Najboljše športne stavnice za stave



Vrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

La Liga: Rayo Vallecano preseneča v La ligi!

La Liga: Rayo Vallecano preseneča v La ligi!

Čakata pa nas tudi dva spopada v italijanski Serie A.

 

⚽ ITALIJA, SERIE A

 

 

VERONA vs. EMPOLI

22.11.2021 ob 18:30

Naš tip je 1 – zmaga Verone

 

  Verona
X

Empoli

Bet at home 1.71 4.10 4.40  
Bet365 1.70 4.00 4.50  

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 21.11.2.021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Divja sezona Hellas Verone v Serie A  je pred premorom prinesla še en velik preobrat, saj so na četrti tekmi zaporedoma kot nefavoriti osvojili točke. Sanje po prvi evropski kampanji po 35 letih ostajajo še vedno velike.
Take stvari pa za Verono niso nič novega, saj je njihov poraz na začetku sezone,doma proti Sassuolu prinesel delno uspešnost za vse favorite pred tekmo v njihovi sezoni. Čeprav je Verona pred to tekmo dobila štiri zmage zaporedoma v SA doma, zabila  13 golov in se imela trikrat prednost ob polčasu, jih bo težko ustaviti. Kvote na bet at home so višje na Verono.
Empoli je v sezoni 2015/16 dvakrat uspel premagati Verono z  1:0, pridružil pa se jim je na sredini lestvice, kljub temu da je petkrat izgubil z razliko 2+ golov v sezoni SA. Zanimivo pa je, da so vse te težke poraze razen enega dosegel na domačo zelenici, kar je pokazalo da dobro igrajo na poti.
Prav tako so z zmago proti Sassuolu konec oktobra utrdili status Empolija kot enega od le štirih klubov SA, ki so v povprečju osvojili več točk na tekmo v gosteh kot doma. Tudi če bi slabo začeli, bi se Empoli lahko ubranil, saj so v drugem polčasu zabeležili zadnje štiri zadetke SA na katerem koli prizorišču

 

 

⚽ ITALIJA, SERIE A

 

 

 

TORINO vs. UDINESE

22.11.2021 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga Torina

 

  Torino
X Udinese
Bet at home 1.98 3.25 3.90
Bet365 2.05 3.40 3.70

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 21.11.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Ne dolog nazaj je lahko Torino sanjal o tem, da bi prehitel svojega velikega  tekmeca Juventus, vendar je s tem ko je izgubil proti Spezii z 1:0 tik pred  premorom ostal pet točk nad območjem za izpad v Serie A .  Dobra novica pa je, da so možje Ivana Jurića dosegli že osem točk več, kot so jih imeli do te faze lani, kar gostiteljem daje upanje, da se jim ne ponovi lanski izpad.
Prvi gol bi bil lahko zelo pomemben za domače, saj je Torino ena od edinih dveh ekip SA, ki ni dobil niti ene točke potem ko je zaostal v tej sezoni. Njihovi dobri nastopi v obrambi na domačih tleh bodo verjetno šteli tudi k uspehu tukaj, saj so gostitelji v prvih 60 minutah igre doma le enkrat prejeli zadetek.
Udinese se je kljub zaostanku nazadnje vrnil in  premagal Sassuolo s 3:2, ter s tem prekinil niz osmih tekem brez zmag in tako šteje enakie točke kot gostitelji. Pozitivno je, da so možje Luce Gottija dosegli le eno točko manj kot na tej stopnji v sezoni 2012/13.
Še vedno pa nimajo  zmage na gostovanju v svojih zadnjih štirih takih tekmah, vendar so zmagali na prejšnji H2H, ki je bila tukaj decembra lani. Ta izid bi se lahko izkazal za anomalijo, saj Udinese pred to zmago ni uspel zadeti v sedmih od devetih H2H tukaj.

 

 

 

⚽ ŠPANIJA, LA LIGA

 

 

 

RAYO VALLECANO vs. MALLORCA

22.11.2021 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga Raya Vallecana

 

 

Rayo Vallecano

X Mallorca
Bet at home 1.86 3.40 4.20
Bet365 1.83 3.30 4.75

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 21.11.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


Novo promovirani Rayo Vallecano, ki je že videti kot dobra ekipa, je pred vikendom na šestem mestu v La Ligi. Še vedno pa lahko še izboljša formo, saj je v Rayu v zadnjem času manjkala doslednost, saj je vseh njihovih zadnjih šest tekem LL prineslo drugačen rezultat od prejšnjega.
Začetek Raya na gostovanjih brez poraza, je trenutno njihov najdaljši domači tek brez poraza v La ligi od oktobra 2002. Čeprav mu obisk Mallorce običajno dela preglavice, saj je Rayo zmagal le dve od svojih 14 LL H2H proti gostom. La liga na bet365 ima višje kvote na Mallorco.
Mallorca se je v La Ligi pridružila v prejšnji sezoni, in zdeo se je da je najvišja lestvica španskega nogometa nekoliko težja, a pogled na to, da pred krogom sedijo na 13. mestu na lestvici, kaže, da jim gre dbro. Kljub temu bodo verjetno precej frustrirani, potem ko so zadeli prvi na treh od zadnjih štirih tekem, le da so na koncu nato razdelili točke, deloma tudi zaradi treh golov po prejetih 90 minutah. Trener Luis García je v H2H z Rayem izgubil šest od zadnjih sedmih tekem v vseh tekmovanjih.

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>