Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

US Open: Djokovic vs Berettini

US Open: Djokovic vs Berettini

Dogajalo pa se bo tudi v italijanski košarki kjer nas čakata dve tekmi!

 

🎾ZDA, US OPEN

 

 

DJOKOVIC vs. BERETTINI

9.9.2021 ob 2:30

Naš tip je 1 – zmaga Djokovica

 

  Djokovic
X

Berettini

Bet at home 1.13   5.60  
Bet365 1.12   6.00  

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 8.9.2.021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Novak Đoković je dobil zmago v tretjem krogu v štirih setih nad nekdanjim podprvakom Keijem Nishikorijem in nato dobil še eno zmago v štirih nizih nad Jensonom Brooksbyjem v osmini finala. Američan je sicer prevladoval v prvem nizu, vendar je prvi nosilec, tako kot vedno, poskrbel za vrnitev za 1-6 6-3 6-2 6-2.  Matteo Berrettini, ki je v kvalfiikacij bruhal na igrišču in je na igrišču potratil precej časa in energije, si je v osmini finala zagotovil  lahko zmagov štirih nizih. Zmaga Djokovica na bet at home ima višjo kvoto.  Novak Đoković vodi s 3: 0 proti Berettiniju. Matteo Berrettini je osvojil naslove in dosegel dobre rezultate pred dvema prejšnjima slamoma na OP Francije in Wimbledonu. Trenutno ni v taki formi, kar daje Novaki možnost , da tretjič letos v slamu zmaga proti njem. Nevarni servis in forehand, morda najtežji igralec kar se tega tiče, skupaj z Del Potrom. Če Matteo Berrettini dobro servira, kar je njegovo največje orožje, je res težko.

 

 

🏀ITALIJA, LEGA A

 

BOLOGNA vs. VENEZIA

9.9.2021 ob 19:30

Naš tip je 2 – zmaga Venezie

 

  Bologna
X Venezia
Bet at home 2.60   1.43
Bet365 2.85   1.44

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 8.9.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Venezia je na prvem mestu v skupini A italijanskega Super Pokala v Legi A. Dosegla je zmagi proti Bologni in Reggianu. Bologna je na tretjem mestu saj je izgubila prvi dve tekmi. Venezia jo je porazila z 80:67 kar je bil tretji zaporedni poraz in četrti v petih, od aprila. Obe ekipi na bet365 imata višjo kvoto.Venezia se je po treh porazih le vrnila  in prišla do dveh novih zmag, na poti pa je sicer od marca dobila samo štiri od desetih tekem in je z zadnji tekmo prekinila niz štirih porazov. Bologna je tukaj dvakrat premagala Venezio, tokrat pa na papirju ni favorit, saj je doma izgubila šest od desetih tekem

 

 

 

🏀ITALIJA, LEGA A

 

 

 

 

TREVISO vs. NAPOLI

9.9.2021 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga Trevisa

 

 

Treviso

X Napoli
Bet at home 1.23   3.80
Bet365 1.23   4.25

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 8.9.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Napoli šteje serijo štirih porazov v petih tekmah, in je nazadnjemoral premoč priznati ravno proti Trevisu z 10 točkami razlike. Tudi tokrat so v težavah, precej bolje pa kaže Trevisu ki ima pet zaporednih zmag, kar je prav gotov dobro za njegovo moralo, saj je pred tem izgubil petkrat zaporedoma. Doma je Treviso premagal Napoli v štirih od petih tekem od leta 2005, sicer pa je tukaj izgubil samo tri od desetih tekem. Tudi Napoli pa se je sicer dobro odrezal na poti kjer je zmagal osem od desetih tekem, vendar tokrat ne računamo na zmago Napolija.

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj