Najboljše športne stavnice za stave<< Nazaj

Bundesliga: Union Berlin proti Leverkusnu

Bundesliga: Union Berlin proti Leverkusnu

V Bundesligi se bosta srečala dve ekipi ki najhitreje začenjata tekme! Obe sta namreč natresli največ golov v prvih 15 minutah.

 

⚽ NEMČIJA, BUNDESLIGA

 

UNION BERLIN vs. BAYER LEVERKUSEN

15.1.2021 ob 20:30

Naš tip je 2 – zmaga Leverkusna

 

  Union Berlinl
X Leverkusen
Bet at home 3.50 3.45 2.07
Bet365 3.60 3.50 2.05

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 15.1.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 


Union Berlin bo gostil Bayer Leverkusen neporažen na petih tekmah kar pa  vseeno tri tekme manj od najboljše serije v začetku te sezone. Potem ko si je priboril mesto v Evropski ligi ob le dveh porazih v tej sezoni, je bil prvi gol ključen na tekmah Berlina v tej sezoni.Namreč  na vsaki tekmi, kjer so prvi prejeli gol, niso uspeli zmagati.. Stava na bet365 je nekoliko nižja kot na bet at home.
 Nedavni remi z Wolfsburgom je del sedmih  neporaženih tekem na domači zelenici v Bundesligi. Dober prvi polčas bi bil lahko odločilena  za Union, saj je doma izgubil le enkrat, ko je zaostajal ob odmoru.
Leverkusen je izgubil dve od treh tekem in je sredi najslabšega niza v tej sezoni, čeprav so prvi zadeli dvakrat. Kljub temu da je bil Leverkusen po točkah najboljši v gosteh v Bundesligi, je zadnjč v gosteh z 2: 1 izgubil pri Frankfurtu.

 

 

⚽ ITALIJA, SERIE A

 

LAZIO vs. ROMA

15.1.2021 ob 20:45

Naš tip je 2 – zmaga Rome

 

  Lazio X Roma
Bet at home 2.80 3.50 2.33
Bet365 2.87 3.70 2.30

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 13.1.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Lazio prihaja s šestimi točkami zaostanka za vodilnim mestom, in jih je navdihnila težko pričakovana serija dveh zaporednih zmag  v tej sezoni. Tudi ta mali niz je pomagal, da so dosegli svoj četrti obračun SA kjer niso prejeli gola. Lazio je vseh štirih priložnostih zmagal natančno z 2: 0. Stava na Bet at Home na zmago Rome je nekoliko višja kot na bet365.
Močan start je tu lahko ključnega pomena, saj so štirje od zadnjih petih srečanj teh dveh ekip, ki so prinesli vodstvo ob polčasu, prinesli, da je zmagovalna ekipa na koncu zmagala z več kot 1,5 zadetimi goli.
Poleg tega, da se je Roma ponašala z doslej prednostjo v srečanjih proti Laziu, je Roma v zadnjih osmih ligaških izletih v tej sezoni izgubila le enkrat, šestkrat pa smo videli pasti več kot 3.5 golov. Videli pa smo tudi šibko točko  saj je Roma na zadnjih šestih tekmah po prvem polčasu prejela vseh deset golov.  Močni štarti so njihov zaščitni znak, saj je Roma na vseh sedmih tekmah prva zadela in pred polčasom prejela le en gol v šestih vodstvih ob polčasu.

 

🏀 EVROPA, EVROLIGA

 

BAYERN - REAL MADRID

15.1.2021 ob 20:30

Naš tip je 1– zmaga Bayerna

 

  Bayern
X Real Madrid
Bet at home 2.44   1.57
Bet365 2.55   1.57

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 14.1.2021 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

 

Bayer in Real sta na lestvici tesno skupaj, Bayern je namreč četrti, Real pa tretji. Obe ekipi sta v vseh tekmovanjih v zadnjih petih tekmah dosegli tri zmage in dva poraza. Bayern prihaja z dvema zmagama zapored, medtem pa je Real prekinil niz treh zmag zapored ko je v EVroligi izgubil proti Milanu s štirimi točkami razlike. Bayern je doma izredno dobro pripravljen saj ima deset zmag zapored in proti Realu tukaj vodi sicer samo z eno zmago prednosti v petih srečanjih. Real je prav tako fantastičen na poti kjer je zmagal devetkrat v desetih tekmah, zadnjih šest tekem pa ni izgubil.

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj