Najboljše športne stavnice za stave<< Nazaj

Evroliga: Efes proti Milanu

Evroliga: Efes proti Milanu

Anadolu Efes in Olimpia Milano sta tesno skupaj, čakajo pa nas tudi dvoboji v La ligi in Premier ligi.

 

⚽ ANGLIJA, PREMIER LIGA

 

FULHAM vs. WOLVES

9.4.2021 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga Fulhama

 

  Fulham
X Wolves
Bet at home 2.45 3.05 3.05
Bet365 2.40 3.10 3.20

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 8.4.2.021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Fulham se bori v Premeir ligi in bo moral najti neko formo, če se želijo izogniti padcu v ligi. Trenutno beležijo najslabš rezultat doma v PL inso izgubili štiri od zadnjih petih ligaških tekem. Pozna zadetki so njigov sovražnik v zadnjem času saj so sedem od prejšnjih osmih prejetih golov dobili po polčasu. Bet at home nudi višjo kvoto na Fulham.
Tudi njhiova forma v napadu  je zelo zaskrbljujoča, še posebej doma. Zadeli so namreč le v dveh od prejšnjih šestih tekem domače lige, doma pa devetkrat niso uspeli zadeti.
Wolves je v napetosti. Ob nadaljnji odsotnosti Raúla Jiméneza je Wolves ekipa, ki se bori za gole, njihova tekma v ponedeljkovem porazu proti West Hamu pa je bila prva ko so z zmago nad Valentinovo nad Southamptonom dosegli več kot 1,5 gola. S to njihovo povprečno formo so zadeli  le en gol na tekmo. Skrbi jih lahko tudi to da so Wolvesi pred tem krogom na treh od štirih tekem v gosteh prv prejeli gol proti moštvu pod njimi na lestvici. Poleg tega so to sezono prvi zadeli le na 20% svojih tekem v gosteh v PL.

 

 

⚽ ŠPANIJA, LA LIGA

 

HUESCA vs. ELCHE

9.4.2021 ob 21:00

Naš tip je 1 – zmaga huesce

 

  Huesca
X Elche
Bet at home 2.02 3.20 3.85
Bet365 2.05 3.30 3.80

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 8.4.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Tako kot se je napovedovalo se Huesca bori, da bi se izognila izpadu iz La Lige, vendar ima možnost, da preskoči Elche in prvič po koncu oktobra zapusti spodnja tri mesta na lestvici. Navijači tega morda ne bodo videli, vendar nobena ekipa Huesce še ni premagala, pod vodstom trenutnega trenerja.
veliko noč je končala z drugim najslabšim rezultatom doma,in ve, da bi bila lahko dobra obramba v zadnjih minutah razlika med preživetjem in izpadom. Bet365 nudi višjo kvoto na Huesco.
Elche izpolnjuje napovedi prav tako in je videti zelo ranljiv. Tukaj nasa čaka napetost saj je bila vsaka od zadnjih treh tekem LL pod 2,5 gola. Tolažijo se lahko s tem, da so prvi zadeli v treh od zadnjih petih ligaških tekem. Kakršen koli optimizem ob uvodnem zadetku bo morda popustil, glede na žalostno formo gostov na gostovanjih, saj Los Ilicitanos od 18. oktobra v gosteh v ligi nu zmagal. Medtem ko sta obe njihovi zmagi v LL v gosteh v tej sezoni prišli proti stranem, ki so končale veliko noč pod njimi.

 

 

 

🏀 EVROPA, EVROLIGA

 

OLIMPIA MILANO vs. ANADOLU EFES

9.4.2021 ob 20:45

Naš tip je 2 – zmaga Anadolu Efesa

 

  Fenerbahce
X Real Madrid
Bet at home 2.34   1.56
Bet365 2.55   1.57

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 8.4.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Anadolu Efes in Milano se borita za mesta. Milano je namreč na četrtem emstu, Efes pa tretji, oba pa trenutno beležita 11 porazov. Anadolu je zmagal 21krat  Milano pa 18krat. V Evroligi je Efes zmagal štirikrat v zadjih petih tekmah. V gosteh je v dobri formi saj je v vseh ligah zmagal osemkrat v  desetih tekmah, tukaj pa je nazadnje tudi prekinil niz štirih zmag Milana leta 2019 z zmago. Efes je tukaj favorit, Milano pa je doma po šestih zmagah zapored nekoliko upadel v formi in trikrat izgubil v zadnjih štirih tekmah, od tega dve v Legi A.

 

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj