Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Peti krog skupinskega dela Lige prvakov

Peti krog skupinskega dela Lige prvakov

Ponovno so z nami razburljive tekme Lige prvakov!

 

âš½ EVROPA, LIGA PRVAKOV

 

CHELSEA vs. JUVENTUS

23.11.2021 ob 21:00

Naš tip je 1 - zmaga Chelsea

 

  Chelsea
X

Juventus

Bet at home 1.62 3.85 5.40  
Bet365 1.61 3.80 5.75  

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 22.11.2.021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Chelseaju, je trenutno prvi v PL, vendar se bo tukaj moral dobro odrezati, če želi končati na vrhu skupine H UEFA lige prvakov. S samo enim porazom ki je bil proti Juventusu na povratni tekmi (1:0), je bilo tudi edinokrat ko so v tem tekmovanju prejeli gol. Liga prvakov na bet at home ima višjo kvoto na Chelsea.
Å e vedno niso varni kar se tiče napredovanja zato bosta maščevanje in prvi gol, gonilo v tem srečanju. Spomnimo da so Modri doživelii svoj prvi poraz v UCL po aprilu proti Juventusu, ampak je ta tekma tudi podaljšala  niz brez zmage proti dvakratnim zmagovalcem tekmovanja na štiri tekme.
S še eno zmago Juventusa Massimiliana Allegrija bi tukaj pisali zgodovino. Ne samo, da bi bili s tem prva ekipa, ki je dobila tri zaporedne zmage UCL proti Chelseaju, ampak bi bila tudi prvi ki bi slavili na štirih zaporednih tekmah UCL/evropskega pokala v gosteh proti angležom. Prav gotovo pa se bodo potrudili glede na njihov dosedanji 100-odstotni rezultat v tekmovanju.
Medtem ko je uspeh na celini prikril njihove domače težave v tej sezoni, saj so namreč izven šesterice v SA, se zdi, da se forma izboljšuje. Izgubili so le dvakrat v zadnjih 11 tekmah, s čimer so svoje nasprotnike omejili na en gol ali manj v sedmih od teh spopadov.

 

 

âš½ EVROPA, LIGA PRVAKOV

 

 

 

 

BARCELONA vs. BENFICA

23.11.2021 ob 21:00

Naš tip je 1 - zmaga Torina

 

  Barcelona
X Benfica
Bet at home 1.63 4.20 4.80
Bet365 1.61 4.10 5.25

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 21.11.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Neverjetnih 74.418 navijačev na Camp Nouu je videlo Xavija Hernándeza v Barceloni ko so zmagali z 1:0 nad Espanyolom prejšnji konec tedna. Ker je Xavi s tem svoje ime zapisal v knjigo rekordov kot peti igralec, ki je igral za Blaugrano in jo vodil v Ligi prvakov UEFA , ne smejo pozabiti da tukaj potrebujejo zmago, saj bo zmaga prinesla napredovanje  iz skupinskega dela že 18.  zapored, nekaj, kar je bilo videti precej oddaljeno,potem ko je začel z zaporednimi porazi s 3:0.
Čerav smo videli 11 udarcev v prvem polčasu konec tedna proti Espanyolus samo štirimi v tarčo,je to  Barcina najboljša sezona v prvem obdobju v vseh tekmovanjih, kar namiguje na spremembo fokusa in morda na srečo.
Boleč poraz z Benfico s 3:0 je še  svež, saj je ta zmaga prekinila 60-letno čakanje portugalske ekipe na zmago nad Barcelono. Zaporedne domače zmage pred tem gostovanjem so le premagale njihovo vse slabšo formo v UCL, saj je Benfica na zadnjih dveh tekmah prejela devet golov, potem ko je skupinski del začela z dvema tekmama kjer ni prejela gola.
Benfica je nazadnje uspela napredovati iz skupinskega delav sezoni 2016/17, pri čemer so  zmagali le enkrat na zadnjih 13 gostujočih tekmah tekmovanja UCL in povprečno prejeli 2,85 gola na tekmo. Z zmago tukaj bi preskočili svoje gostitelje vendar  bo to težka naloga.

 

 

 

âš½ EVROPA, LIGA PRVAKOV

 

 

 

 

DYNAMO KIJEV vs. BAYERN MUNICH

23.11.2021 ob 18:45

Naš tip je 2 - zmaga Bayerna

 

 

Dynamo

X Bayern
Bet at home 9.40 6.00 1.27
Bet365 11.00 6.00 1.25

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 22.11.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


Zmaga s 6:1 ob koncu tedna je premaknila Dinamo Kijev na vrh ukrajinske premier lige zaradi razlike v golih, čeprav še čakajo na izboljšanje forme v UEFA Ligi prvakov, če se želijo prebiti iz skupine E. Pet točk imajo zaostanka za Barcelono in še dve tekmi do konca, kar bo verjetno težko, vendar bi se tretjeuvrščeni in morebitna kampanja v Ligi Evrope lahko izkazala za priročno tolažbo.
Delati bodo morali na napadu če je to sploh še mogoče in to zato ker Dinamu ni uspelo zabiti gola na štirih tekmah UCL v tej sezoni, medtem ko so dosegli le devet strelov v tarčo, tri manj, kot je uspelo Robertu Lewandowskemu iz Bayerna! Liga prvakov na bet365 ima višjo kvoto na Dynamo.
 Bayern je nazadnje razočaral v Bundesligi s porazom 2:1 proti Augsburgu, a ker so nemški prvaki po štirih zmagah v štirih tekmah ne dosegli napreovanje z skupine E UCL, je pritisk za to tekmo precej majhen.
Kar pa jih bo lahko skrbelo je slab nedavni rezultat Bayerna v gosteh proti ukrajinskim ekipam. Gostje so na zadnjih treh takih tekmah  brez zmage in so izgubili z 2:0 v zadnji H2H v gosteh leta 2000. Precej malo možnosti pa je da bodo tukaj spet ostali brez zadetkov, saj je moštvo Juliana Nagelsmanna trenutno povprečno zadelo štiri gole na tekmo v vseh tekmovanjih v tej sezoni.

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>