Najboljše športne stavnice za stave<< Nazaj

Evropska Liga: Čaka nas obilo tekem v EL!

Evropska Liga: Čaka nas obilo tekem v EL!

Dve tekmi Evropske lige in srečanje SLovenije in Madžarske na Evrobasketu!

 

⚽ EVROPA, EVROPSKA LIGA

 

REAL SOCIEDAD vs. MANCHESTER UNITED

18.2.2021 ob 21:00

Naš tip je 2 – zmaga Manchester Uniteda

 

  Real Sociedad
X Man United
Bet at home 3.10 3.50 2.16
Bet365 3.30 3.40 2.20

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 17.2.2.021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Real Sociedad je v tej sezoni dosegel večino točk skupinskega dela Europa Leaguev gosteh izven Španije,in morda ne bo tako nenaklonjen potovanju v nevtralni Torino , še posebej po osvojenih točkah v Italiji (pri Napoliju) v skupinskem delu. Stavnica Bet at home nudi višje kvote na remi.
Na to tekmo prihajajo po zaporednih zmagah prvič po novembru 2020, obe s prednostjo ob polčasu.
Manchester United je v neuspešni sezoni Lige prvakov kljub zadetkom v vseh treh priložnostih osvojil točke le na enem od treh gostovanj v gostujočih dvobojih.  Na Old Traffordu niso izgubili že od konca LP, razlika v zadetkih +4 v drugem polčasu v tem obdobju tekem pa jim je pomagala do tega rezultata kljub zadnjim sedmim remijem ob polčasu.

 

 

 

⚽ EVROPA, EVROPSKA LIGA

 

 

BENFICA vs. ARSENAL

18.2.2021 ob 21:00

Naš tip je 2 – zmaga Arsenala

 

  Benfica
X Arsenal
Bet at home 2.90 3.50 2.28
Bet365 2.90 3.50 2.37

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 17.2.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Da bi se izognili porazu v skupinskem delu UEFA Europa League v tej sezoni, se je Benfica uveljavila kot odličen zabavljač tega turnirja, saj je vsaka tekma dosegla več kot 2,5 gola. Njihova trenutna serija tekem brez poraza v Primeira ligi deluje kot dodatna krepitev samozavesti. Stavnica bet365 nudi višje kvote na Arsenal.
Kljub temu Benfica ostaja izven prvih treh v Primeri kar jih lahko zamoti v EL. Kljub temu orli še nikoli niso izgubili domačega obračuna EL proti nasprotnikom iz peterice evropskih lig , na štirih od zadnjih petih tekem v tej seriji so pred polčasom zadeli prvi in ​​vodili z enim golom.
Finalisti UEL-a  leta 2019, Arsenal prihajajo po zmagi s 4: 2 proti Leedsu Unitedu. Arsenal je tako zmagal, potem ko je vodil ob polčasu na treh od zadnjih štirih domačih zmag rednega dela.
Arsenalovo zadnje potovanje UEL na Portugalsko je skoraj popolen zaključek šestih gostovanj kjer so prvi zadeli. Tudi če bi se tudi tu zgodilo enako, bi napetost še vedno lahko trajala, saj je v štirih (66,67%) Arsenalovih tekem v zadnjih šestih krogih samo en gol ločil ekipe.

 

 

🏀 KOŠARKA, EUROBASKET

 

 

SLOVENIJA - MADŽARSKA

18.2.2021 ob 20:00

Naš tip je 2 – zmaga Atletico Madrida

 

  Slovenija
X Madžarska
Bet at home      
Bet365      

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 15.2.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

V skupini F se bosta tokrat srečali Slovenija in Madžarska. Slovenija je prva v skupini kjer je po začetnem porazu ravno proti Madžarski dosegla tri zmage. Madžarska je medtem odigrala dve tekmi manj in je zaenkrat tretja, je pa zmagala obe tekmi. Slovenci imamo štiri zmage v zadnjih petih tekmah v vseh tekmovanjih, in smo nazadnje novembra premagali Avstrijo.  Na zadnjem srečanju z madžari smo izgubili za samo dve točki razlike, pred tem pa smo proti njim beležili tri zmage. Naša reprezentanca je doma obrnila ploščo in je po seriji petih porazov zapored le prišla do treh novih zmag. Madžari so imeli medtem probleme na poti kjer so izgubili pet tekem zapored, preden so nazadnje premagali Ukrajino.

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj