Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Tenis: ATP v Dallasu

Tenis: ATP v Dallasu

In ATP v Cordobi

 

ATP, CORDOBA

 

 

 

 

 

 

 

 

TIRANTE vs. DIAZ ACOSTA

9.2.2024 ob 00:00

Naš tip je 2 - zmaga Diaza

 

  Tirante
X Diaz
Bet at home 2.23   1.65
Bet365 2.20   1.67

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 8.2.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 


Ugoden žreb je Facundu Diazu Acosti ponudil odlično priložnost, da odpre svoj račun v glavnem žrebu ATP Cordoba, ta pa jo je izkoristil tako, da je premagal rojaka Federica Agustina Gomeza v dveh lahkih nizih, 6-1 6-4. Pred tem tednom je na tem turnirju nastopil trikrat in vsakič ni uspel v kvalifikacijah. Potem ko je v prvem krogu premagal 365. številko sveta Federica Agustina Gomeza, mora Argentinec premagati le še enega igralca zunaj 100 najboljših, da si zagotovi svoj prvi četrtfinalni izid na glavni turneji. To je odlična priložnost zanj, glede na to, da sta bila oba njegova prejšnja dvoboja drugega kroga na tej ravni proti takratnemu 12. igralcu sveta Cameronu Norrieju v Buenos Airesu 2023 in 34. igralcu Laslu Dejreju v Winston-Salemu 2023. Kvote na bet365 so na voljo.Letošnja predstava 23-letnika je bila na zelo dobri ravni, čeprav si do tega tedna ni mogel zagotoviti zmage v glavnem žrebu. V kvalifikacijah v Adelaidi je premagal Yosukeja Watanukija in Thiaga Seybotha Wilda ter dvakrat povedel s Taylorjem Fritzom v prvem krogu OP Avstralije. Thiago Agustin Tirante bi si oddahnil, potem ko je ta teden v prvem krogu premagal Francisca Comesano, saj so se vse njegove prejšnje tri akcije na tem turnirju končale v kvalifikacijah. Poleg tega mu ta teden ni uspelo v zadnjem kvalifikacijskem krogu in je šele po odstopu Alejandra Tabila dobil priložnost za vstop v glavni žreb kot srečni poraženec. Tako kot njegov nasprotnik Facundo Diaz Acosta je tudi Tirante v svoji karieri odigral le dva dvoboja drugega kroga glavne turneje in oba izgubil proti boljšim nasprotnikoma: Zhizhen Zhang na OP Francije 2023 in Alex de Minaur v Los Cabosu 2023. Medsebojni dvoboj: Thiago Agustin Tirante vodi z 1-0 (6-1 4-3 povratek na Vina del Mar Challenger 2023). Facundo Diaz Acosta je letos igral boljši tenis in bo začel kot favorit. Vendar pa med tema dvema igralcema ni veliko razlike v smislu sposobnosti in izkušenj na tej ravni, zlasti v tej regiji. Pričakujte, da bosta imela oba enake možnosti, ko se potegujeta za svoj prvi četrtfinalni izid na glavni turneji.
 
 

 

 

 

ATP, DALLAS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIAFOE vs.  MICHELSEN

9.2.2024 ob 2:00

Naš tip je 1 - zmaga Tiafoe

 

  Tiafoe
X Michelsen
Bet at home 1.53

 

2.36
Bet365 1.53   2.50

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 8.2.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


 


Frances Tiafoe je doživel upad forme in zmogljivosti, ko se je tekmaDirka v Torino okrepila proti koncu leta 2023, in ni se uspel pobrati iz tega padca. Soočil se je z zgodnjimi izpadi iz obeh turnirjev, na katerih je sodeloval, in sicer v Hongkongu in OP Avstralije, pri čemer je izgubil proti slabšemu Junchengu Shangu oziroma Tomasu Machacu. Poleg tega se je soočil s porazoma v obeh tekmah, odigranih med ekshibicijskim dogodkom v Avstraliji proti Zhizhen Zhangu in Milošu Raonicu. Trenutna forma je manj kot idealna, saj želi izkoristiti naslednjih nekaj turnirjev v znanih razmerah v Združenih državah, kjer je igral veliko tenisa in bil uspešen. To vključuje osvojitev dveh od njegovih treh ATP naslovov v Delray Beachu leta 2018 in Houstonu lani. Četrtfinalist turnirja ATP Dallas iz leta 2023 ima precej skromne rezultate na dvoranskih trdih igriščih, zlasti če upoštevamo njegovo znanje na trdih igriščih in 10. mesto v karieri. Zagotovil je le 50 zmag ob 43 porazih in nikoli ni dosegel meje desetih zmag v sezoni. Alex Michelsen je svojo prvo ATP kampanjo v Dallasu začel z zmago v treh nizih nad rojakom Tennysom Sandgrenom. Na vseh treh turnirjih, na katere se je prijavil v začetku tega leta, je dobil natanko dva dvoboja. Da bi nadaljeval s tem zagonom, bo moral najti način, da si zagotovi svojo prvo zmago proti igralcu iz top 20 (0-2). Ameriški mladenič se je lani povzpel za več kot 500 mest na lestvici ATP in brez težav obstal na glavni turneji. Dosegel je finale šele v svojem drugem nastopu v glavnem žrebu na glavni turneji v Newportu in napredoval vsaj do drugega kroga na dveh drugih ameriških turnirjih, in sicer v Winston-Salemu in OP ZDA. Medsebojni izid: 0-0. Trenutna forma Francesa Tiafoeja ne vliva zaupanja in treba je še videti, kakšno raven bo dosegel na dan. Alex Michelsen je zelo sposoben mladenič in lahko izkoristi Tiafoejevo neoptimalno igro.
 

 

ATP, DALLAS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MANNARINO vs.  NISHIOKA

9.2.2024 ob 3:30

Naš tip je 1 - zmaga Mannarina

 

  Mannarino
X Nishioka
Bet at home 1.43

 

2.63
Bet365 1.44   2.75

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 8.2.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


 


Odločitev Adriana Mannarina, da sodeluje v pokalu United Cup in se na večini tekem sooči z vrhunskimi igralci, ga je izpostavila tveganju, da bo utrpel poraze, ki so bili demoralizirajoči, ter potencialno izgubil formo, samozavest in zagon, ki si ga je pridobil v zelo uspešni sezoni. Na žalost se je zgodil najslabši možni scenarij, saj je izgubil tri od štirih tekem v United Cupu proti Alexandru Zverevu, Casperju Ruudu in Hubertu Hurkaczu. Na srečo veterana Francoza ta neuspeh ni imel pomembnega vpliva in se je na OP Avstralije odlično odbil .Kvote na bet at home so voljo. Zmagal je trikrat zapored v petih nizih proti Stanu Wawrinki, Jaumeju Munarju in Benu Sheltonu, preden je v osmini finala z 0-6, 0-6, 3-6i zgubil boj Novaka Đokovića. Mannarino je od izbruha pandemije dosegal dosledne rezultate v Združenih državah in ohranil raven uspešnosti kljub težavam za doslednost v drugih delih sveta. V tej državi je dosegel osem četrtfinalnih rezultatov v tej državi, dva od njih pa je prišel sem v Dallas leta 2022 in 2023. Yoshihito Nishioka je v zgodnjih fazah leta 2024 odigral zelo malo tekem in njegova predstava je bila precej dobra. Na odprtju sezone na OP Avstralije je izgubil s štirimi nizi proti Holgerju Runeju, vendar se je vrnil z zmagami proti Hadyju Habibu in Benjaminu Hassanu na Davisovem pokalu ter Terenceu Atmaneju v Dallasu ta teden. Japonec številka 1 potrebuje še eno zmago, da doseže svoj prvi četrtfinalni rezultat na dvoranskih trdih igriščih po letu 2022 in zabeleži svoj najboljši rezultat tukaj v Dallasu. Na tem turnirju je nastopil enkrat leta 2022 in to kampanjo je končal v drugem krogu v rokah nikogar drugega kot Adriana Mannarina. Medsebojni dvoboj: Adrian Mannarino vodi z 2-0 (oba na dvoranskih trdih igriščih). Yoshihito Nishioka lahko igra tako dobro, če ne celo bolje kot Mannarino, toda glede na njihovo zmogljivost in rezultate, dosežene na vrhunski ravni v zadnjih mesecih, si Francoz zasluži, da začne kot favorit.
 
 
 

 

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>