Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Nantes proti Rennesu

Nantes proti Rennesu

Domače moštvo tega dne je v drugem polčasu ohranilo prazen gol v vsaki od zadnjih sedmih H2H.

 

⚽FRANCIJA, LIGA 1

 

 

 

 

 

 

 

NANTES vs. RENNES

20.4.2024 ob 17:00

Naš tip je 2 - zmaga Rennesa

 

  Nantes X Rennes
Bet at home 3.00

3.20

2.40
Bet365 3.00 3.30 2.40

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 18.4.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 


 


Nantes je morda še vedno neprijetno blizu spodnjih treh, toda dve zmagi na zadnjih treh prvenstvenih tekmah (L1) sta mu dali nekaj prostora, še posebej, ker je prejšnjo nedeljo zmagal z 1-0 proti soborcu Le Havru. Njihov zadnji izdihljaj je ublažil strahove pred izpadom, a novopečeni trener Antoine Kombouaré je opozoril, da "delo še ni končano", saj so Kanarčki krog začeli le pet točk pred 16. Lorientom.

Dodal je, da je še vedno treba pridobiti točke, kar Nantesu ni uspelo doma, odkar je v začetku decembra premagal Nico z 1:0 in postavil nezaželen klubski rekord, saj je izgubil naslednjih osem tekmovalnih tekem doma. Na vseh teh tekmah, razen na eni, so prvi zadeli, zato bi bil spodoben začetek proti Rennesu idealen način za obeležitev 50. tekmovalne H2H, ki so jo gostili.

Gostje so izpadli iz zgornje polovice lestvice, potem ko so izgubili zadnje tri tekme v Ligue 1, vključno s porazom proti Toulousu prejšnji konec tedna z 2:1, ki so ga zaznamovali spopadi navijačev pred tekmo, kar je povzročilo številne poškodbe. Kljub temu se Rennes še vedno bori za uvrstitev v evropske kvalifikacije, tako da je dovolj motivacije, da dvignejo svojo igro.
Rdeče-črni bodo upali, da bo njihov nogomet prišel na naslovnice tukaj, saj so po izgubi le na enem od zadnjih osmih srečanj (W6, D1) imeli boljše od nedavnih izmenjav. Vendar pa nobena zmaga na zadnjih štirih ligaških tekmah v gosteh (D2, L2) pomeni, da ne morejo ničesar vzeti za samoumevno, ko gredo proti jugu, še posebej, ker na zadnjih dveh od teh (L2) niso dosegli zadetka.

 
 
 

 
 
 
 
 

 

 

⚽ITALIJA, SERIA A

 

 

 

 

VERONA vs. UDINESE

20.4.2024 ob 20:45

Naš tip je 1  - zmaga Verone

 

  Verona X Udinese
Bet at home 2.55 3.05 2.90
Bet365 2.55 3.10 3.00

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 17.4.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 


 

Hellas Verona, ki ji grozi izpad, je nazadnje nesramno prebudila Atalanto, ki je upala med prvih šest, saj se je vrnila po zaostanku z 2:0 in na gostovanju izenačila z 2:2. Kljub trenutnemu nizu štirih tekem brez zmage (D2, L2) je ekipi Marca Baronija še vedno uspelo ohraniti eno točko prednosti pred območjem izpadanja pred krogom, zahvaljujoč impresivnemu remiju prejšnjega tedna.

Zaporedni domači porazi so prekinili pozitiven niz le enega poraza na stadionu Marcantonio Bentegodi v osmih prejšnjih tekmah za Verono (W3, D4). Močan rezultat proti ekipam, ki so ta krog začele na 13. mestu ali slabše (W3, D2, L1), povečuje njihove možnosti, da se vrnejo na zmagovita pota proti Udineseju, v tem ključnem spopadu proti drugemu tekmecu, ki je izpadel.

Gostujoči Udinese ta krog začne na ravni točk s svojimi nasprotniki (28), potem ko je bila njihova zadnja tekma proti Romi prekinjena zaradi bolečin v prsih Evana Ndicke, ko je bila tekma 1-1. Moštvo Gabrieleja Cioffija tako ostaja brez zmage na treh tekmah (D1, L2) in kljub obetajočemu začetku v tekmi proti Romi mora osvojiti več točk v dvojno hitrem času, da se izogne coni izpada. Bet365 nudi kvote.

Glavna težava Udineseja v tej sezoni je bila remizirala na 16 od 31 tekem v tem mandatu, vključno z obratnim dvobojem (3-3), v tem, da svojih pat položajev niso spremenili v prepotrebne zmage.

 

 

 

 

 

 

 

 

⚽FRANCIJA, LIGA 1

 

 

 

 

 

LENS vs. CLERMONT

20.4.2024 ob 20:45

Naš tip je 1  - zmaga Lensa

 

  Lens X Clermont
Bet at home 1.38 4.75 8.00
Bet365 1.40 4.50 8.50

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 17.4.2024 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 


 

 

Čete Francka Haiseja so zdaj brez zmage na zadnjih štirih tekmah po kritičnih porazih proti dvema ekipama, ki ta krog začneta neposredno pred njimi na četrtem (Lille) in petem (Nica). Stvari so nato šle s slabšega na slabše, ko so izgubili novih pet točk z neodločenim izidom 1-1 in porazom z 2-1 proti Le Havru in Metzu.

Blood and Gold je nato padel na šesto mesto na lestvici Ligue 1 in jim grozi, da bodo izpadli iz evropskih mest, saj jim za ovratnik diha razgreta ekipa Lyona le dve točki zaostanka. Bet at home nudi kvote. Čeprav so zmagali v zadnjih štirih tekmah proti naslednjemu nasprotniku Clermontu, so lahko med verniki Stade Bollaert-Delelis precej živčni, potem ko so bili priča porazom na polovici zadnjih osmih domačih tekem Lensa (W2, D2).

Zadnjeuvrščeni Clermont ima veliko večje skrbi, saj se njihova kampanja bliža morebitno klavrnemu koncu. Samo štiri ligaške zmage v celotni sezoni so močno onesposobile Lancerse, ki s petimi preostalimi tekmami še vedno zaostajajo za 14 točk za izkupičkom 36 točk, s katerim so se v sezoni 2021/22 izognili padcu za eno mesto.

Nedavni vzajemni remiji (1:1) so poskrbeli, da se točke počasi iztekajo, zlasti z omembe vrednim naporom proti vodilnemu PSG-ju, vendar bo čutiti razočaranje, saj so varovanci Pascala Gastiena vodili ob polčasu v vsako od teh iger. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>