Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

La Liga: Atletico Madrid proti Valencii

La Liga: Atletico Madrid proti Valencii

Ob koncu prejšnjega kroga nobena stran ni dosegla več golov LL kot Atlético (devet) v 15 minutah neposredno po HT.

 

 

⚽ŠPANIJA, LA LIGA

 

 

 

ATLETICO MADRID vs. VALENCIA

18.3.2023 ob 21:00

Naš tip je 2 - zmaga Bilbaa

 

  Atl Madrid
X Valencia
Bet at home 1.58

3.80

6.00
Bet365 31.55 4.20 5.75

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 17.3.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Potem ko sta se pred skoraj 20 leti borila na igrišču kot igralca, se bosta Diego Simeone in Rubén Baraja udarila na igriščih, ko se bo Atlético Madrid srečal z Valencio za La Ligo (LL) pred reprezentančnim premorom. Simeone bi lahko bil prepričan, da bo postavil osebni rekord takoj po tem, ko ga je v njunih igralnih dneh premagal Baraja (W1, D2, L3), saj je njegova ekipa v formi izgubila samo eno ligaško tekmo od premora svetovnega prvenstva (W7, D3). Atletico Madrid na bet at home ima višje kvote. Moštvo iz španske prestolnice je zdaj udobno med prvimi štirimi, potem ko je v zadnjem krogu zmagalo z 1:0 v gosteh pri Gironi. Toda za njihov napredek so bile zaslužne njihove izboljšave na stadionu Metropolitan, kjer so od septembra izgubili le proti najboljši Barceloni (W5, D3). Morda pa je še bolj zlovešč znak za obiskovalce to, da Simeonejeve enote pridejo, vedoč, da niso izgubile proti svojim prihajajočim nasprotnikom na 16 zaporednih tekmah LL – njihov najdaljši niz brez poraza proti Valencii. Pravzaprav so nedavna poročila potovanje Valencie v Atléti opisala kot "obisk pri zobozdravniku", saj so prav tako brez zmage v zadnjih 11 gostujočih ligaških H2H (D4, L7), ki segajo v leto 2011, ko je legendarni Joaquín dosegel gol! Los Che je minuli konec tedna zagotovo pokazal svoj zagrizenost in prišel na podlagi ključne zmage z 1:0 nad Osasuno, ki jih je pred krogom dvignila nad območje izpada glede razlike v golih, toda ob tej priložnosti imajo težko nalogo prekiniti najdaljšo  aktivnost LL, niz porazov v gosteh (L6). Skupni rekord novoimenovanega Baraje, odkar je bil imenovan, pa je enakomerno razdeljen (W2, L2), pri čemer se je vsaka tekma končala z 1-0, kar je nenavadno rezultat, s katerim je Atlético zmagal v štirih od zadnjih petih zmag v LL. 
 

 

 

 

 

 

 

 

⚽ITALIJA, SERIE A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MONZA vs. CREMONESE

18.3.2023 ob 15:00

Naš tip je 1 - zmaga Monze

 

  Monza
X

Cremonese

Bet at home 1.81 3.50 4.33
Bet365 1.80 3.50 4.50

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 17.3.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Dva novinca v tej kampanji Serie A (SA) se bosta pomerila ta konec tedna, pri čemer je zmagovalka končnice Serie B prejšnje sezone Monza v boljši formi od neposredno napredovanega Cremoneseja. S samo dvema porazoma v zadnjih 12 ligaških tekmah (W5, D5) je ekipa Raffaeleja Palladina 14 točk nad območjem izpada in pet točk zaostaja za sedmouvrščenim Juventusom - ki je na možnem mestu v Evropi. Čeprav bi bilo to prav tako presenečenje kot trditev lastnika Silvia Berlusconija, da si "naslednjo sezono prizadeva za ligaški naslov", ni dvoma, da si je Monza prislužila to pravico do sanj. Domači rekord daje več kril, saj je izgubil le enkrat od lanskega novembra v Brianteu (W3, D3). Zgodaj popoldanski začetni udarci so spodbudili Monzo v tej ligaški kampanji, saj ostajajo neporaženi doma v takšnih tekmah (P5, D1), saj želijo dokončati dvojno sezono H2H, potem ko so zmagali na povratni tekmi s 3-2. Cremonese je minuli konec tedna izgubil z 2:0 proti Fiorentini in ostaja v točkah izenačen z zadnjeuvrščeno Sampdorio. S samo eno zmago na svojih 26 prvenstvenih tekmah (D9, L16), poleg zgodovinskega bremena prejšnjih osmih ekip, ki so imele največ eno zmago na tej stopnji in so ob koncu sezone izpadle, je menedžer Davide Ballardini svojo ekipo pozval, naj najde »motivacijo« in da vse od sebe. To bi se lahko začelo z iskanjem načina, kako preprečiti gole, ki gredo v lastno mrežo (48), kjer trenutno vodijo na napačnem koncu lestvice. Kljub temu so se Cremonese izkazali za trd oreh na gostovanju, saj so remizirali na šestih od zadnjih desetih ligaških tekem v gosteh (L4) in še ena bojna točka jim bo morda dala upanje med reprezentančnim premorom za sanjski pobeg pred izpadom.
 
 
 

⚽NEMČIJA, BUNDESLIGA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STUTTGART vs. WOLFSBURG

18.3.2023 ob 15:30

Naš tip je 1 - zmaga Stuttgarta

 

  Stuttgart
X

Wolfsburg

Bet at home 2.40 3.40 2.90
Bet365 2.38 3.40 2.90

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 17.3.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Kljub temu, da se je deloma zahvaljujoč nizu treh tekem brez zmage (D1, L2) preselil v cono izpadanja, je remi Stuttgarta z 1:1 proti Eintracht Frankfurtu, ki je zadnjič lovil najboljših šest, pokazal, da ne bodo ostali brez boja. Stuttgart se mora hitro vrniti na zmagovita pota, če se želi izogniti zahtevni ponudbi za preživetje ob koncu sezone, vendar je nekaj lažje reči kot storiti, če upoštevamo, da so v tej celotni kampanji zbrali nizko zmago v skupni ligi! Če zadnjih deset tekem VfB v tej sezoni Bundeslige odraža rezultate prvih desetih tekem ponovno imenovanega menedžerja Bruna Labbadie na čelu (W2, D3, L5), potem bi lahko bil njihov prvoligaški status resno ogrožen. Stave na bet365 nudijo kvote na to tekmo. Labbadia bo torej skušal izkoristiti rekord Stuttgarta proti enemu od njegovih nekdanjih delodajalcev Wolfsburgu, saj je Stuttgart od napredovanja Wolfsburga v sezoni 1997/98 v tem času proti njemu dosegel 13 domačih zmag v Bundesligi, kar je največ, kar so zbrali proti kateri koli strani. Wolfsburg lahko vrne z novejšimi uspehi, saj je od začetka sezone 2009/10 svoje gostitelje premagal pogosteje kot katera koli druga prvoligaška ekipa s svojimi 14 zmagami, vključno z zmago s 3-2 na povratni tekmi oktobra. Tukaj bi lahko resno dosegli podaljšanje tega rekorda, saj je od polovice sezone Wolfsburg zmagal le na enem od svojih sedmih ligaških srečanj (D3, L3). Zaradi tega niza so Wolvesi izgubili položaj v lovu na evropska mesta in zdaj zaostajajo pet točk za šestim mestom. Spodbudno pa je, da je njihova nedavna edina zmaga res prišla na njihovem zadnjem podvigu v gosteh, zmagi z 2:0 nad Kölnom, ki je ohranila svoj status najboljše obrambne strani lige v gosteh z le 12 prejetimi goli na gostovanjih v vsej sezoni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>