Najboljše športne stavnice za stave<< Nazaj

La Liga: Alaves vs Sevilla

La Liga: Alaves vs Sevilla

Angleška in španska liga ter kanček Evrolige! Preverite našo športno napoved za torek.

 

⚽ ANGLIJA, PREMIER LIGA

 

LEICESTER CITY vs. CHELSEA

19.1.2021 ob 21:15

Naš tip je 2 – zmaga Chelsea

 

  Leicester
X Chelsea
Bet at home 2.95 3.40 2.35
Bet365 2.87 3.50 2.37

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 18.1.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 Zadnja zmaga proti Southamptonu z 2: 0 je zadnjič še utrdila položaj Leicestra kot izzivalca naslova in podaljšala njihov niz brez poraza v vseh tekmovanjih na šest tekem. VIdeli smo gole na obeh straneh, Leicesterjeve predstave v drugem polčasu pa so jih pripeljali do mesta na lestvici kjer so sedaj,saj so šesktrat spremenil neodločen izid ob polčasu v šest zmag. Zmaga na Leicester je višja na stavnici Bet at home
Tokrat bodo morali dati vse od sebe, saj je Leicester v zadnjih štirih  srečanjih z modrimi, ki jih je gostil, brez zmage. Tokrat bi akcija lahko prišla dokaj hitro, saj so zadeli pred odmorom v štirih od zadnjih petih tekem doma. Kljub temu bo Brendan Rodgers verjetno razočaran nad dosedanjo formo na domači trati.
Chelsea je svoj niz brez zmag v treh tekmah prekinil z zmago proti Fulhamu z 1: 0, potem jo je zadel že enajstič po 75. minuti te sezone PL. To je tudi drugi najvišji rezultat v tem času, za katerim zaostaja le Leicester.

 

 

⚽ ŠPANIJA, LA LIGA

 

ALAVES vs. SEVILLA

19.1.2021 ob 21:30

Naš tip je 2 – zmaga Seville

 

  Alaves X Sevilla
Bet at home 5.20 3.45 1.70
Bet365 5.50 3.60 1.70

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 18.1.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 Abelardo Fernández, novi trener je imel konec tedna najslabši možni začetek svojega karieri pri Alavesu, saj je bil Alavés v Copa del Rey ponižan s 5: 0 proti drugoligašu Almerii, in je prvič prejel 5+ golov v tekmovanju od leta 1975. Zdaj se vrača na spopad v La ligi, kjer je zaradi dveh zaporednih porazov v Ligi le dve točki nad cono izpada.
Domači so bili vsaj v tem obdobju doma zelo zahteven nasprotnik predvsem zahvaljujoč obrambi, ki je tu ustavila asprotnike s povprečno enim golom na tekmo Vendar njihov katastrofalen izkupiček le dveh golov doma, doseženih po odmoru, pomeni, da teh dobrih obrambnih nastopov niso uspeli izkoristiti.
Sevilla bo na ta spopad gledala kot na odlično priložnost, da se oddolži za poraz z 2: 0, ki ga je doživela proti voditeljem lige Atléticu v svojem prejšnjem nastopu v LL, kar bi jo uvrstilo med štiri najboljše. Če bodo osvojili zmago, bo to verjetno z uspehom v drugem polčasu - v tej sezoni so za končno zmago preobrnili impresivnih osmih neodločenih izidov ob odmoru.
Zato ni presenetljivo, da je bilo sedem od devetih golov LL v gosteh v Sevilli doseženih po polčasu, kar jim je pomagalo do 77-odstotne nepremagljivosti v tej sezoni. Vendar gostje na tekmi pri Alavésu  še nikoli niso dosegli več kot 1,5 gola.

 

 

🏀 EVROPA, EVROLIGA

 

LYON - OLYMPIACOS

19.1.2021 ob 20:45

Naš tip je 2 – zmaga Olympiakosa

 

  Lyon
X Olympiacos
Bet at home 2.21 / 1.59
Bet365 2.30 / 1.66

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 17.1.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Lyon je po štirih porazih Evrolige le uspel priti do nove zmage in to na zadnjem srečanju z Olympiakosom. Tokrat se bodo udarili ponovno, favorit pa je Olympiacos! Olympiacos je po treh zmagah zapored končal zmagovalni niz, v vseh tekmovanjih pa ima sicer štiri zmage. Bet365 tukaj nudi najvišje kvote. V gosteh je zmagala na šestih od desetih tekem, proti Lyonu pa ima tukaj slab izkupiček saj je izgubil štiri od petih spopadov. Lyon je doma osvojil sedem zmag v desetih tekmah, tokrat pa glede na položaj na lestvici kjer je predzadnji ne verjamemo da bi lahko ponovno premagal grke.

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj