Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Nogomet: Španija: Getafe in Sevilla

Nogomet: Španija: Getafe in Sevilla

Sevilla je dosegla prvi zadetek na samo treh od svojih 14 tekem La Lige v gosteh v tej sezoni.

 

⚽ŠPANIJA, LA LIGA

 

 

 

 

 

GETAFE  vs. SEVILLA

30.3.2024 ob 14:00

Naš tip je 1  - zmaga Getafe

 

  Getafe X Sevilla
Bet at home 2.50 3.10 3.00
Bet365 2.55 3.10 3.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 29.3.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 


 

Po katastrofalnem tednu, v katerem je trener Maurizio Sarri zapustil klub in so njegovega najboljšega strelca vseh časov Cira Immobileja na ulici zlorabljali navijači, je Lazio slavil pomembno zmago s 3:2 nad Frosinonejem pred reprezentančnim premorom, ki jih je obdržal v dirki za evropsko prvenstvo. Navijači bodo upali, da bo iz tabora Lazia prišlo več, saj bo na tej tekmi Igor Tudor, nekdanji branilec Juventusa, začel svojo trenersko vladavino. Njegova prva naloga bo spremeniti slabo zadnjo domačo formo svoje ekipe, saj so gostitelji ob porazu z 2:1 proti Udineseju na zadnji tekmi na Stadio Olimpicu zabeležili tri zaporedne poraze na tem prizorišču prvič po letu 2007. S šestimi porazi v svojih zadnjih devetih H2H domačih ligah, s katerimi se morajo boriti, so Biancocelesti še vedno tik pred tem, da prvič po letu 1961 izgubijo štiri zaporedne domače prvenstvene tekme, če se na tem izletu ne morejo vrniti v formo! Stave na bet365 so na voljo. Na gostovanju pri Juventusu so se nazadnje težave nadaljevale, saj jim še tretjič na zadnjih sedmih prvenstvenih tekmah ni uspelo zadeti, saj so proti Genoi vodili z 0:0. Moštvo Massimiliana Allegrija je na zadnjih sedmih tekmah Serie A zbralo le sedem točk, kar je posledica težav z doseganjem zadetkov, nekaj, kar se bo verjetno še povečalo, saj je najboljši strelec Dušan Vlahović prejel rdeči karton na zadnji tekmi in bo manjkal to tekmo. Brez zmage na treh prvenstvenih tekmah v gosteh (D1, L2) je Juventus videl, da se je njegov močan niz šestih zmag na sedmih predhodnih gostovanjih (D1) pred kratkim končal. Imajo vsaj težnjo, da močno začnejo na gostovanjih, kar bi jim tu lahko pomagalo, saj so Bianconeri prvi zadeli v samo petih od svojih 14 ligaških tekem v gosteh in ob takšnih priložnostih rešili štiri točke (W1, D1, L3).

 


 
 

 

 

⚽ITALIJA, SERIE A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAZIO vs. JUVENTUS

30.3.2024 ob 18:00

Naš tip je 2 - zmaga Juventusa

 

  Lazio
X Juventus
Bet at home 3.05

3.05

2.45
Bet365 3.10 3.10 2.45

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 29.3.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


 


Oči po vsej Evropi se bodo uprle v Allianz Areno za glavno tekmo Bundeslige, ko bo Bayern München sprejel velikega nasprotnika Borussio Dortmund na 135. izdaji Der Klassiker (BAY: W67, D35, L32). Sijaj je nekoliko izginil, saj ni videti, da bi obe strani osvojili Bundesligo, pri čemer se zdi, da bo enajstkratni zaporedni zmagovalec Bayern izgubil 12. zaporedno Meisterschale, saj za Bayerjem iz Leverkusna zaostaja deset točk. To Bayerna ni ustavilo pri poskusu lovljenja za vodilnimi v ligi, saj je z neverjetnimi 13 goli v dveh ligaških zmagah pred reprezentančnim premorom Bayernu zagotovil mesto najmočnejšega napadalca (G78). Možje Thomasa Tuchela so podobno neusmiljeni tudi na tej tekmi, saj je njihova velika zmaga s 4:0 v obratni smeri prinesla devet zaporednih Der Klassikers, v katerih so dosegli več golov (G29). Stave na bet at home Slovenija so na voljo. Dortmund, ki trenutno za svojimi tekmeci zaostaja deset točk, lahko vsaj samozavestno vstopi v ta dvoboj, potem ko jih je niz štirih zaporednih tekmovalnih zmag pred premorom obdržal med prvimi štirimi in živel v Evropi. Zaostanek za petouvrščenim Leipzigom je pred tem krogom le pičla ena točka, tako da bo verjetno treba doseči pozitiven rezultat, saj bodo Red Bullsi igrali veliko lažjo tekmo na papirju v začetku dneva. Igranje v gosteh običajno ni težava za Dortmund, ki je v zadnjih 16 gostovanjih v Bundesligi izgubil le enkrat (W7, D8). Ta niz se je začel po porazu s 4-2 tukaj na Bavarskem pred skoraj enim letom do danes, kar je ena od 11 zaporednih tekem brez zmage proti Bayernu (D1, L10) – še ena bo postavila nov rekord zaporednih H2H brez zmage. Kljub slabi formi na tej tekmi je ekipa Edina Terzića v zadnjih treh na tem prizorišču dosegla pet golov.
 
 
 

 

 

 

⚽NEMČIJA, BUNDESLIGA

 

 

 

 

 

 

 

 

BAYERN vs. DORTMUND

30.3.2024 ob 18:30

Naš tip je 1 - zmaga Bayerna

 

  Bayern X Dortmund
Bet at home 1.38

5.50

6.00
Bet365 1.40 5.75 6.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 28.3.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


 


Oči po vsej Evropi se bodo uprle v Allianz Areno za glavno tekmo Bundeslige, ko bo Bayern München sprejel velikega nasprotnika Borussio Dortmund na 135. izdaji Der Klassiker (BAY: W67, D35, L32). Sijaj je nekoliko izginil, saj ni videti, da bi obe strani osvojili Bundesligo, pri čemer se zdi, da bo enajstkratni zaporedni zmagovalec Bayern izgubil 12. zaporedno Meisterschale, saj za Bayerjem iz Leverkusna zaostaja deset točk. To Bayerna ni ustavilo pri poskusu lovljenja za vodilnimi v ligi, saj je z neverjetnimi 13 goli v dveh ligaških zmagah pred reprezentančnim premorom Bayernu zagotovil mesto najmočnejšega napadalca (G78). Možje Thomasa Tuchela so podobno neusmiljeni tudi na tej tekmi, saj je njihova velika zmaga s 4:0 v obratni smeri prinesla devet zaporednih Der Klassikers, v katerih so dosegli več golov (G29). Dortmund, ki trenutno za svojimi tekmeci zaostaja deset točk, lahko vsaj samozavestno vstopi v ta dvoboj, potem ko jih je niz štirih zaporednih tekmovalnih zmag pred premorom obdržal med prvimi štirimi in živel v Evropi. Zaostanek za petouvrščenim Leipzigom je pred tem krogom le pičla ena točka, tako da bo verjetno treba doseči pozitiven rezultat, saj bodo Red Bullsi igrali veliko lažjo tekmo na papirju v začetku dneva. Igranje v gosteh običajno ni težava za Dortmund, ki je v zadnjih 16 gostovanjih v Bundesligi izgubil le enkrat (W7, D8). Ta niz se je začel po porazu s 4-2 tukaj na Bavarskem pred skoraj enim letom do danes, kar je ena od 11 zaporednih tekem brez zmage proti Bayernu (D1, L10) – še ena bo postavila nov rekord zaporednih H2H brez zmage. Kljub slabi formi na tej tekmi je ekipa Edina Terzića v zadnjih treh na tem prizorišču dosegla pet golov.


 
 

 
 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>