Najboljše športne stavnice za stave<< Nazaj

Prva Liga: Celje proti Mariboru

Prva Liga: Celje proti Mariboru

Čaka nas srečanje Celja in Maribora ter finale tenisa v Bastadu in Hamburgu!

 

⚽ SLOVENIJA, PRVA LIGA

 

CELJE vs. MARIBOR

18.7.2021 ob 20:15

Naš tip je 2 – zmaga Maribora

 

  Celje
X

Maribor

Bet at home      
Bet365      

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 17.7.2.021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Maribor je zmagal štirikrat v zadnjih petih tekmah, nazadnje pa je dobil dve zmagi z 1:0 proti Urartu v Conference ligi. Tokrat se bo pomeril s Celjem ki je zmagal samo enkrat v petih tekmah, trikrat pa je doživel poraz s tem da dvakrat ni zabil gola. Njihove tekme so bile precej enostranske saj smo v petih tekmah samo enkrat videli zadeti obe strani. Celje je doma slavil sicer šestkrat  v desetih tekmah v vseh tekmovanjih prav tako pa ima proti Mariboru na domači zelenici sicer dobro zgodovino saj je zmagal trikrat od petih zadnjih srečanj. Mariborčani so medtem v gosteh dobili pet tekem od desetih, šestkrat pa so končali s prazno mrežo in imajo zadnje čase trdno obrambo saj niso prejeli gola v gosteh na zadnjih šestih tekmah.

 

 

🎾 ŠVEDSKA, BASTAD

 


 

RUUD vs. CORIA

18.7.2021 ob 14:00

Naš tip je 1 – zmaga Ruuda

 

  Ruud
X Coria
Bet at home      
Bet365 1.16   5.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.7.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Finale Bastada bo potekalo med Ruudom in Corio. Ruud se nahaja na 16. mestu ATP in je dobil zadnji dve zmagi proti Runeju in Carballes Baeni z 2:0, medtem ko je Laaksone predal dvoboj. Tokrat se bo pomeril s  Corio ki je dobil tri zmage  zmage zapored v Bastadu, dvakrat pa ni izgubil seta ter je nazadnje z 2:0 uspel premagati Hanfmanna. Coria ima dobro zgodovino proti Ruudu ki ga je premagal dvakrat z 2:0, tokrat pa po napovedih stavnic ni favorit na tej tekmi, prav tako pa je kar šestdeset mest slabši na lestvici. Stavnica bet365 ima višjo kvoto na Ruuda.


 

🎾 NEMČIJA, ATP HAMBURG

 

 

 

KRAJINOVIC vs. CARRENO-BUSTA

18.7.2021 ob 13:30

Naš tip je 2 – zmaga Carreno-Buste

 

  Krajinovic
X Carreno Busta
Bet at home      
Bet365 2.00   1.80

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.7.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Drugo finale dneva pa bo potekalo v Hamburgu med Krajinovicem in Carreno Busto. Carreno Busta šteje eno zmago manj v petih tekmah in je poo zadnjih porazih na Mallorci in Wimbledonu zmagal trikrat  z 2:0 v Nemčiji kjer je nazadnje premagal Delbonisa. Krajinovic je zmagal štirikrat zapored in je na treh zmagah izgubil po en niz, medtem ko je nazadnje premagal Djereta z 2:0.  Krajinovic ima prednost v treh srečanjih z Busto v zmagah z 2:1, sicer pa sta na pesku izenačena z 1:1 vendar se nista pomerila že od leta 2015 na pesku. Stavnica bet at home ne nudi kvot na to tekmo.

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj