Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

WTA: Rim

WTA: Rim

Tamara Zidanšek se bo srečala s Kasatkinovo!

 

🎾ITALIJA, WTA

 

 

KASATKINA vs. ZIDANÅ EK

9.5.2022 ob 11:00

Naš tip je 1 - zmaga Kasatkine

 

 

Kasatkina

X Zidanšek
Bet at home 1.51   2.46
Bet365 1.50   2.62

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 8.5.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Daria Kasatkina je v Madridu dosegla nekaj impresivnih povratnih zmag in skoraj izpeljala tretjo. Pomerila se je proti kvalifikantki Anni Bondar in svetovni št. 5 Maria Sakkari - slednja je bila njena tretja zmaga med najboljšimi 10  - in izgubila proti Sari Sorribes Tormo v osmini finala v tretjem nizu. Do zdaj je bilo spodobno leto, s 14 zmagami (pet proti najboljšim 20) za ceno devetih porazov. Nekdanja četrtfinalistka Roland-Garrosa je na Foro Italico v glavnem žrebu zmagala z 8:6, kjer je štirikrat prišla do tretjega kroga, medtem ko je dvakrat (2017, 2021) doživela poraze v uvodnem krogu. Tamara Zidanšek je v Madridu premagala srečno poraženko Beatriz Haddad Maio in prvič po odhodu iz Avstralije preživela izziv prvega kroga turnirja. Å pansko prestolnico je zapustila s 3-6, 6-1, 6-3 v drugem krogu proti Viktoriji Azarenko, kar je slutilo zaskrbljujoče dni, ki so pred nami. Tenis na bet at home ima višje kvote na Zidanšek. V prihodnjih tednih bo branila precejšen del točk, začenši s polfinalom Roland Garrosa. Takrat lani je nastopila v Rimu in se uvrstila na 77. mesto, v prvem krogu pa še enkrat ni uspela, saj je v nizih izgubila proti Bernardi Peri in tako ponovila svojo usodo iz leta 2019. Tekma: Tamara Zidanšek vodi z 1-0. Igrala je šele svoj tretji glavni žreb na turneji v njihovem drugem krogu pokala Moskva River leta 2018. Takrat 90. uvrščena Slovenka je na domačih tleh osupnila drugo nosilko Darijo Kasatkino in se nato uvrstila v polfinale.


 

 

 

🎾 ITALIJA, WTA

 

 

CORNET vs. HALEP

9.5.2022 ob 12:30

Naš tip je 2 - zmaga Halep

 

 

Cornet

X Halep
Bet at home 5.40   1.13
Bet365 5.50   1.14

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 8.5.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

Simona Halep je dosegla še dva solidna rezultata, da bi utrdila svojo sezono, zdaj pri 18-5. Njenemu polfinau v Indian Wellsu je sledilo četrtfinale v Madridu, kjer je premagala domačo favoritinjo in svetovno št. 2 Paula Badosa na poti. Obe akciji sta se končali s porazi proti morebitnim prvakinjam. Od vrnitve poškodbe je dosegla sedem rezultatov v četrtfinalu ali boljših, skupaj z dvema zadnjima šestnajstima uvrstitvama na velikem turnirju. Tenis na bet365 ima tukaj višje kvote. Nekdanja svetovna št. 1 bo upala, da bo svojo formo nosila v srečnem lovišču v Rimu, kjer je leta 2020 prvakinja, dvakratna podprvakinja in dvakratna polfinalka. Alize Cornet je od devetih nastopov v glavnem žrebu v Rimu zmagala na osmih tekmah, polovica pa jih je prišla leta 2008, ko se je uvrstila v finale kot kvalifikantka. Odkar je pred 14 leti dosegla drugo mesto proti Jeleni Janković, 32-letnici ni uspelo prebiti niti drugega kroga tega turnirja. Francozinja je nepozabno začela sezono in dosegla svoj življenjski cilj, da nastopi v četrtfinalu turnirja za grand slam. Kmalu je zašla s tira in zmagala le na treh tekmah na zadnjih sedmih turnirjih, nazadnje pa je premagala dve igralki zunaj najboljših 100 v Charlestonu. Alize Cornet vodi s 4-1. 
 

🎾 ITALIJA, WTA

 

 

STEPHENS vs. ALEXANDROVA

9.5.2022 ob 10:00

Naš tip je 2 - zmaga Alexandrove

 

 

Stephens

X Alexandrova
Bet at home 3.00   1.35
Bet365 3.20   1.36

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 8.5.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

Ekaterina Alexandrova je slikovito začela svoj italijanski napad. V karieri je vdrla v prvi polfinale na pesku v Charlestonu in Madridu, v prvem je premagala Karolino Pliškovo ter Jeleno Ostapenko in Amando Anisimovo. Te predstave so bile posledica katastrofalne forme, saj ji na 14 od 15 turnirjev od Wimbledona do Miamija ni uspelo zmagati v zaporednih tekmah. Redko je veljala za grožnjo na igrišču in dejansko je dosegla četrtfinale na površini šele v Stuttgartu in Strasbourgu lani. Sloane Stephens se je vrnila k svojim starim težavam po kratki iskri v Guadalajari, kjer je osvojila svoj prvi naslov po štirih letih. Odkar je zapustila Mehiko, je izgubila štiri od svojih petih tekem, svojo sezono na pesku pa je začela s porazi v prvem krogu v Charlestonu proti Zheng Qinwen in Madridu proti Anhelini Kalinini. Zadnja tri leta so bila za nekdanjo finalistko Roland Garrosa izjemno zaskrbljujoča, saj je od junija 2019 dosegla le tri četrtfinalne ali boljše rezultate. Tudi sredi teh težav se je lani s polfinalom v Parmi dobro odrezala na igrišču v Italiji in četrtem krogu v Parizu. Sloane Stephens vodi z 1-0. Bila je uvrščena na št. 5, ko je v prvem krogu leta 2019 v Sydneyju komaj premagala Rusinjo z 0-6, 7-6, 7-6. Američanka bi morala pričakovati podoben odpor, saj išče svojo prvo zmago v glavnem žrebu na Foro Italico po letu 2018 in šele tretjo po letu 2014. 

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja