Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Nogomet po svetu

Nogomet po svetu

Coleraine proti Glentoranu.

 

⚽IRSKA, NOGOMET

 

 

 

 

 

 

 

 

COLERAINE vs. GLENTORAN

13.11.2023 ob 7:45

Naš tip je  2 - zmaga Glentorana

 

  Coleraine
X

Glentoran

Bet at home 2.77 3.40 2.20
Bet365 2.80 3.50 2.25

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 10.11.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Vse od začetka septembra je bilo za Coleraine vse ali nič, saj je na 10 tekmah brez remija v severnoirski najboljši ligi. Skupno je bilo v tem obdobju zabeleženih pet zmag in pet porazov, pri čemer se redno združujeta dve zmagi, ki jima sledi enako število porazov. Nazadnje je Coleraine zmagal z 2-0 nad četrtouvrščenimi Crusaders, Conor McKendry je dvakrat zadel po polčasu, tako da je njegov izkupiček v kampanji dosegel devet zadetkov. Ekipa Oran Kearneyja je zdaj zabeležila tri zmage na zadnjih petih tekmah v gosteh, vendar je bila manj impresivna pred svojimi navijači. Nogomet na bet365 nudi kvote. Samo sedem točk je bilo zbranih iz njihovih šestih nastopov na The Showgrounds, kar je povzročilo pritisk na izboljšano predstavo, ki je bila dosežena v ponedeljek. Z vidika Glentorana so bili v zadnjem času bolj nedosledni kot njihovi gostitelji, saj so dobili le dve od zadnjih osmih tekem. Oba omenjena uspeha sta dosegla proti ekipama v spodnjem delu razpredelnice, vsaka od njih pa tudi na domačem igrišču. Vrniti se morate v 9. september, ko je ekipa Warrena Feeneyja zadnjič zmagala na svojih potovanjih, to je bila zmaga s 4-2 nad 11. uvrščenim Newry Cityjem. V zadnjih sedmih tekmah so bili zabeleženi štirje porazi, od tega prvi poraz z 2-1 proti Colerainu na povratni tekmi 22. septembra.

 

 

 

 

⚽ZDRUŽENO KRALJESTVO, NACIONALNA LIGA  

 

 

 

AVELEY vs.  CHELMSFORD

13.11.2023 ob 07:45

Naš tip je 1 - zmaga Aveleya

 

  Aveley
X Chelmsford
Bet at home

2.23

3.20

2.80
Bet365 2.20 3.30 3.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 10.11.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Cody Cooke je dosegel hat-trick, ko je Bath v soboto popoldne premagal Aveley s 3:0 v Nacionalni ligi Jug, poraz pa se je izkazal za prvega Aveleyjevega poraza v Nacionalni ligi Jug po več kot mesecu dni. Jason Ring je bil izključen v zadnji menjavi, ko je Bath vodil že dva zadetka, preden je Cooke zadel svojo drugo enajstmetrovko na tekmi malo pred koncem tekme. Aveley ostaja na drugem mestu lestvice in se ponaša z 10 zmagami, dvema remijema in petimi porazi na svojih uvodnih 17 ligaških tekmah sezone. Bet at home nudi kvote. Moštvo Dannyja Scopesa za vodilnim Yeovil Townom zaostaja za šest točk, medtem ko ima pred ponedeljkovo afero le eno razliko od tretjeuvrščenega Batha in četrtega Hampton & Richmonda. Millerji so napredovali v svojih zadnjih dveh kampanjah, lansko sezono iz lige Isthmian, tako da bi bil dosežek, če bi se ekipa lahko dvignila še za eno raven za kampanjo 2024-25, njihovi rezultati v tej sezoni pa so pokazali, da lahko zagotovo tekmujejo na tej ravni. Chelmsford je v pretekli sezoni zasedel peto mesto v nacionalni ligi Jug, a je v četrtfinalu končnice izgubil proti St Albans Cityju in tako ohranil to raven. Clarets se bodo v ponedeljkovo tekmo udeležili po neodločenem izidu 2-2 doma proti Chippenhamu in morali so dvakrat priti v zaostanku, da so si zagotovili delež plena. Luke Jenkins je povišal na 1-1 ob koncu prve tretjine, potem ko je zadetek začel Dan Ellison; Chippenham je znova povedel v 71. 


 

 

 

ZDA, MAJOR LEAGUE

 

 

 

 

 

 

COLUMBUS CREW vs.  ATLANTA

13.11.2023 ob  12:00

Naš tip je 1 - zmaga Columbus Crewa

 

  Columbus Crew
X Atlanta
Bet at home 1.55 4.33 4.50
Bet365 1.57 4.20 5.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 12.11.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

 

 

 

Skozi celotno kampanjo lige MLS 2023 je bila ekipa Crew nestabilna na zadnji strani in v torek so bili pogosto izkoriščeni, saj so v tem srečanju prejeli toliko golov, kot so jih dovolili v prejšnjih petih tekmah skupaj. Spet je začetek za moške Wilfrieda Nancyja, ki niso izgubili zaporednih tekem MLS od maja, ko sta jih premagala FC Cincinnati (3-2) in Nashville SC (3-1). Oddahnili si bodo, ko bodo vedeli, da bo ta odločilna tekma potekala na Lower.com Fieldu, kjer je ekipa Crew neporažena na zadnjih 13 ligaških tekmah, vključno z zmago nad Atlanto z 2:0 na uvodni tekmi te serije. Ta zmaga v začetku novembra je bila sploh prva tekma končnice na Lower.com Fieldu, kjer je bil Columbus veliko bolj urejen v obrambi, saj je v redni sezoni 2023 doma dosegel sedem čistih zadetkov. Columbus je bil med kampanjo MLS ekipa z najvišjim številom zadetkov v ligi (67 golov), ki je zadel zadetek na vsaki domači tekmi, večkrat pa je zadel 14-krat v redni sezoni in končnici. Ta ekipa v vsej sezoni še nikoli ni izgubila domačega tekmovanja, ko je vodila ob polčasu, zmagala pa je na 10 od teh 11 tekem. Vezist Atlante United Edwin Mosquera (21) praznuje 8. novembra 2023 Napad Atlante je bil v torek znova njihova rešilna poteza doma, saj je ta ekipa na stadionu Mercedes-Benz v domači kampanji leta 2023 osemkrat dosegla tri ali več golov. Vendar pa bodo Five Stripes vstopili v to igro v nizu petih tekem brez zmage od doma proti nasprotnikom iz MLS, medtem ko v končnici niso zmagali na gostovanju od leta 2018 (1-0 nad New York City FC). Izbranci Gonzala Pinede so letos prejeli vsaj en zadetek doma na 14 tekmah v gosteh v rednem delu sezone in končnici, pri čemer so 11-krat dovolili več udarcev. Atlanta United je izgubila vsako tekmo končnice, v kateri je prejela uvodni gol, medtem ko je v po sezoni doživela le en poraz, ko je potegnila prvo kri (2-1 proti Torontu leta 2019). V prejšnjih sedmih obiskih Columbusa na stadionu Lower.com Field ali Historic Crew so Five Stripes prejeli 18 golov. Če bi v nedeljo zmagali, bi to bilo prvič, da bi napredovali dlje od uvodnega kroga končnice, odkar so se leta 2019 uvrstili v finale vzhodne konference, preden so izgubili proti Torontu (2-1).

 

 

 
 
 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>