Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Premier Liga: Villa proti Liverpoolu

Premier Liga: Villa proti Liverpoolu

Villa se v Premier Ligi lahko uvrsti med prvo deseterico!

 

⚽ŠPANIJA, LA LIGA

 

 

GRANADA vs. ATH BILBAO

10.5.2022 ob 20:00

Naš tip je 2 - zmaga Bilbaa

 

 

Granada

X Ath Bilbao
Bet at home 3.60 3.40 2.01
Bet365 3.75 3.40 2.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 8.5.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Granada je pod vodstvom novega menedžerja Aitorja Karanke s 6:2 premagala Mallorco in jih preskočila  cono za izpadanje. Karanka ostaja neporažen kot  šef (W1, D2), kljub temu, da je njegova ekipa v vseh treh priložnostih veljala za nefavorite in jih je zdaj pripeljal do najdaljšega obdobja La Lige (LL) brez poraza od božiča. Medtem ko je priznal, da je bila teža odstranjena z njegovih ramen, je Karanka zahteval več agresije proti Athletic Bilbau, da bi utrdil svoje možnosti za preživetje. Bet365 ima višje kvote na Granado.

Karanka je podedoval sedem tekem LL brez zmage doma, ki se je z remijem proti Celti Vigo z 1-1 podaljšalo na osem. A od takrat se zdi, da je Granada znova odkrila svojo moč napada, k čemur sta pripomogla vrnitev krilnega igralca Darwina Machísa in veterana Jorgeja Moline. Vendar noben čisti gol na šestih zadnjih sedmih tekmah Granade LL ne namiguje, da bi lahko slaba obrambna igra ovirala četrto zaporedno domačo zmago v H2H.

Athleticov manager Marcelino je bil zadovoljen z remijem 0:0 doma proti Valencii, saj je izjavil, da so njegovi igralci dali vse od sebe in premagali nasprotnike kljub rezultatu, in zdi se, da ostaja prepričan, da bo svoj klub vrnil v nogomet UEFA prvič po letu 2017/18, kljub temu, da Athletic sedi za eno točko zunaj najpomembnejših prvih sedmih mest.

Marcelino ve nekaj o premaganju Granade (P4, D2 iz njegovih zadnjih šestih osebnih H2H) in bi moral svoje igralce spodbuditi k še enemu močnemu začetku, potem ko so dosegli štiri gole v prvem polčasu na zadnjih dveh LL v gosteh (W1, D1 ). Češnja na torti bi bila poleg ključne zmage njihova prva čista gola na gostovanju po januarju, potem ko so na zadnjih dveh tekmah doma izključili tako Valencio kot Atlético Madrid.


 
 

 

âš½ANGLIJA, PREMIER LIGA

 

 

ASTON VILLA vs. LIVERPOOL

10.5.2022 ob 21:00

Naš tip je 2 - zmaga Liverpoola

 

 

Villa

X Liverpool
Bet at home 6.20 4.60 1.46
Bet365 7.00 4.50 1.45

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 9.5.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

Potencialno razburljiv zaključek sezone se obeta za Aston Villo, ki je po zaporednih zmagah v Premier League (PL) na 11. mestu na lestvici. Prva uvrstitev med prvih deset PL po sezoni 2010/11 je zdaj zelo realna možnost za Villo, utrjena z dejstvom, da imajo tekme v rokah. Bet at home ima višje kvote na Liverpool.

Ko bo legenda Liverpoola in trenutni trener Ville Steven Gerrard vodil svojo stran, bo prišlo do mešanih čustev, a ker večina Villinih tekmecev na sredini lestvice ne bo igrala sredi tedna, bi se Villa lahko z malo verjetno zmago katapultirala v zgornjo polovico. Kljub temu je Villa izgubila tri od zadnjih petih domačih tekem (W2) med nizom tekem, kjer je mrežo našla le zmagovalna stran dneva, tako da bi lahko bila premoč proti gostom, ki lovijo naslov, ključnega pomena.

Upanje Liverpoola na naslov prvaka v ligi PL in morebitni četverček sta jih močno prizadela po remiju z 1:1 s Tottenham Hotspurjem, ki je omogočila vodilnemu v ligi Manchester Cityju, da je na vrhu ustvaril tri točke zaostanka. Nabiranje niza 16 tekem brez porazov v ligi (W13, D3) bi se lahko za ljudi Jürgena Kloppa, na koncu končalo zaman saj je šef Liverpoola izjavil, da ne vidi, da bi City izgubil točko, ko se sezoni bliža njen zaključek.

Rdeči so še vedno najvišji strelci na gostovanju (v povprečju 2,41 gola na tekmo), vendar bo eno oko morda trdno uprto v sobotni finale pokala FA, kjer bo Liverpool iskal svojo drugo trofejo v kampanji. Potovanje tukaj bi lahko bila popolna vaja, saj je Liverpoolovih 14 gostujočih zmag v PL H2H pri Villi največ, kar so zmagali na svojih gostovanjih proti katerem koli nasprotniku v tekmovanju. 
 

⚽ŠPANIJA, LA LIGA

 

 

VALENCIA vs. BETIS

10.5.2022 ob 19:00

Naš tip je 2 - zmaga Milana

 

 

Valencia

X Betis
Bet at home 3.70 3.45 1.96
Bet365 3.75 3.50 2.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 10.5.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

Čeprav ima Valencia morda še tri tekme v tej sezoni La Lige (LL), se zdi, da konec kampanje ne more priti dovolj hitro. Desetouvrščena ekipa lahko igra le za ponos in ta očitno v zadnjih tednih ni bil dovolj motivacijski, saj možje Joséja Bordalása na ta obračun pridejo brez zmage v ligi v šestih tekmah (D4, L2). Vendar pa bi jim lahko maščevanje za zadnji poraz v Copa Del Rey v zadnjem mesecu proti Real Betisu dalo dodaten zagon.

Zaradi tega poraza v finalu so bile za Valencio štiri tekmovalne H2H brez zmage (D1, L3), in glede na to, da se Betis še vedno bori za uvrstitev med prvih pet, konec te serije brez zmag ne bo lahek. To je videti še posebej tako, ker je Valencia imela težave, ko je prevzela najboljše rezultate v ligi v tej sezoni, poudarjeno z dejstvom, da so na svojih 11 prejšnjih tekmah brez zmage proti ekipam, ki trenutno sedijo med najboljšimi šestimi (D4, L7).

Betisov uspeh v Copa Del Rey v tej sezoni je nekoliko zmanjšal pritisk v zvezi z njihovo slabo nedavno ligaško serijo, potem ko je sobotni domači poraz proti Barceloni (2-1) prinesel zmago v ligi (D2, L2). Zadevanje  golov je bil njihov najbolj očiten problem in njihov skupni znesek v zadnjih štirih tednih igre je najmanjši za katero koli ekipo LL v tem obdobju. Zdaj bi lahko še ena slaba predstava tukaj odprla vrata šestouvrščenemu Real Sociedadu, da bi ga preskočil na petem mestu, ko se bo kasneje v tednu pomeril s Cadizom, tako da bi lahko rezultat te tekme imel velike posledice za Betisovo sezono.

Velik uspeh Betisa na začetku kampanje je temeljil na njihovi gostujoči formi, še vedno pa sta le najboljši dve ekipi lige zbrali več točk na gostovanju (29) kot oni. Vendar pa bo le ena zmaga v zadnjih petih prvenstvih (D3, L1) še povečala skrbi menedžerja Manuela Pellegrinija.


  

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>