Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Avstralija: Tenis se odvija še naprej!

Avstralija: Tenis se odvija še naprej!

Medtem ko je svetovni as Novak ujet na letališču, se odvijajo naslednji dvoboji!

 

🎾AVSTRALIJA, ATP

 

 

SHAPOVALOV vs. SAFIULLIN

8.1.2022 ob 3:00

Naš tip je 1 – zmaga Shapovalova

 

  Shapovalov
X

Safiullin

Bet at home 1.28   3.50  
Bet365        

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 7.11.2.022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Rusija je v tej izdaji pokala ATP pokazala svojo globino dosedanjega talenta. Pogrešajo nekaj velikih imen, kot so Andrej Rubljov, Aslan Karacev in Karen Hačanov, in nimajo pravega specialista za dvojice, a so kljub temu uspeli v svoji skupini prehiteti gostitelje Avstralijo, Italijo in desetkratno zmagovalko Davisovega pokala Francijo. Pravzaprav so na vseh svojih devetih tekmah v zadnjih sedmih dneh uporabili le dva igralca. Roman Safiullin je verjetno presegel pričakovanja ekipe od njega. Zmagal je dve od svojih treh posamičnih tekem proti Arthurju Rinderknechu in Jamesu Duckworthu in jima pomagal zmagati na vseh treh dvobojih dvojic. Najpomembneje pa je, da je popeljal Rusijo na uvodu proti Franciji, ki je igrala ključno vlogo pri njihovi kvalifikaciji v naslednjo fazo. Svetovni #167, ki si je v ATP pokalu 2022 prislužil dragocenih 75 točk na lestvici ATP, še ni dosegel zmage med najboljšimi 20 v karieri. Stavnica bet365 ne nudi kvote na to tekmo. Proti takšnim nasprotnikom je odigral tri in tri izgubil, nedavni poraz proti Janniku Sinnerju na ATP pokalu pred nekaj dnevi, 6-7 3-6. Po porazu ZDA proti Veliki Britaniji v začetku dneva je Kanada potrebovala samo zmago proti Nemčiji, da se je uvrstila v polfinale, in to jim je le uspelo. Denis Shapovalov je v zadnjih dvobojih proti Veliki Britaniji in Nemčiji za svojo ekipo dal dostojen prispevek, zmagal je v odločilnem dvoboju dvojic in v zgodnjem vodstvu premagal Jana Lennarda Struffa. Nekdanji Kanadčan št. 1 je dosegel vrhunske rezultate v pokalu ATP, a v tem ekipnem tekmovanju še ni zmagal v zaporednih tekmah. V uvodni izdaji leta 2020 je zmagal na nadomestnih dvobojih proti Stefanosu Tsitsipasu in Aleksandru Zverevu, lani pa izgubil obe tekmi proti Novaku Đokoviću in Aleksandru Zverevu. Kanada in Rusija sta se že enkrat srečali v polfinalu Davisovega pokala leta 2019, ko je Denis Šapovalov zmagal v enojnih (proti Karenu Hačanovu) in v dvojicah ter svoji ekipi zagotovil zmago z 2:1.. Od teh dveh je daleč boljši Denis Šapovalov, ki je v svoji mladi karieri odigral tudi veliko velikih tekem doslej. Vendar pa mora Kanadčan še vedno biti na vrhu svoje igre, da premaga nevarnega Romana Safiulina, ki nima veliko za izgubiti, saj se Rusija še vedno lahko zanese na svojega #1 Danila Medvedjeva.


 

 

🎾AVSTRALIJA, ATP

 

 

AUGER-ALLIASIME vs. MEDVEDEV

8.1.2022 ob 4:30

Naš tip je 2 – zmaga Medvedeva

 

  Auger
X Medvedev
Bet at home 4.00   1.22
Bet365      

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 7.1.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Daniil Medvedev je dal vse od sebe za Rusijo v pokalu ATP 2022 in zanimivo bo videti, ali mu ostane še kaj v rezervoarju za nadaljevanje, zlasti proti vrhunskim igralcem. Ker je bil videti zelo utrujen in je v začetku tega tedna izgubil v napornem igralcu trojk proti Ugu Humbertu v uvodu, je odigral pet tekem in vse zmagal (2x posamezno in 3x dvojice). Svetovni #2 v zadnjih dveh letih ni bil tako dominanten, kot je bil v ekipnih tekmovanjih, a se je v pravem trenutku okrepil in Rusijo popeljal v polfinale.  Zmaga še enega neodločenega izida in uvrstitev v finale na pokalu ATP 2022 bi bil najbolj impresiven dosežek Rusa v ekipnih tekmovanjih. Svojemu moštvu je pomagal osvojiti pokal ATP in Davisov pokal leta 2021 in zmagal na štirih od petih posamičnih dvobojev v pokalu ATP 2020, vendar so za razliko od tega tedna vedno imeli močno skupino igralcev in njihovem #1 ni bilo treba igrati tudi preveč dvobojev dvojic. Felix Auger Aliassime je v svoji mladi in impresivni karieri morda zatajil ob velikih priložnostih, vendar ne proti Aleksandru Zverevu v četrtkovem pokalu ATP. Ker je vedel, da bi zmaga proti tretjemu mestu na svetu zagotovila Kanadi polfinalni položaj, je imel težave v zaključnih fazah drugega niza, a se je spet umiril in opravil delo v odločilnem nizu. Tekma, ki je bila za Nemčijo neuspešna, je pripomogla tudi k Kanadčanu. Stavnica bet at home ima višje kvote na Medvedeva. 21-letnik, ki je med svojim edinim prejšnjim nastopom v pokalu ATP leta 2020 utrpel tri zaporedne poraze v posamičnih tekmah, je bil v tej izdaji najkoristnejši igralec Kanade, saj so našli način, da se uvrstijo iz skupine C – najbolj konkurenčne skupina v ATP pokalu 2022.  Daniil Medvedev vodi z 2-0. Pred nekaj meseci sta se srečala v polfinalu OP ZDA, ko je Rusi prišel do rutinske zmage v nizu. 

 

 

 

 

🎾AVSTRALIJA, ATP

 

NADAL vs. RUUSUVUVORI

8.1.2022 ob 10:30

Naš tip je 1 – zmaga Nadala

 

 

Nadal

X Ruusuvovori
Bet at home 1.20   4.20
Bet365 1.22   4.33

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 7.1.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 


Rafael Nadal se je v četrtek umaknil iz dvoboja dvojic, da bi počival in se osredotočil na posamezno tekmo, in ugotovil, da je enako storil njegov petkov četrtfinalni nasprotnik Tallon Griekspoor. Na začetku te kampanje je prvi nosilec dvakrat izgubil svoj servis, med drugim enkrat, ko je serviral za tekmo pri 5-3, med neprepričljivo zmago nad Ricardasom Berankisom, 6-2 7-5. Pričakovano bo (proti pripravljenemu Tallonu Griekspoorju) težka  tesna tekma, vendar bi Španec vseeno raje šel ven in tekmoval, saj potrebuje čim več tekmovalnega časa pred začetkom prvega slam-a. sezone. Svetovni #6 je moral zaradi poškodbe izpustiti zadnjih pet mesecev sezone 2021. Nato je začel priprave na novo sezono na ekshibicijskem dogodku v Abu Dabiju prejšnji mesec, kjer je izgubil obe tekmi proti Andyju Murrayju v nizih in Denisu Shapovalovu v treh nizih. Nekdanji številka 1 na svetu, ki je leta 2021 preživel nekaj najtežjih trenutkov v karieri, bo zdaj prvič po ATP Acapulcu v zgodnjih fazah sezone 2020 nastopil v polfinalu na prostem na trdem igrišču – 6-3 6-2 proti Grigorju Dimitrov. Emil Ruusuvuori je prekinil niz sedmih zmag Alexa Molcana in se uvrstil v polfinale v Melbournu s 6-2 6-1. To je bil njegov daleč najlažji sprehod v kampanji, saj je v prvem krogu proti srečnemu poražencu Sebastianu Baezu potreboval uro in 39 minut, v drugem pa skoraj tri ure proti Jordanu Thompsonu. Medtem ko je Rafael Nadal leta 2021 na trdih podlagah odigral le sedem tekem, je nadarjeni Finec na teh podlagah dobil kar 26 tekem na račun 18 porazov v zadnjih 12 mesecih, kar mu je prineslo nekaj opaznih rezultatov, kot je polfinale v Atlanta (L) in Winston Salem. Rafael Nadal bo v težavah, če se bo izkazalo, da je to dan Emila Ruusuvuorija, saj je lahko najboljši finski tenis v teh razmerah učinkovit tudi proti najboljšim igralcem. V nasprotnem primeru bo Španec lahko izluščil napake in zmlel neizkušenega mladinca.

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>