Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

La Liga: Granada gleda cono za izpad v vzvratnem ogledalu

La Liga: Granada gleda cono za izpad v vzvratnem ogledalu

Olimpia Milano pa se bori za najvišja mesta Evrolige.

 

🏀 EVROPA, EVROLIGA

 

OLIMPIA MILANO vs. OLYMPIAKOS

26.11.2021 ob 18:45

Naš tip je 1 - zmaga Milana

 

  Milano
X

Olympiakos

Bet at home 1.43   2.65  
Bet365 1.50   2.70  

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 25.11.2.021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Milano se je znašel an tretjem mestu po enajstih tekmah kjer je dobil osem zmag in  zaostaja za obema velikima španskima kluboma ki imata vsak eno zmago več. Milano je v zadnjem času doživel dva zaporedna poraza in sicer proti Unics Kazanu s kar 25 točkami zaostanka in proti Zenitu. Evroliga na bet365 ima višjo kvoto na obe ekipi. Olympiacos je dosegel trenutno sedmo mesto  in se je po dveh izgubljenih tekmah vrnil z zmago proti Maccabiju z 90:73. Doma je  Milano igral zares fantastično saj tukaj nima poraza že od konca septembra, prav tako pa ima tudi dobro zgodovin tekem  proti Olympiacosu saj ga je tukaj porazil štirikrat v petih tekmah. Grki so v gosteh igrali povprečno s petimi zmagami v desetih tekmah v vseh ligah, trenutno pa beležijo dva poraza zapovrstjo in tukaj niso favoriti.

 

 

âš½ FRANCIJA, LIGUE1

 

 

 

LENS vs. ANGERS

26.11.2021 ob 21:00

Naš tip je 1 - zmaga Lensa

 

  Lens
X Angers
Bet at home 1.86 3.60 3.95
Bet365 1.90 3.60 4.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.11.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Odlično je sezono 2021/22 začel Lens, ki je po 14 krogih na čertem mestu ligue 1. To je najboljši klubski ligaški položaj do tega dela  od 2006/07 ko so se nazadnje prebili v evropsko tekmovanje. Å ef Franck Haise si bo v tej sezoni želel ponoviti tisti dosežek, še posebej po tem, ko je njegova ekipa lani to mesto zgrešila samo za eno točko.
Vendar pa pozitivizem upada, potem ko so izgubili dva od svojih prejšnjih treh dvobojev, kar je enako število proazov, kot so jih izgubili v prvih 11 tednih tekem. Upali bodo, da se bodo lahko zanesli na svojo domačo formo, da bodo zmanjšali trenutni zaostanek za dve točki za mesto v UEFA Ligi prvakov, saj bi četrta zaporedna zmaga v ligi na Stade Bollaert-Delelis pomenila njihov najdaljši tak niz v dveh letih.
Angers je dosegel samo dve zmagi na dveh od zadnjih desetih tekem Ligue 1, a je samo tri točke pod svojimi gostitelji, kar pomeni da bodo šli na zmago. Kot kažejo zadnji dosežki je bilo ohranjanje vodstva problematično in Les Scöistes imajo najslabši povprečni donos točk, potem ko so vodili ob odmoru v tej sezoni.
Angers je mojster za remije na poti in je v tej sezoni dosegel že pet remijev, gostje so dejansko brez zmage na desetih od svojih zadnjih 11 tekem v Ligue 1, vendar si lahko opomorejo od zmage pri Lensu v prejšnji sezoni. Za tiste, ki iščejo razburjenje, so nefavoriti pred tekmo izgubili nizkih 29 % ligaških tekem, ki so v tej kampanji vključevali Angers, kar lahko spodbudi navijače ekipe, da opravijo 600 kilometrov dolgo potovanje.

 

 

 

âš½ Å PANIJA, LA LIGA

 

 

 

ATH BILBAO vs. GRANADA

26.11.2021 ob 21:00

Naš tip je 1 - zmaga Bilbaa

 

 

Bilbao

X Granada
Bet at home 1.49 4.10 6.60
Bet365 1.45 4.20 7.50

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 25.11.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 Athletic Bilbao se je  zakoreninil  glede na dosedanje rezultate v La Ligi  in njihovo kampanjo bi si lahko razlagali na dva načina. Na eni strani je dejstvo da so samo najboljši štirje izgubili manj tekem kot Athletic, kar je precej dobro na drugi strani  pa je  njunih skupno sedem remijev v ligi kazalo na pomanjaknje želja, zlasti po slabem remiju z 0:0 zadnjim Levantejem zadnjič. Trener Marcelino, ki je bil deležen kritik, bo upal, da bo obisk iz Granade prinesel pozitiven rezultat, saj je z njimi zmagal na zadnjih štirih vodstvenih srečanjih. Bilbao ima na bet at home višjo kvoto.
Granada potuje v to baskovsko regijo potem ko je že tretjič v tej sezoni izgubila v LL, cona izpadanja pa je nevarno blizu. V nasprotju s svojimi gostitelji je bila Granada ena od zabavljačev divizije, saj je prinesal hitro akcijo,saj so vse razen dveh tekmem LL v tej sezoni vključevale gole v prvem polčasu.
Nazaries  bodo vedeli, da nimajo česa izgubiti, še posebej, ker sta si ta dva plen razdelila le dvakrat v zadnjih 14 ligaških H2H.

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>