Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Tenis: AU Open, šestnajstina finala

Tenis: AU Open, šestnajstina finala

Kdo se bo prebil v naslednji krog AU Open?

 

?AVSTRALIJA, AU OPEN

 

 

RUBLEV vs.  EVANS

20.1.2022 ob 2:30

Naš tip je 1 - zmaga Rubleva

 

  Rublev
X Evans
Bet at home 1.25

 

4.00
Bet365 1.25   4.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 19.1.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Andrey Rublev je prvič po svoji zmagovalni kampanji v Gijonu oktobra lani dosegel zaporedne zmage, ko je na poti do tretjega kroga OP Avstralije premagal nekdanjega 3. igralca sveta Dominica Thiema in Emila Ruusuvuorija. Najbolje uvrščeni Rus je od svojega ponovnega vzpona v drugi polovici leta 2019 konstantno osvajal naslove ATP in je od leta 2021 celo začel dosegati rezultate na nivoju Masters, vendar še vedno čaka na svoj veliki trenutek na slamih. Njegov najboljši rezultat na tej ravni je šestkratna uvrstitev v četrtfinale, vključno enkrat tukaj na OP Avstralije leta 2021, ko ni izpustil niza, dokler ni izgubil v nizih proti rojaku Daniilu Medvedjevu (v QF). Svetovni #6 je do zdaj v svoji uspešni karieri konstantno slabši. Stave na bet at home nudijo kvote na to tekmo. To ni le zato, ker ima potencial, da napreduje dlje od četrtfinala, ampak tudi zato, ker je njegovih zadnjih šest porazov na tej ravni doživel proti slabšim. Dan Evans, ki se je na slam turnirjih že zgodaj vajen spopadati z vrhunskimi igralci, je na letošnjem OP Avstralije dobil sorazmerno lahek žreb, ki ga je dobro izkoristil in brez večjih težav prišel do tretjega kroga ter v štirih premagal Facunda Bagnisa. V dosedanji karieri je odigral 14 dvobojev proti igralcem iz top 20 na slamih, nekaj njegovih porazov na OP Avstralije pa je bilo proti Rogerju Federerju, Jo-Wilfriedu Tsongi in Felixu Augerju Aliassimeju (R3 leta 2022). Ima grozen rekord 2-8 v tekmah tretjega kroga slamov, dve od njegovih štirih lanskih slam akcij pa sta se končali na tej stopnji OP Avstralije in OP ZDA. Medsebojni dvoboj: izenačeno na 4-4. Andrey Rublev je morda premočan za Dana Evansa, vendar ima pogosto težave z ohranjanjem te ravni zmogljivosti, Britanec pa se lahko kosa z ravnjo igre, ki jo običajno prikazuje Rus. Čeprav sta oba igralca sezono začela slabo, se je Andrey Rublev odrezal relativno bolje in bo začel kot favorit.

 

 

 

 

?AVSTRALIJA, AU OPEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUMBERT vs. RUNE

20.1.2023 ob 3:00

Naš tip je 2 - zmaga Rune

 

  Humbert
X Rune
Bet at home 4.90   1.18
Bet365 5.00   1.17

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 19.1.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Holger Rune je napredoval v tretji krog, ne da bi izgubil niz ali potreboval tiebreaker med dvobojem proti Maximeu Cressyju, ki je veliko serviral. Poleg tega, da je izgubil svojo prvo servisno igro v dvoboju, je bil Danec ves čas videti udoben in je ustvaril sedem priložnosti za brejk na Američanov servis, 7-5 6-4 6-4. Nekdanji prvak OP Francije za dečke je v začetku leta 2022 osvojil svoj prvi naslov ATP, vendar je med evropskim delom v drugi polovici leta resnično zaslovel na najvišji ravni in se uveljavil kot resen kandidat za velike naslove. V tej fazi je odigral štiri prvenstvene dvoboje in dva pretvoril v naslove, tako da je premagal Stefanosa Tsitsipasa v Stockholmu in Novaka Đokovića na turnirju Masters v Parizu. Izgubil je le tri od zadnjih 24 dvobojev na glavni turneji, dva od teh porazov pa sta bila proti levorokim nasprotnikom Marc-Andrei Hueslerju v finalu ATP Sofija in Yoshihito Nishioka v prvem krogu ATP Adelaide pred dvema tednoma. S samo šestimi nastopi v glavnem žrebu na slamih je 10. svet na tej stopnji relativno nov. Kljub temu se je že dvakrat prebil v tretji krog, enkrat je zmagal proti Hugu Gastonu na poti do četrtfinala na OP Francije 2022, drugič pa je izgubil proti Cameronu Norrieju na OP ZDA 2022. Stave na bet365 nudijo kvote na to tekmo. Ugo Humbert je odprl svoj račun za novo sezono z zmago v nizu nad prejšnjim tedenskim prvakom ATP Aucklanda Richardom Gasquetom v prvem krogu in nato v petih poskusih zabeležil svoj najboljši rezultat na OP Avstralije, ko je premagal srečnega poraženca Denisa Kudlo. Uvrstitev v tretji krog OP Avstralije je prepotreben rezultat za Francoza, ki mu že več mesecev manjka samozavesti in je pred kratkim izstopil iz prve stoterice. Pravzaprav je to prvič, da je nekdanji 25. igralec sveta zmagal na glavnem prvenstvu zapored.  Medsebojni dvoboj: Holger Rune vodi z 2-0 (oba leta 2022). Ugo Humbert bi bil leta 2021 ali prej verjetno favorit v tem dvoboju, vendar se je v zadnjih 12 mesecih veliko spremenilo in na tej točki se njegove možnosti proti Holgerju Runu ne zdijo obetavne.

 
 

 

 
 

?AVSTRALIJA, AU OPEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BONZI vs. DE MINAUR

20.1.2022 ob 4:30

Naš tip je 1 - zmaga Bonzi

 

 

Bonzi

X De Minaur
Bet at home 4.00   1.25
Bet365 4.33   1.22

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 19.1.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Benjamin Bonzi je imel težave v zgodnji fazi svojega dvoboja prvega kroga in izgubil prvi niz s 4-6 proti kvalifikantu Mattii Bellucciju. Nato se je v drugem krogu znašel v še težjem položaju, saj je prva dva niza izgubil s 4-6 in 4-6 proti Pablu Carrenu Busti. Kljub temu se mu je uspelo prepričljivo vrniti in si zagotoviti svoj prvi nastop v tretjem krogu slamov. Edina stvar, ki je Francoza v zadnjih letih zadrževala na glavni turneji, sta bila njegova miselnost in samozavest, da lahko zmaguje v dvobojih, in povratek po dveh nizih proti igralcu iz top 15 na turnirju bi lahko bil odločilen trenutek v njegovem življenju.  Leta 2021 je osvojil impresivnih šest naslovov na Challengerju, vendar se je še vedno trudil obdržati vodstvo ali servirati nize in dvoboje v nekaj priložnostih, ki jih je dobil na glavni turneji. Vendar se je vse spremenilo, ko je lani v Marseillu prvič nastopil v polfinalu na glavni turneji, saj je v preostanku leta dosegel še nekaj opaznih rezultatov na dogodkih ATP in na koncu postal igralec med 50 najboljših. Svetovni #48 je dobil prvi niz v obeh dvobojih, ki jih je letos izgubil proti Tallonu Griekspoorju v prvenstvenem dvoboju na ATP Pune in Robinu Haaseju v prvem krogu ATP Adelaide. Alex de Minaur je bil sredi tretjega niza svojega dvoboja drugega kroga proti Adrianu Mannarinu videti v težavah, a si je hitro povrnil brejk zaostanka in prevladoval v preostalem delu dvoboja ter opravil delo v štirih nizih. Avstralec št. 1 ima povprečne rezultate na slamih, kar je presenetljivo glede na to, da ima šest naslovov ATP in 15. mesto v karieri. Šele leta 2022 mu je z nekaj pomoči ugodnega žreba uspelo prvič nastopiti v drugem tednu na domačem turnirju Australian Open. Od 22 nastopov v glavnem žrebu se je samo štirikrat prebil do osmine finala na slamih, njegovi zadnji dve zmagi v tretjem krogu pa sta bili proti zelo premagljivima nasprotnikoma Liamu Broadyju na Wimbledonu 2022 in Pablu Andujarju na OP Avstralije 2022. Medsebojni dvoboj: Alex de Minaur vodi z 2-1 (2-0 leta 2022). Benjamin Bonzi se je v zaključni fazi leta 2022 fizično boril zaradi zahtevnosti tekmovanja na najvišji ravni prvič v karieri, Avstralec pa je izkoristil okoliščine in dvakrat dobil ta dvoboj na Davisovem pokalu in v Stockholmu. Benjamin Bonzi je trenutno v veliko boljšem stanju in resnično ogroža ljubljenca domačega občinstva.
 

 

 

 
 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>