Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Euro24: Še naprej napeti boji kvalifikacij!

Euro24: Še naprej napeti boji kvalifikacij!

Na osmih od zadnjih desetih norveških ECQ sta obe ekipi dosegli gol.

 

 

⚽EVROPA, KVALIFIKACIJE EURO

 

 

 

 

 

 

NORVEŠKA vs. GRUZIJA

12.9.2023 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Norveške

 

  Norveška X Gruzija
Bet at home

1.29

5.00

12.00
Bet365 1.29 5.25 12.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 11.9.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Norveška in Gruzija sta med tem mednarodnim premorom do sedaj uživali v zelo nasprotujoči si sreči. Skandinavci so v prijateljski tekmi premagali Jordanijo s 6:0 brez Erlinga Haalanda, ki je s klopi spremljal, kako so njegovi rojaki dosegli štiri zadetke v prvem polčasu – že drugič, ko so dosegli toliko golov v prvem polčasu od preloma desetletja (druga priložnost zmaga nad Armenijo z 9-0 lani). Levi bodo upali ponoviti to neusmiljeno napadanje v preostanku svoje kvalifikacijske skupine za evropsko prvenstvo UEFA (ECQ), v kateri trenutno zasedajo tretje mesto, dve točki za drugo Španijo, čeprav so odigrali eno tekmo več od njih. Ekipa Ståleja Solbakkena se morda sprašuje, kaj bi lahko bilo, saj je izgubila skupno pet točk od zmagovalnih položajev v Gruziji in doma na Škotskem, njegov pomočnik Brede Hangeland pa je konec tedna priznal, da njihove možnosti za uvrstitev "niso dobre". Gostje so bili na prejšnji tekmi poraženi s 7-1 s strani Špancev - največji poraz v zgodovini gruzijske reprezentance. Ta rezultat je potisnil Crusaders pod njihove naslednje nasprotnike glede razlike v golih in jih pustil pred možnostjo tretjega zaporednega poraza prvič po jeseni 2021, saj so svojo ECQ kampanjo začeli pozitivno z remijem doma proti Norveški in pogumna zmaga na Cipru. Zaradi demoralizirajočega načina, na katerega so bili uničeni v petek, se je trener Willy Sagnol globoko opravičil navijačem, ko je poraz opisal kot "katastrofo" in "nesprejemljiv". Potem ko je v petek videl, kako je Álvaro Morata dosegel hat-trick proti njim, ima Francoz le štiri dni časa, da zbere svoje igralce pred zastrašujočo nalogo ukleniti Haalanda. Kljub temu ima Gruzija vsaj mesto v končnici kvalifikacij za Euro 2024, če ji ne uspe samodejno napredovati na turnir, zahvaljujoč svojim predstavam v Ligi narodov – nekaj, česar Norveška nima.

 


 

⚽EVROPA, KVALIFIKACIJE EURO

 

 

 

 

 

 

 

ROMUNIJA vs. KOSOVO

12.9.2023 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Romunije

 

  Litva
X

Wales

Bet at home 2.07 3.28 3.80
Bet365 2.00 3.30 3.80

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 11.9.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Ko gre za evropska prvenstva, je Romunija od turnirja leta 2000 dalje ohranila zaporedje kvalifikacij "ena na ena, enkrat". Potem ko so leta 2020 izpustili, so trenutno na dobri poti, da dosežejo izdajo leta 2024 v Nemčiji, saj prihajajo na torkovo tekmo v National Areni z drugim mestom v skupini I. Glavni trener Edi Iordănescu je še vedno "prepričan", da se lahko njegova ekipa kvalificira na podlagi prepričanja in boja ki ga imajo njegovi igralci. Tricolorji so svoj uspeh zgradili na najboljši obrambi v skupini, saj so v petih tekmah zadeli le štirikrat, obenem pa ohranili dva prazna gola. Vendar se je kampanja, ki se je odlično začela z zmagama nad Andoro in Belorusijo, ustavila s tremi zaporednimi remiji, čeprav sta bila zadnja dva proti najbližjim tekmecem – Švici na vrhu lestvice in Izraelu na tretjem mestu. Prvi remi je Romunija dosegla proti prihajajočemu nasprotniku Kosovu, ki je trenutno sam "kralj remijev" v skupini s štirimi izpadi iz petih. Športna stavnica bet365 nudi kvote. Dardanci, ki se že drugič spopadajo s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo, potem ko so se pridružili UEFA maja 2016 in dosegli končnico leta 2020, so remizirali šest od zadnjih sedmih tekem in zmagali le eno od zadnjih desetih (D6, L3).  Moštvo Primoža Glihe, ki je trenutno na petem mestu, mora te remije hitro začeti spreminjati v zmage, če želi nadoknaditi zaostanek petih točk do drugega in ogroziti kvalifikacijska mesta. Zmaga v Bukarešti bi veliko pripomogla k temu, čeprav je Gliha priznal, da bo morala njegova ekipa za to izboljšati začetek, saj je njihov edini gol v prvem polčasu v tej kvalifikacijski kampanji dosegel izraelski branilec Eli Dasa.

⚽EVROPA, KVALIFIKACIJE EURO

 

 

 

 

 

 

 

 

ŠPANIJA vs. CIPER

12.9.2023 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Španije

 

  Slovaška
X Liechtenstein
Bet at home 1.03 17.00 51.00
Bet365 1.03 17.00 41.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 11.9.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Trener Luis de la Fuente je nedavno izjavil, da verjame, da je Španija zgladila svoje težave, potem ko je prebolela porazen začetek kvalifikacij za UEFA Euro 2024 (UEC). Glavni trener, ki je vodenje prevzel šele ob koncu lanskega leta, je videl, da je njegova ekipa izgubila proti Škotski že marca, vendar je izjavil, da je videl veliko "zavezanosti" in "izboljšanja" po porazu Gruzije s 7-1 v četrtek zvečer. To je bila tretja zaporedna zmaga v vseh tekmovanjih za La Rojo, ki je bila junija okronana za prvaka Lige narodov UEFA, ko je po enajstmetrovkah premagala Hrvaško. Zdaj želijo podaljšati izjemen rekord v domačih kvalifikacijah UEC, kjer so od leta 2003 dosegli 23 zaporednih zmag, pri čemer so dosegli 70 golov in prejeli le osem. Športna stavnica bet at home nudi kvote.To je slaba novica za nasprotnika Ciper, ki pride v igro, potem ko je izgubil vsako od zadnjih sedmih kvalifikacijskih tekem UEC. Njihov zadnji obisk na španskih tleh zaradi bitke jih je prav tako videl na napačni strani rušenja z 8-0 leta 1999, kar ostaja njihova skupna druga najtežja razlika v porazu in predstavlja enega od sedmih porazov v zadnjih osmih H2H (W1).  Petkov poraz s 3:0 doma proti Škotski je pomenil, da je ekipa Temurja Ketsbaie v tej kvalifikacijski tekmi v položaju z nič točkami po štirih tekmah. To je položaj, ki ga je Ciper vajen v kvalifikacijah UEC, čeprav so v 13 od svojih 14 prejšnjih kampanj končali pri dnu ali na drugem mestu, kar je trend, ki se je izjalovil šele, ko so bili četrti od šestih v kvalifikacijah za Euro 2020.

 

 
 
 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>