Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Nogomet: Prva argentinska liga

Nogomet: Prva argentinska liga

Spremljamo irski in argentinski nogomet!

 

⚽IRSKA, PREMIER DIVISION

 

 

ST PATRICKS vs. UC DUBLIN

17.6.2022 ob 20:45

Naš tip je 1 – zmaga St Patricks

 

  St Patricks
X Dublin
Bet at home 1.40 4.50 7.00
Bet365 1.38 3.15 4.20

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.6.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

St Patricks Athletic se trenutno nahaja le pet točk stran od prvih treh, kar jim daje veliko možnosti za igranje, ko se vrne ligaška akcija. Tim Clancy bo tokrat upal na izboljšano predstavo, potem ko je bila njegova ekipa poražena med zadnjim izpadom. Premagali so Dundalk z 1:0, Daniel Kelly pa je dosegel edini gol na tekmi, kar jim je pomagalo ustvariti nekaj razdalje med obema ekipama.
Doma so se do zdaj spopadli z mešano formo, s štirimi zmagami, dvema remijema in trojico porazov, pri čemer je bil poudarek na konsistentnosti.
Gostom je bilo v tej sezoni težko v najvišji lestvici, saj so v kampu zmagali le na eni od svojih 18 tekem. Stavnica bet at home ima višje kvote na St Patricks.
University College Dublin bo dobil nekaj samozavesti iz dejstva, da se je ena njihova zmaga zgodila na gostovanju, kar bodo upali še v petek zvečer. Kljub slabim rezultatom v tej sezoni se moštvo znajde v položaju, ko bi jim zmaga omogočila, da se povzpnejo nad Finne Harps, in se lahko še naprej borijo za preživetje. Z njihovim zadnjim nastopom je University College Dublin osvojil točko proti Sligo Roversu, kljub dejstvu, da je Karl OSullivan sprva dal nasprotnikom vodstvo. Dylan Duffy je na tej tekmi uspel izenačiti in svoji ekipi prinesel ključen rezultat, zdaj pa imajo ta petek priložnost izkoristiti ta zagon. 

 

 

ARGENTINA, LIGA PROFESSIONAL

 

 

PLATENSE vs. GIMNASIA

17.6.2022 ob 2:30

Naš tip je 2 – zmaga Gimnasie

 

 

Platensa

X Gimansia
Bet at home 2.95 3.00 2.46
Bet365 3.00 3.20 2.45

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.6.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Prvi dve ekipi v argentinski Primeri Division v tej zgodnji fazi druge faze kampanje se bosta pomerili v četrtek, ko bo Platense na stadionu Ciudad de Vicente Lopez sprejel Gimnasijo. Gostitelji sedijo na vrhu, saj so zmagali na obeh prvih dveh tekmah, medtem ko so njihovi gostje le dve točki na slabšem.

Platense je moral prestati slabo prvo fazo nove argentinske sezone najvišjih bojev, saj so končali na drugem mestu v svoji skupini z le dvema zmagama in 10 točkami iz svojih 14 nastopov. Glavno kampanjo so začeli na veliko bolj pozitiven način in se premaknili na vrh divizije kot edina ekipa, ki je zmagala na obeh svojih prvih dveh ligaških tekmah. Moštvo Omarja De Felippeja je začelo z domačim tekmovanjem proti Godoyu Cruzu, vse tri točke pa so dosegli po zaslugi enajstmetrovke Maura Zarateja v 84. minuti, potem ko je Gonzalo Bergessio prav tako zadel z bele točke in jih izenačil. Calamares so nato minulo nedeljo odpotovali proti Velezu Sarafieldu in uspeli doseči dve zmagi od dveh. Zdaj na vrhuncu po močnem začetku se bodo De Felippejevi možje trudili, da bi se uveljavili kot vodilna ekipa v argentinski najvišji ligi z še eno zmago in podaljšali svoj popoln niz.

Pozdravljajo ekipo Gimnasia, ki bo prav tako zadovoljna s svojim začetkom, potem ko je v prvi fazi le izpustila končnico in na koncu končala s točko manj kot četrto mesto v svoji skupini. Njihova glavna kampanja se je začela s potjo v Estudiantes, ekipa Nestorja Gorosija pa je ostala s točko, ko je Cristian Tarragona v drugem polčasu dosegel izenačenje. El Lobo je nato hitro zabeležil svojo prvo zmago, ko je prejšnji petek gostil Patronato. Johan Carbonero je začel zadetek v prvem polčasu, Tarragona pa je poskrbela, da je njegova ekipa osvojila vse tri točke, ko je realiziral enajstmetrovko v 75. minuti.

Na podlagi tega pozitivnega začetka, si bodo možje Gorosita prizadevali, da bi še naprej pridobivali zagon, da bi dodatno okrepili svoje mesto na vrhu argentinske Primere Division.


 
 

ARGENTINA, LIGA PROFESSIONAL

 

 

 

RACING CLUB vs. VELEZ SARSFIELD

17.6.2022 ob 2:30

Naš tip je 1 – zmaga Racing Cluba

 

 

Racing Club

X Velez
Bet at home 2.05 3.15 3.65
Bet365 2.15 3.30 3.60

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 16.6.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Velez Sarsfield se bo v petek podal iskati prvo zmago argentinske Primere v drugi fazi kampanje, ko bo odpotoval proti Racing Clubu. Na uvodnih dveh tekmah so gostje zbrali le eno točko, gostitelji pa so nazadnje po uvodni zmagi doživeli poraz. Stavnica bet365 ima višje kvote na Racing Club.

Racing Club je v prvi fazi argentinske domače kampanje užival v močnem nizu, s 30 točkami na 14 tekmah je bil na vrhu svoje skupine, ostal brez poraza in se uvrstil v izločilno fazo. Nato so v prvem krogu premagali Aldivosi s 5:0, nato pa tik pred finalom  izgubili enajstmetrovke proti Boci Juniors po remiju brez golov. V želji, da bi nadgradili svoj zmagoviti začetek, je La Academia po šokantnem porazu Copa Argentina proti Agropecuariu odpotovala, da bi se zadnjič pomerila z Godoyem Cruzom, vendar niso mogli dodati svojega seštevka, na koncu pa so padli na poraz z 2:0.  Njihov vzrok je na tej tekmi oškodoval zgodnji rdeči karton, ki ga je pokazal Chancalay, Gagovi možje pa si bodo zdaj prizadevali, da bi se takoj vrnili na zmagovalno pot in napredovali na šest točk od prvih treh tekem v petek.

Pozdravljajo ekipo Veleza Sarsfielda, ki išče prvo zmago v kampanji, saj so počasi začeli, odkar so končali na šestem mestu v skupini prve faze. Možje Julia Vaccarija so drugo fazo sezone začeli s potjo v Patronato in morali so se zadovoljiti s točko, saj je zgodnji uvod Lucasa Jansona izničil enajstmetrovko Jonathana Herrere ob koncu polčasa. Po zmagi z 1:0 nad Independiente Rivadavio v osmini finala Copa Argentina so se v nedeljo vrnili v prvenstveno tekmo na domači tekmi proti Platenseju, El Fortin pa je bil tesno premagan, saj je Ivan Gomez v 15 minutah dosegel edini gol na tekmi.
Zdaj razočaran nad počasnim začetkom, se Velez Sarsfield odpravi na petkovo potovanje, na katerem bi si obupano želeli prikazati svojo prvo zmago v glavni domači kampanji.


 

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>