Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Evropska in konferečna liga!

Evropska in konferečna liga!

Naša Mura lahko igra samo še za ponos!

 

âš½ EVROPA, KONFERENČNA LIGA

 

MURA vs. TOTTENHAM

25.11.2021 ob 18:45

Naš tip je 2 - zmaga Tottenhama

 

  Mura
X

Tottenham

Bet at home 14.00 6.40 1.16  
Bet365 17.00 7.50 1.16  

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.11.2.021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Muri ostane samo še igranje za ponos saj se po napornem uvodnem delu  ne more več prebiti med prva dva v skupini G UEFA Europa Conference League. Čeprav ni veliko možnosti, je tretje mesto še vedno na voljo, vendar morajo dobiti ostali dve tekmi, začenši s to proti Tottenham Hotspurju, ki jih je na drugi tekmi premagal s 5-1. Mura na bet365 nudi višjo kvoto.
Mura nima zmage v šestih tekmah, vključno s parom porazov UECL proti Rennesu. Na vsaki od zadnjih štirih tekem na domači zelenici so vsaj pred odmorom zadeli, zato bi lahko bili nevarni že na začetku.
To bi lahko malo skrbelo Tottenham, saj so v povprečju prejeli en gol v prvem polčasu na tekmo, odkar je Antonio Conte postal šef te ekipe. V tej seriji porazov v so pokazali svoje borbene lastnosti, vključno z zadnjo tekmo kjer so se vrnili proti Leeds Unitedu , kar bi jim lahko koristilo ko se bodo skušali prebiti med prva dva.
Zmaga bi bila dovolj tukaj, če bi Rennes zmagal tudi proti Vitesseju Arnhemu,  in tudi če bi Tottenhamu spodletelo bi lahko vstopili na šesto tekmo kjer bi se morali dobro odrezati proti Rennesu. Glede na to, da Severni Londončani v tej sezoni niso slavili na nobeni od svojih treh gostujočih tekem UECL, ne bodo ničesar jemali za samoumevno.

 

 

âš½ EVROPA, EVROPSKA LIGA

 

 

 

PSV vs. STURM GRAZ

25.11.2021 ob 21:00

Naš tip je 1 - zmaga PSVja

 

  PSV
X Sturm Graz
Bet at home 1.18 6.80 13.00
Bet365 1.18 7.00 15.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 23.11.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Samo tri točke ločijo prve tri klube v tej skupini UEFA Lige Evrope, in tretji PSV gosti skoraj izpadli Sturm iz Gradca. PSV je seveda favorit tukaj in krepi svojo že tako dobro zgodovinsko formo proti avstrijskim nasprotnikom.
Kljub temu da ima problem s poškodbami je PSV uspel  končati štiri tekme ne da bi izgubil kar vključuje tudi gol v gosteh proti vodilnemu Monaku v skupini. V tej seriji so povprečno zadeli 2,75 gola na tekmo, kar jim daje samozavest ki jo potrebujejo, da šestih v devetih sezonah napredujejo iz skupinskega dela UEL.
Sturm Graz je v obeh predhodnih udeležbah kluba pristal na dnu UEL in videti je da je na dobri poti da se to spet ponovi.  Edino upanje, ki ga imajo, je, da z zmago tukaj ostanejo v tekmi za tretje mesto čeprav je to malo verjetno. Å ele takrat bodo imeli možnost da se prebijejo v izločilno fazo konferenčne lige Europa.
Remi na poti proti Real Sociedadu, je bil zadnjič precej redek pojav za Sturm iz Gradca, ki je s tem končal niz sedmih porazov na tekmah skupine UEL. Vendar so do danes še vedno zmagali le na eni tekmi v skupinskem delu UEL v gosteh (D2, L5) in bodo verjetno v celoti izpadli iz Evrope tukaj v Eindhovnu.

 

 

 

âš½ EVROPA, EVROPSKA LIGA

 

 

 

MONACO vs. REAL SOCIEDAD

25.11.2021 ob 21:00

Naš tip je 1 - zmaga Monaca

 

 

Monaco

X Real Socieadad
Bet at home 2.47 3.35 2.75
Bet365 2.55 3.30 2.80

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 24.11.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


V skupini B bomo videli krasen dvoboj  saj se bosta  spopadli dve  ekipi  ki še nista izgubiili v skupini. Zmaga za Monačane bi pomenila prvo mesto,in zagotovilapreboj v naslednji krog, vendar bi jih neodločen rezultat obdržal tudi na prvem mestu z dobrim izidom zadnje tekme proti Sturmom iz Gradca. Remi na stavnici bet at home ima višjo kvoto.
Monačani bodo morali dobro igrati, saj trenutno štejejo štiri tekme brez zmage, čeprav so konec tedna končali nedavno sušo z remijem z 2:2 proti francoskemu prvaku Lilleu. Selektor Niko Kovač bo svojo ekipo pripravljal na tesen obračun, kar je običajno na domačih tekmah UEL z Monacom, saj osem od desetih tekem v tekmovanju ni doseglo več kot 2,5 gola.
Ravno tako je bilo pri remiju 1:1 v povratni tekmi proti nasprotniku Real Sociedadu, ki si bo res želel dobrega izkupička te tekme, saj je njihov nasprotnik na zadnji tekmi, PSV,  močan! Sociedad se je zaradi visoke uvrstitve v La Ligo morda osredotočil na domačo akcijo, zato si je moral v tej kampanji UEL svoje točke prislužiti na težji način, ko je prvi dosegel tri  remije.
Los Txuri-Urdin so se v zadnjem času izkazali tudi na evropskih potovanjih in izgubili le eno od zadnjih devetih tekem UEL v gosteh.

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>