Najboljše športne stavnice za stave<< Nazaj

La Liga: West Brom bo gostil Wolves

La Liga: West Brom bo gostil Wolves

V La ligi pa se bo Sevilla pomerila z Bilbaom po dobrem nizu zadnjih osmih tekem!

 

⚽ ŠPANIJA, LA LIGA

 

 

SEVILLA vs. ATH BILBAO

3.5.2021 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga Seville

 

  Sevilla
X Ath Bilbao
Bet at home 1.58 3.85 5.60
Bet365 1.61 3.60 6.50

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 2.5.2.021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Z osmimi tekmami  Lige brez poraza in s petimi zmagami zapored ostaja Sevilla v boju za naslov in ta krog začenja šest točk oddaljena od prvega mesta. Prikazala je občudovanja vredne borbene lastnosti, teh pet zmag je bilo doseženih vsaka z enim golom razlike, poleg tega pa so v tem zaporedju le enkrat prejeli gol po polčasu. Stavnica bet at home nudi višje kvote na remi.
Zanimivo pa je, da so edina ekipa divizije, ki še ni rešila točk, ko je doma prva prejela gol.
Prvi gol se je izkazal za enako pomembnega na vseh prejšnjih sedmihtekmah  Bilbaa, čeprav na njihovo srečo njihovi nasprotniki nikoli niso uspeli doseči prvega gola. Evropski nogomet je morda še vedno želja za goste čeprav so pozni prejeti goli precejšen problem. V 70. minuti ali po njej so namreč prejeli prejšnje štiri gole v LL, od tega dva po 80. minuti, ki sta jih stala štiri točke.
 Sevilla je brez zmage v osmih gostovanjih in ni presenetljivo, da bo Athletic začel kot nefavorit. Zaskrbljujoče je, da imajo kot taki v tej sezoni LL precej slabo statistiko.

 

 

 

⚽ ANGLIJA, PREMIER LIGA

 

BURNLEY vs. WEST HAM

3.5.2021 ob 19:00

Naš tip je 2 – zmaga Wolvesa

 

  Burnley
X West Ham
Bet at home 2.75 3.15 2.60
Bet365 2.90 3.50 2.37

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 2.5.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Burnley je niz treh porazov prekinil z zadnjo zmago  s 4: 0 in tako ohranil svoje mesto v  ligi  za še eno sezono. Ta tekma je serijo tekem z več kot 2.5 goli še podaljšala, saj je več kot 2,5 gola padlo na petih tekmah, od tega je dvakrat Burnley prvi zadel a nazadnje izgubil. Stavnica bet365 nudi višje kvote na West Brom.
Trenutno šteje Burnley od leta 1971 najdlajši niz brez zmag in bo skušal ustaviti ta niz , čeprav so prišli od vzadaj na treh od petih tekem  kjer so zastoajali v tem zaporedju. Ne preseneča da je Turf Moor tudi najmanj zabavno igrišče glede na povprečne skupne zadetke na tekmo pred krogom..
Wolves je z željo po prvih štirih metih  zadnjič doživel šok, zato je njihova zmaga nujna, saj se njihove sanje o kvalifikacijah za Ligo prvakov oddaljujejo. Za zmago bo West Ham morda moral dvakrat zadeti, saj sta obe ekipi na skupnih 19 ligaških tekmah dosegli zadetke, čeprav je le Man City v tej sezoni zadel v več tekmah PL kot West Ham.
Z eno zmago na petih igrah v gosteh PL mora West Ham znova odkriti formo v kateri so prej dobili štiri zaporedne tekme na poti. Vendar bi se lahko izkazalo za malo verjetno, saj je menedžer David Moyes z Burnleyjem izgubil vse tri svoje tekme v gosteh, dvakrat brez da bi zadeli in z razliko 2+ gola.

 

 

 

 🏒ŠVEDSKA, SHL

 

VAXJO vs. ROGLE

3.5.2021 ob 20:00

Naš tip je 1 – zmaga Vaxjo

 

  Vaxjo
X Rogle
Bet at home 2.27 3.55 2.45
Bet365 2.40 3.90 2.55

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 2.5.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Spremlajm drugo tekmo teh dveh ekip v končnici finala kjer zaenkrat vodi Vaxjo z 1:0 po zadnji zmagi z 2:1. Vaxjo šteje tri zmage v petih tekmah, Rogle pa je izgubil enkrat več.. Na domačem ledu je Vaxjo odličen s kar devetimi zmagami v desetih tekmah, tukaj pa ima tudi tri zaporedne zmage proti Rogle, čeprav vsakič z golom razlike. Rogle je na poti imel obilico težav saj je izgubil zadnje tri tekme, skupaj pa je v desetih gostovanjih zmagal le štirikrat.

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj