Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Tenis: Sock proti Millmanu

Tenis: Sock proti Millmanu

Nadaljujejo pa se tudi kvalifikacije za SP v Katarju.

-

âš½SVET, KVALIFIKACIJE ZA SP

 

Å VICA vs. SEVERNA IRSKA

9.10.2021 ob 20:45

Naš tip je 1 - zmaga Å vice

 

  Å vica
X

S. Irska

Bet at home 1.35 4.50 9.20  
Bet365 1.30 5.00 11.00  

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 8.10.2.021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Å vica bi si lahko teoretično priborila šest točk vodstva pred prvoItalijo, vendar jo čakata dve tekmi z evropskimi prvaki. Dve zmagi zaporedoma na začetku te sezone WCQ sta dokazali namene Å vice, da se prebije v peti zaporedni finale svetovnega pokala, dva neodločena rezultat z 0: 0 pa nista bila konec sveta, še posebej, ker so enkrat od tega izgubili proti Italiji.Bet at home ima višje kvote na Å vico. Potem ko so na evropskem prvenstvu izločili Francijo in po grozno izgubili po penalih proti Å paniji kar jih je stalo polfinala, so Å vicarji pokazali svoj veliki tekmovalni temperament. Vrnitev domov bi lahko bilo pozitivno saj so na zadnjih 17 tekmah WCQ doma še vedno brez poraza in v tem času na 13 tekmah niso prejeli gola. Nasprotniki iz Severne Irskeso lahko srečni, da po enakem številu odigranih tekem  zaostajaj samo tri točke za Å vico, še posebej glede na to, da jim v treh od štirih tekem WCQ doslej ni uspelo doseči gola. Irska se je nazadnje pojavila v finalu SP leta 1986, a še vedno ostaja najmanj naseljena država, ki je kdaj zmagala na tekmi finala SP.

 

 

âš½SVET, KVALIFIKACIJE ZA SP

 

Å VEDSKA vs. KOSOVO

9.10.2021 ob 18:00

Naš tip je 1 - zmaga Å vedske

 

  Å vedska
X Kosovo
Bet at home 1.32 4.80 9.40
Bet365 1.33 5.00 8.50

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 7.10.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Vodilna ekipe skupine B, Å panija v oktobru ni igrala v nobeni tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo, kar je dobra priložnost za druge švede, da se prebijejo vrh skupine, tako da bi zmagali v dveh tekmah doma proti Kosovu in Grčiji. Bet365 ima višje kvote na Å vedsko.
Trenutno se nahajajo na 18. mestu FIFE, samo ena zmaga pa jih loči, da bi izenačili največje število zmag, doseženih v koledarskem letu od leta 2001. To se je začelo z močnim porazom Hrvaške v Ligi narodov UEFA, od takrat pa so švedi dobili sedem zmag.
Kosovo je s z res dobrimi predstavami septembra dosegel najboljšo mesto na lestvici FIFA doselj. Prav tako so dobro igrali tudi  v gosteh dobro igrali in od leta 2018 dosegli točke na večini tekem v tuji državi.
Svoj napredek bi lahko še bolj poudarili s tem da Kosovo od srečanja s Å vedsko marca pred osmimi tekmami ni doživel poraza s tremi goli.

 

 

 

🎾ZDA, ATP

 

 

 

SOCK vs. MILLMAN

9.10.2021 ob 3:00

Naš tip je 1 - zmaga Socka

 

 

Sock

X Milman
Bet at home 1.88   1.85
Bet365 1.90   1.90

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 7.10.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

John Millman pred nekaj tedni ni uspel ubraniti svojega prvega naslova vNur-Sultanu, vendar bi bil vseeno razmeroma zadovoljen s svojim nastopom in rezultati v zadnjih tednih, ko je imel zaporedne nastope v četrtfinalu na trdih igriščih v Nur- Sultan in Sofii. Jack Sock je imel prejšnji mesec spodbudno kampanjo na OP ZDA, ko je zmagal v štirih nizih nad Yoshihitom Nishioko in v petih nizih nad Aleksandrom Bublikom, preden je v tretjem odstopil od tekmovanja v štirih nizih proti Aleksandru Zverevu.  Jack Sock je boljši igralec teh dveh igralcev in lahko oteži življenje avstralcu, če ves čas tekme ostane fit in prikaže svoj najboljši tenis.


 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>