Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Nogomet: Championship: Anglija

Nogomet: Championship: Anglija

Championship prinaša spopade na angleški zelenici.

 

⚽ANGLIJA, CHAMPIONSHIP

 

 

 

 

 

MILLWALL  vs. WEST BROM

29.3.2024 ob 14:00

Naš tip je 2  - zmaga West Broma

 

  Milwall X West Brom
Bet at home      
Bet365 3.40 3.10 2.30

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 28.3.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 


 

Millwallovo imenovanje Neila Harrisa prejšnji mesec za drugo mesto na čelu je veliko zunanjih ljudi razumelo kot obupano potezo, vendar so levi od takrat zbrali deset točk od možnih 15. Ta serija vključuje vpadljivo zmago z 2-1 nad Southamptonom, ki lovi napredovanje, s čimer so se dvignili za štiri točke pred območjem izpada pred velikonočnim vikendom. Bet365 nudi kvote. In Millwall je morda optimističen glede soočanja s prihajajočimi nasprotniki West Bromwich Albion, glede na to, da so se izognili porazu v zadnjih petih srečanjih z Baggies (W2, D3). Zdi se, da je igranje na veliki petek tudi talisman za srečo za leve, ki niso izgubili nobene od zadnjih devetih ligaških tekem na ta dan (W5, D4). Kljub neugodnemu zadnjemu rezultatu H2H West Brom uživa v nizu šestih tekem brez poraza (W4, D2), kar mu je pomagalo, da se trdno utrdi v končnici. Zdaj uživajo v osmih točkah prednosti pred sedmouvrščenim Hullom, medtem ko je njihova izjemno zdrava gol razlika +23 udobno boljša od zasledovalne skupine. Če bi osvojili tri točke v The Den, bi oboje končalo izjemen niz 20 tekem brez zmage v gosteh na veliki petek (D6, L14), toda ker so Baggies izgubili osem od zadnjih 11 gostovanj H2H, bo treba pregnati nekaj psiholoških demonov na njihovem zadnjem potovanju. Navijači West Broma so lahko vsaj prepričani, da bo njihova ekipa prerasla v igro, saj so v drugi polovici prvenstvenih tekem v tej sezoni na gostovanjih dosegli 18 golov - več v predkrogu sta dosegla le Coventry in Middlesbrough.

 


 
 

 

 

⚽ANGLIJA, CHAMPIONSHIP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARDIFF vs. SUNDERLAND

28.3.2024 ob 16:00

Naš tip je 1 - zmaga Cardiffa

 

  Cardiff
X Sunderland
Bet at home  

 

 
Bet365 2.25 3.10 2.90

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 27.3.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


 


Kljub zmagam na štirih prejšnjih tekmah je Cardiff City odšel na reprezentančni premor po porazu z 2-0 proti hudemu tekmecu Swansea Cityju, kar je rezultat, zaradi katerega Bluebirds zaostaja osem točk za končnico. Menedžer Erol Bulut je senzacionalno obtožil nekatere svoje igralce, da so se "skrili" v tem porazu, kar je odstranilo vse možnosti za napake pri njihovem napredovanju. Vsakršen napredek med prvih šest bo verjetno posledica njihove forme na stadionu Cardiff City, kjer so neporaženi v zadnjih štirih (W3, D1) – niz, v katerem so prejeli gol le dvakrat. Bet at home nudi kvote. Tudi gostovanje Sunderlanda v valižanski prestolnici morda ne bo ponudilo najhujšega odpora temu rekordu, saj so Bluebirds zmagali na štirih od zadnjih petih H2H (L1), pri čemer je vsako od zadnjih treh zmag v tem nizu spremljala prazna mreža. Potem ko mu to ni uspelo v prejšnjih 12 tekmah v vseh tekmovanjih, je Sunderland končno ohranil prazen gol na svoji zadnji tekmi, domači remi z 0:0 proti QPR, ki mu grozi izpad. Ta točka je tudi končala zaporedje šestih zaporednih porazov, zaradi česar so črne mačke padle iz končnice v sredino razpredelnice. Ker še nima stalnega trenerja, Sunderland začne krog bližje coni izpada kot prvi šest. Začasni menedžer Mike Dodds še vedno išče svojo prvo zmago (D1, L4), odkar je prejšnji mesec zamenjal Michaela Bealea, in ni videti, da bi gostovanje prineslo to prvo zmago, saj so Črne mačke zmagale le eno od zadnjih 14 tekem v gosteh (D4 L9) - niz, ki vključuje štiri zaporedne poraze.
 
 
 
 
 
 
 
Pošljite povratne

 

 

 

⚽ANGLIJA, CHAMPIONSHIP

 

 

 

 

 

 

 

 

HUDDERSFIELD vs. COVENTRY

28.3.2024 ob 16:00

Naš tip je 1 - zmaga Argentine

 

  Huddersfield X Coventry
Bet at home  

 

 
Bet365 2.90 3.50 2.38

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 27.3.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


 


Huddersfield Town je prekinil niz dveh porazov z remijem 0:0 pred reprezentančnim premorom, čeprav proti zadnjemu klubu prvenstva Rotherham Unitedu, na kar bodo gledali kot na zamujeno priložnost za premik iz območja izpada. Vendar pa ni vse pogubno, saj je moštvo Andréja Breitenreiterja med zadnjimi tremi le zaradi gol razlike in le tri točke zaostanka za 17. Blackburn Rovers, medtem ko Terriers na veliki petek niso izgubili že od leta 1978 (W5, D2).  Stadion John Smiths to sezono zagotovo ni bil trdnjava za Huddersfield, ki tam išče svojo prvo zmago po štirih (D1, L2). Gostitelji bodo verjetno nadaljevali z doseganjem zadetkov, saj so zadeli na zadnjih 11 domačih ligaških tekmah, vendar so zadeli le več kot enkrat v dveh od teh priložnostih. Coventry City bo odigral svojo prvo tekmo v prvenstvu po skoraj treh tednih, toda sredi ligaškega premora so si v vmesnem času zagotovili zgodovinsko mesto v polfinalu pokala FA - prvo po letu 1987, ko so osvojili tekmovanje. Vendar pa je pred tem prihajajočim datumom na Wembleyju proti Manchester Unitedu niz pomembnih prvenstvenih tekem, saj trenutno zaostajajo za štiri točke med prvimi šestimi, toda s tekmo v rokah proti West Bromwich Albionu in Hull Cityju nad njimi, ki se odpravljajo ta konec tedna, upanje zagotovo še ni izgubljeno. Moški Marka Robinsa so na treh zmagovitih tekmah, vendar so morda previdni zaradi slabega rezultata kluba, saj so v zadnjih 17 ligaških tekmah (W3, D6, L8) na veliki petek dosegli le tri zmage. Izboljšanje tega zaporedja bo dalo prepotreben zagon njihovi formi v gosteh, ki je bila brezbrižna na zadnjih petih potovanjih (W2, D1, L2).


 
 

 
 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>