Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Cordoba: ATP

Cordoba: ATP

ATPji v Dallasu in Cordobi.

 

ATP, CORDOBA

 

 

 

 

 

 

 

 

ETCHEVERRY vs. ZAPATA MIRALLES

8.2.2024 ob 00:00

Naš tip je 1 - zmaga Etcheverrya

 

  Etcheverry
X Zapata
Bet at home 1.29   3.50
Bet365 1.29   3.75

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 7.2.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 


Več Južnoameričanov, zlasti Argentincev, kot so Juan Ignacio Londero, Juan Manuel Cerundolo in Sebastian Baez, je med južnoameriškim tekmovanjem na glini doživelo pomembne preboje na glavni turneji. Tomas Martin Etcheverry je bil nedavno deležen tega trenda. Leto leta 2023 je začel okoli št. 80, leto pa je sklenil kot št. 31 na svetu. Temelji za ves njegov uspeh so bili postavljeni v tej fazi lani. 24-letnik si je zagotovil svoj prvi četrtfinalni izid na glavni turneji na drugem argentinskem turnirju ATP v Buenos Airesu. Nekaj tednov pozneje v Santiagu je ta dosežek presegel z uvrstitvijo v finale. Skozi sezono je pokazal napredek in dosegel opazne rezultate, kot je drugo mesto v Houstonu in nastop v četrtfinalu na OP Francije na njegovi priljubljeni peščani podlagi. Poleg tega je dosegel četrtfinale v Baslu in pokazal uspeh tudi zunaj svoje cone udobja. Tu v Cordobi leta 2021 je Etcheverry dosegel svojo prvo zmago v zgodovini glavnega žreba dogodka na ravni turneje in dosegel drugi krog tudi v naslednji izdaji leta 2022. Nenavadno je, da v svoji prebojni sezoni leta 2023 na tem turnirju ni mogel premagati ovire v uvodnem krogu, ko je z zmagovitega položaja izgubil tesne tri nize proti Joau Sousi. Bernabe Zapata Miralles je dosegel svojo prvo zmago v glavnem žrebu sezone in prekinil niz štirih porazov z zmago nad Cristianom Garinom v prvem krogu ta teden. Imel je izjemno srečo, da je dosegel ta rezultat, saj je zaostajal z 1-6, 1-4, preden se je Čilenec popolnoma izgubil in bil prisiljen odstopiti sredi odločilnega niza. Španec je bil srečen in na njem je, da izkoristi to priložnost in se vrne na redne zmagovalne poti. Branjenje točk, pridobljenih med lanskim južnoameriškim zamahom, je ključnega pomena, saj je igralo pomembno vlogo pri njegovi uveljavitvi med najboljših 50 igralcev. Tekme bet365 nudijo kote. V Cordobi se je uvrstil v drugi krog, v Buenos Airesu in Riu de Janeiru pa zabeležil zaporedna polfinalna izida. Ta dosežek je omembe vreden, saj nikoli prej ali pozneje ni dosegel polfinalnega rezultata na tej ravni. Medsebojni dvoboj: Tomas Martin Etcheverry vodi z 1-0 (s petimi nizi v Wimbledonu 2023). Bernabe Zapata Miralles je težaven in nepredvidljiv igralec, ki je ob določenih dnevih sposoben igrati na visoki ravni. Glede na formo in konstantnost, ki ju je Argentinec pokazal na najvišji ravni v zadnjih desetih mesecih, mu lahko zaupamo, da bo opravil delo tukaj.
 
 

 

 

 

ATP, DALLAS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MMOH vs.  SHELTON

8.2.2024 ob 2:00

Naš tip je 2 - zmaga Sheltona

 

  Mmoh
X Shelton
Bet at home 3.50

 

1.25
Bet365 3.75   1.29

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 6.2.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


 


Ben Shelton letos še na nobenem turnirju ni izpolnil svojih pričakovanj ali dosegel želenih rezultatov. Kljub temu so rezultati zadoščali ne le za ohranitev njegove trenutne uvrstitve, ampak tudi za to, da se je povzpel za eno mesto. V Brisbanu je v prvem krogu izgubil proti Romanu Safiullinu v treh nizih, zamudil priložnost za naslov v Aucklandu, potem ko je v polfinalu izgubil proti Taru Danielu, in ni mogel ubraniti četrtfinalnih točk na OP Avstralije, kjer je bil ustavljen Adrian Mannarino v petih nizih v tretjem krogu. Američan z močnim servisom se je lani povzpel na lestvico najboljših 20 brez pomembnih dosežkov med OP Avstralije (QF) in OP ZDA (SF). To pomeni, da ima v prihodnjih mesecih številne priložnosti, da nabere nove točke za uvrstitev in napreduje proti debiju med najboljših 10. Med lanskima dvema turnirjema na trdi podlagi je 16. igralec na svetovni lestvici sodeloval na 19 turnirjih na ravni turneje. Na žalost se mu v 11 ni uspelo prebiti čez uvodni krog in ni zagotovil nobenega četrtfinalnega izida. Njegovi napori so se razširili na vseh šest ameriških turnirjev v tem obdobju, kjer mu je uspelo zmagati le v dveh dvobojih v Delray Beachu, Mastersu v Indian Wellsu, Mastersu v Miamiju, Atlanti, Washingtonu in Mastersu v Cincinnatiju. Michael Mmoh se je izognil zaporednim porazom v uvodnem krogu ATP Dallas, tako da je ta teden v prvem krogu premagal Emilia Navo. Na turnirju je debitiral lani in v prvem krogu izgubil s tremi nizi proti kasnejšemu prvaku Yibingu Wuju. To je bila njegova tretja zaporedna zmaga v sezoni na dvoranskih trdih igriščih. Prejšnji teden je nastopil na francoski dvoranski tekmi v Montpellieru in na poti do četrtfinala premagal dva domača igralca, Benjamina Bonzija in Alexandra Mullerja. Medsebojni dvoboj: Ben Shelton vodi z 1-0 (7-6 7-6 na US Open 2021, QR1). Michael Mmoh se je lani odlično odrezal proti najboljšim 20 igralcem in v teh 12 mesecih ohranil odličen rezultat 4-1 proti njim. Nastopanje na tej ravni bi mu zagotovo omogočilo, da bi ohranil stvari blizu in naredil to tekmovanje konkurenčno. Tekme bet at home nudijo kvote.
 

 

ATP, DALLAS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DANIEL vs.  PAUL

8.2.2024 ob 3:30

Naš tip je 2 - zmaga Paula

 

  Daneil
X Paul
Bet at home 3.50

 

1.25
Bet365 4.33   1.22

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 7.2.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


 


Dosedanja uspešnost Tommyja Paula je padla daleč pod pričakovanja igralca med 20 najboljših, pa tudi pod standarde, ki si jih je postavil z doslednim zagotavljanjem odličnih rezultatov na trdih podlagah v letu 2023. V četrtfinalu v Adelaidi ga je nadigral Jack Draper ( R1 adijo) in premagal Miomirja Kecmanovića v igri petih nizov v tretjem krogu OP Avstralije, kjer je bil lani polfinalist. Svetovni št. 15 je lani poskrbel za svoj vzpon na lestvici ATP z zmago v 29 dvobojih in doseganjem pomembnih rezultatov na zunanjih trdih igriščih. Presenetljivo je, da se ta uspeh ni prenesel na dvoranska trda igrišča, kjer je v celem letu odigral le pet dvobojev in tri izgubil. Še več, medtem ko je dosegal zmage nad igralci, kot sta Carlos Alcaraz in Hubert Hurkacz, in objavil opazne rezultate, kot je polfinale na Australian Open in Toronto Masters lani, mu ni uspelo doseči pomembnega vpliva na ameriških turnirjih. Doma je dosegel le en četrtfinalni rezultat na trdih igriščih, in sicer na turnirju ATP 250 v Delray Beachu, kjer se je poslovil v prvem krogu in v četrtfinalu izgubil proti slabšemu Raduju Albotu v nizih. Taro Daniel je ta teden slabo začel svoj dvoboj prvega kroga in izgubil prve tri servisne igre v prvem nizu. Na njegovo srečo je raven njegovega nasprotnika Constanta Lestienna z napredovanjem tekme padla in na koncu je odstopil eno igro od poraza ter zaostajal s 6-4, 4-6, 0-5. Pred tem tednom je Danielu letos le enkrat uspelo premagati oviro v prvem krogu. Uspešnost tistega tedna je maksimiziral z uvrstitvijo v finale, potem ko je zagotovil zmago med 20 najboljših proti ameriškemu nasprotniku Benu Sheltonu. Podobno je pokazal visoko raven zmogljivosti v uvodnih mesecih leta 2023, ko je dosegel pomembne zmage proti Matteu Berrettiniju, Casperju Ruudu in Aleksandru Zverevu, vse na severnoameriških trdih igriščih. Medsebojni dvoboj: Tommy Paul vodi z 2-1 (0-1 v ZDA). To je zahtevno tekmovanje v uvodnem krogu za drugega nosilca in zagotovo mora dvigniti svojo raven glede na to, kar je pokazal v prejšnjih tednih, še posebej, če Taro Daniel na igrišče prinese svojo A-igro.
 
 
 

 

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>