje, ne da bi omahoval.

 

 


 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>