Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

1 kolo Roland Garrosa 2024

1 kolo Roland Garrosa 2024

1 kolo odprtega prvenstva Francije 2024.

 

 

FRANCIJA, 1 KOLO ATP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BELLUCCI vs. TIAFOE

27.5.2024 ob 14:00

Naš tip je 2 - zmaga Tiafoa

 

  Bellucci X Tiafoe
Bet at home 4.50   1.20
Bet365 4.50   1.20

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 26.5.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

 

 
 

Frances Tiafoe je šele pred nekaj dnevi v Lyonu dosegel svojo prvo zmago na letošnji evropski peljani tekmi, a ni mogel dodati več zmag, saj ga je v drugem krogu ustavil Arthur Rinderknech. Njegova raven uspešnosti se je po OP ZDA lani močno zmanjšala in še vedno si ni opomogel od padca, zaradi katerega je že izstopil iz prve dvajseterice na lestvici ATP. Bet365 bonus Slovenija je na voljo.

Nadarjeni Američan potrebuje pomemben rezultat, da bi znova odkril izgubljeno samozavest, a to se mu trenutno preprosto ne dogaja. Tudi možnosti, da bi se to zgodilo na OP Francije, se zdijo malo verjetne glede na njegov slab rezultat na tem prizorišču. Šest od njegovih prejšnjih osmih kampanj v glavnem žrebu se je tukaj končalo v prvem krogu, v svoji karieri pa je doslej na tem turnirju dobil le tri dvoboje v glavnem žrebu.

Mattia Bellucci je doživel fizične neuspehe in je imel sezono brez izrednih dogodkov, vendar je uspel dvigniti svojo igro v kvalifikacijah OP Francije, da si zagotovi uvrstitev v glavni žreb in svoji sezoni da prepotrebno spodbudo. Njegova edina predhodna akcija v glavnem žrebu turnirjev za grand slam se je zgodila na OP Avstralije lani, kjer mu ni uspelo v prvem krogu in v štirih tesnih nizih izgubil proti Benjaminu Bonziju.

Italijan še nikoli ni zmagal v dvoboju glavnega žreba na turnirjih na ravni turneje in je izgubil oba prejšnja dvoboja proti igralcem iz top 50, pri čemer je lani izgubil proti Benjaminu Bonziju na OP Avstralije in Matteu Berrettiniju nekaj mesecev kasneje.


 

 
 
 

FRANCIJA, 1 KOLO ATP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARNALDI  vs. FILS

27.5.2024 ob 12:30

Naš tip je 2 - zmaga Filsa

 

  Arnaldi X Fils
Bet at home 2.22   1.69
Bet365 2.30   1.62

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 26.5.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

 

 
 

Francoski igralci niso dali veliko, da bi navijali za strastno francosko občinstvo na odmevnih dogodkih, kot sta pariški Masters in OP Francije v zadnjem času. Ker je njihov prvouvrščeni igralec Ugo Humbert že v nedeljo zapustil turnir, večina njihovih upov zdaj polagajo na mladega Arthurja Filsa, ki je verjetno njihova najboljša trenutna stava na glini. Bet at home bonus Slovenija je na voljo.

Fils je svoj prvi naslov ATP osvojil v Lyonu nekaj dni pred začetkom OP Francije lani. Čeprav to ni bil naporen teden, je bil čustveni davek, ki ga je doživel v Lyonu, zanj prevelik, kar je vodilo do povprečne predstave v prvem krogu v Parizu, kjer je v štirih nizih izgubil proti Alejandru Davidoviču Fokini. Da bi se izognil ponovitvi lanskega scenarija, je tokrat preskočil obrambo naslova v Lyonu, da bi si zagotovil najboljše možnosti za pozitiven učinek na OP Francije.

Drugouvrščeni na OP Francije za dečke 2021 je svež, vendar sta njegova splošna forma in raven uspešnosti letos zaskrbljujoča pred OP Francije. Zmagal je le pet dvobojev, medtem ko je v letu 2024 utrpel osem porazov na turnirjih na ravni turneje na pesku, z razočarajočimi porazi proti igralcem, kot so Joao Fonseca, Dusan Lajovic in Alexandre Muller.

Zdi se, da je glavna težava Mattea Arnaldija letos njegova nenehna vpletenost v dolge dvoboje, od katerih jih pogosto izgubi. Zdi se, da ta vzorec škoduje njegovi moralni sposobnosti in ga fizično izčrpava, kar zmanjšuje njegove možnosti za ponovni odboj v naslednjih dogodkih. Štirinajst od 29 tekem, ki jih je odigral letos, je šlo daleč in osem jih je izgubil.

Mladi Italijan je leta 2023 na odprtem prvenstvu Francije debitiral v glavnem žrebu turnirjev za grand slam in takoj pustil pečat z zmago nad Danielom Elahi Galanom v prvem krogu. Od takrat je odigral še tri dvoboje prvega kroga turnirjev za grand slam in dvakrat končal na strani zmagovalca.


 
 

FRANCIJA, 1 KOLO ATP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HEIDE vs. BEAZ

27.5.2024 ob 12:30

Naš tip je 2 - zmaga Beaza

 

  Heide X Beaz
Bet at home 4.75   1.18
Bet365 5.00   1.17

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 26.5.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

 

 
 

Uspešnost Sebastiana Baeza je bila v zgodnjih fazah tega evropskega zamaha na pesku klavrna, zlasti za igralca med 20 najboljših. Pritegnil je veliko kritik zaradi svoje nezmožnosti, da bi vplival na težji žreb evropskih turnirjev na pesku, kljub temu, da je v začetku tega leta prevladoval v šibkejših žrebih južnoameriških turnirjev na pesku.

Vendar mu je sčasoma uspelo izboljšati svojo predstavo in rezultate ter na OP Francije prihaja s spodobno formo in zagonom na svoji strani. Svojo kampanjo na letošnjem evropskem turnirju na pesku je začel na Mastersu v Madridu, na poti do osmine finala na Mastersu v Rimu razburil Holgerja Runeja in v četrtfinalu v Ženevi čez nekaj dni celo vzel niz končnemu prvaku Casperju Ruudu. 

Kljub tem dobrim rezultatom bodo kritike Baeza zaradi pomanjkanja uspeha v težjih žrebih na pesku vztrajale, dokler ne bo dal izjave na OP Francije. Kot strokovnjak za igrišče na pesku, ki je že skoraj eno leto vztrajno prisoten med 30 najboljšimi, uvrstitev v drugi in prvi krog med njegovima zadnjima dvema obiskoma v Parizu ne velja za zadovoljiv rezultat. V teh štirinajstih dneh se od njega pričakuje veliko več.

Medtem ko je Joao Fonseca deležen vse pozornosti in navdušenja v Braziliji, je Gustavo Heide še en mladi talent iz te države, ki v zadnjih letih dosledno napreduje na različnih ravneh. V vsaki od zadnjih treh sezon je osvojil vsaj en naslov ITF, v začetku tega leta pa je osvojil svoj prvi naslov na Challengerju v Asuncionu in na koncu dosegel svojo najvišjo uvrstitev v karieri, št. 174.

 

 


 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>