Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Tenis: AU Open,dan 2

Tenis: AU Open,dan 2

Spremljamo drugi dan teniških dvobojev v deželi tam spodaj.

 

?AVSTRALIJA, AU OPEN

 

 

VUKIC vs.  HOLT

17.1.2022 ob 6:00

Naš tip je 1 - zmaga Vukica

 

  Vukic
X Holt
Bet at home 1.68

 

2.20
Bet365 1.67   2.20

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 15.1.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Brandon Holt je svojo prvo kvalifikacijsko kampanjo na OP Avstralije spremenil v nastop v glavnem žrebu, tako da je premagal Raduja Albota, Gastaa Eliasa in Marca Trungellitija. To je bila zanj razmeroma udobna akcija glede na formo nasprotnikov, v treh tekmah pa je izgubil le niz. To bo za ameriškega mladeniča drugič zaporedni nastop v glavnem žrebu slamov. Tenis na bet at home nudi kvote na  to tekmo. Lani je debitiral v glavnem žrebu turnirja kot kvalifikant doma na OP ZDA in povzročil veliko razburjenje, ko je v prvem krogu premagal Američana št. 1 Taylorja Fritza. 216. št. sveta si je pridobil veliko samozavesti na US Open kampanji avgusta lani, vendar mu to v naslednjih tednih ni veliko pomagalo, saj je v preostanku leta dosegel rezultat 3-5 na vseh ravneh in izgubil tri nize proti Alexandru Mullerju na uvodu sezone na Canberra Challengerju pred nekaj dnevi. Aleksandar Vukić prav tako ni uspel v prvem krogu Canberra Challengerja v začetku tega meseca, nato pa je imel zelo udobne kvalifikacije na Australian Open, ko je premagal Gabriela Dialla, Thiaga Agustina Tiranteja in Michaela Mmoha v nizih. Po nekaj neuspehih na OP Francije 2020 in OP Avstralije 2021 je Avstralec pustil pečat v glavnem žrebu tukajšnjih slamov leta 2022, ko je vstopil  in v prvem krogu premagal Lloyda Harrisa, ki se je boril s težavami. 129. številka sveta se je v drugi polovici leta 2022 ob nekaj priložnostih fizično borila, a je vseeno dosegla nekaj spodobnih rezultatov. Končal je kot drugouvrščeni v zaporednih nastopih na Calgary Challengerju in Champaign Challengerju ter dosegel polfinale na svojem zadnjem letošnjem turnirju na Maia Challengerju. Medsebojni izid: 0-0. Oba igralca bi se imela za srečneža, saj se bosta v prvem krogu slama pomerila z drugim kvalifikantom. Izkušnje igranja številnih tekem v avstralskih razmerah zagotovo dajejo Aleksandru Vukiču rahlo prednost na tej tekmi.

 

 

 

 

?AVSTRALIJA, AU OPEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUDLA vs. SAFIULLIN

17.1.2023 ob 7:00

Naš tip je 2 - zmaga Safiullina

 

  Kudla
X Safiullin
Bet at home 3.10   1.37
Bet365 3.20   1.36

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 15.1.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Roman Safiullin je pred 12 meseci izgubil dva dvoboja zapored kot srečni poraženec na OP Avstralije, zdaj pa se bo v prvem krogu letošnje izvedbe pomeril s srečnim poražencem. Rus je v zadnji sezoni izboljšal svojo uvrstitev in si tokrat prislužil neposredno uvrstitev v glavni žreb. 25-letnik je z nekaj odličnimi tekmami v Avstraliji dal ton uspešnemu letu 2022. Premagal je Arthurja Rinderknecha in Jamesa Duckwortha, kasneje pa se je dobro kosal z Jannikom Sinnerjem in Denisom Shapovalovom med obrambo naslova Rusije na pokalu ATP. Skozi vse leto ni mogel vzdržati te ravni, a je ob nekaj priložnostih pokazal kanček svojega največjega potenciala in dosegel impresivne rezultate, kot sta polfinale v Marseillu (premagal Stefanosa Tsitsipasa) in Tel Avivu. Denis Kudla je pred dnevi v zadnjem krogu kvalifikacij izgubil v treh nizih proti debitantu na slam Oleksiju Krutykhu, a ga na njegovo srečo ta poraz ni veliko stal. Njegov zadnji dvoboj v glavnem žrebu v Melbournu se je končal s porazom v štirih nizih proti ruskemu nasprotniku Karenu Khachanovu v prvem krogu izdaje 2022. Američan je lani izgubil v prvem krogu vseh štirih slamov, dva od teh porazov pa sta bila proti Rusu Karenu Hačanovu tukaj in na OP ZDA. Nekdanji #53 na svetu med letom običajno doseže nekaj omembe vrednih rezultatov na glavni turneji, zlasti na travi, vendar mu lani to ni uspelo, zato je njegova uvrstitev izpadla iz prve stoterice. Zmagal je le šest tekem v glavnem žrebu turnirjev v letu 2022. Medsebojni izid: 0-0. Roman Safiullin ni najbolj zanesljiv igralec na turneji, vendar se zdi, da Denis Kudla nima dovolj forme ali samozavesti, da bi izkoristil slabosti Rusa.

 
 

 

 
 

?AVSTRALIJA, AU OPEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HSU YU vs. DE MINAUR

17.1.2022 ob 9:00

Naš tip je 2 - zmaga De Minaura

 

 

Hsu Yu

X De Minaur
Bet at home 10.00   1.05
Bet365 11.00   1.05

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.1.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Alex de Minaur ni mogel popeljati gostiteljev Avstralcev v končnico na United Cupu v začetku tega meseca. Lahko pa je zadovoljen s svojim osebnim nastopom, saj mu je v treh nizih uspela izjemna povratna zmaga proti nekdanjemu prvemu igralcu sveta Rafaelu Nadalu, kar je bila njegova prva zmaga proti Špancu v štirih poskusih. Kljub šestim naslovom ATP in 15. mestu v karieri v mladosti Avstralec še ni izpolnil pričakovanj na slamih. Njegov najboljši rezultat na tej ravni je bila samo enkratna uvrstitev v četrtfinale, in sicer na OP ZDA pred tremi leti. Kljub temu je 23-letnik lani izboljšal svojo uspešnost na turnirjih za slam in bo verjetno poskušal ta trend nadaljevati tudi v letu 2023. Pred 12 meseci je na svojem domačem turnirju za slam na Australian Open dosegel drugi teden, in se je oddaljil od četrtfinala v Wimbledonu in dosegel nekaj zmag na OP ZDA. Tenis na bet365 nudi kvote na to tekmo. Yu Hsiou Hsu je uspešno spremenil svoj prvi poskus, da bi se kvalificiral za slam, tako da je premagal Evana Furnessa, Eliasa Ymerja in Alexandra Mullerja, s čimer si je prislužil mesto v glavnem žrebu. V nobenem od teh dvobojev ni izgubil niza, štirje od šestih nizov pa so se končali v tiebreakih. Uvrstitev v glavni del OP Avstralije je velik dosežek za mladega Tajvanca. Ne le, da bo pridobil dragocene izkušnje in samozavest, ampak bo tudi zagotovljeno, da bo zaslužil več kot polovico svojih denarnih nagrad v karieri samo s tem turnirjem. Ta uspeh je za nekdanjega mladinca številka 5 zaslužen, saj je v zadnjih nekaj letih preživljal težke čase. Pandemija mu je leta 2020 omejila igralne možnosti, v naslednjih dveh sezonah pa se je spopadal s stalnimi težavami s telesno pripravljenostjo. Vendar je vztrajal in trdo delal ter vsako od zadnjih dveh let končal z več kot 50 zmagami in štirimi naslovi na nižjih dirkališčih. Medsebojni izid: 0-0. Čeprav ima Yu Hsiou Hsu talent in potencial, bi bilo nerealno pričakovati, da bo premagal igralca, ki je na lestvici #24 na svetu, še posebej v dvoboju, ki bo njegov prvi proti igralcu, ki je uvrščen med najboljših 50.
 

 

 

 
 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>