Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

ATP: Los Cabos nadaljevanje

ATP: Los Cabos nadaljevanje

Spremljamo tri teniške dvoboje v Los Cabosu.

 

âš½ATP, LOS CABOS

 

HERNANDEZ vs. AUGER ALISSIAME

4.8.2022 ob 2:00

Naš tip je 2 - zmaga Auger Alissiama

 

  Hernandez
X Alissiame
Bet at home 12.00   1.02
Bet365 15.00   1.03

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 3.8.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Od Felixa Augerja Aliassimeja se je pričakovalo, da bo napredoval vse močneje in se uveljavil kot dosleden igralec na najvišji ravni, potem ko je končal svoje finale v Rotterdamu v začetku tega leta, vendar se je zgodilo ravno nasprotno, saj se je boril za doslednost in se soočil s peščico razočarajočih izgub.

Najbolje uvrščeni Kanadčan od februarja ni napredoval dlje od polfinala in je trenutno v nizu treh porazov, pri čemer sta dva od teh porazov prišla proti slabšima Maxime Cressy v Wimbledonu in Jasonu Kublerju v Newportu. Stavnica bet at home ima nižje kvote kot bet365.

Debitant ATP Los Cabosa je izgubil zadnje tri dvoboje na zunanjih trdih igriščih proti Daniilu Medvedjevu v četrtfinalu OP Avstralije, Boticu Van De Zandschulpu v Indian Wellsu in Miomirju Kecmanoviću v Miamiju.

Umik Johna Millmana je Juanu Alejandru Hernandezu Serranu omogočil razmeroma udoben preizkus v prvem krogu ATP Los Cabos, ki ga je v celoti izkoristil in zabeležil svojo prvo zmago v glavnem žrebu na tej ravni, 3-6 6-4 6- 4 proti Nicolasu Barrientosu.

To je že izjemno uspešna kampanja za #521 na svetu, če upoštevamo njegove izkušnje na glavni turneji in nedavne težave s formo in telesno pripravljenostjo. Zmagal je le eno igro v svojem edinem letošnjem dvoboju prvega kroga na turnirjih ATP (0-6 1-6 proti Pablu Andujarju v Acapulcu) in je bil prisiljen odstopiti od zadnjega dvoboja v ITF Cancunu pred nekaj tedni.

 

 

 

 

🎾ATP, LOS CABOS

 

 

 

 

 

KECMANOVIC vs. THOMSPON

4.8.2022 ob 2:00

Naš tip je 1 - zmaga Kecmanovica

 

  Kecmanovic
X Thompson
Bet at home 1.37   3.00
Bet365 1.40   2.95

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 3.8.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Miomir Kecmanović je na travi (2-3) nekoliko izgubil zagon in bi želel dati ton za zamah OP ZDA z dobrim rezultatom v Los Cabosu, kjer bo debitiral.

Ne glede na težave v zadnjih nekaj nastopih je bila to uspešna sezona za srbskega mladeniča. Sezono je začel odlično in zbral 12 zmag od 16 možnih na zunanjih trdih igriščih, najboljši rezultat pa je nekaj četrtfinalnih nastopov na turnirjih Masters v Indian Wellsu in Miamiju.

Dvakrat je nekdanji mladinec številka 1 tekmoval na drugem mehiškem turnirju ATP v Acapulcu in obe kampanji sta se končali v drugem krogu (brez R1 slovesa) proti Rafaelu Nadalu leta 2020 in Grigorju Dimitrovu leta 2021.

Jordan Thompson je prevladoval in premagal polfinalista prejšnjega tedna ATP Kitzbuhel Yannicka Hanfmanna ter se že drugo sezono zapored uvrstil v drugi krog ATP Los Cabos. Na turnirju je debitiral pred 12 meseci in prišel do četrtfinala, kjer je premagal Iva Karlovića in Sebastiana Ofnerja.

Medtem ko je Srb objavil šest zaporednih četrtfinalnih rezultatov na glavni turneji v začetku tega leta, je Avstralcu v teh osmih mesecih uspelo doseči zaporedno zmago v glavnem delu turnirjev ATP le enkrat - QF v Dallasu.


 

 

🎾ATP, LOS CABOS

 

 

 

 

 

 

BAGNIS vs. BERANKIS

4.8.2022 ob 2:00

Naš tip je 2 - zmaga Bernakisa

 

 

Bagnis

X Berankis
Bet at home 2.28   1.59
Bet365 2.30   1.61

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 3.8.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Ricardas Berankis se je izognil svojemu tretjemu porazu v toliko dvobojih proti Quentinu Halysu letos, tako da je dosegel zmago v nizu v prvem krogu ATP Los Cabos. V obeh nizih je dobil zgodnji break in nikoli ni zaostajal za tekmecem v nobeni fazi, 7-6 7-5.

To je bila za prvouvrščenega Litovca prva zmaga v glavnem žrebu na dogodkih ATP po Dubaju februarja (2022), ko se je prijavil kot kvalifikant in prišel do četrtfinala ter premagal Jana Lennarda Struffa in Alekseja Popyrina. Stavnica bet365 ima višje vkote na oba.

Facundo Bagnis je dosegel dominantno zmago v nizu in Ernestu Escobedu zadal osmi zaporedni poraz na vseh ravneh, 6-3 6-1. To je bila šele njegova 34. zmaga na zunanjih trdih igriščih in ena najlažjih, kar jih je dosegel na površini.

Argentinec je letos dosegel 4/6 na zunanjih trdih igriščih, še ena zmaga pa bi pomenila njegovo najboljšo sezono na površini po letu 2014 (5/3) in tudi najboljši rezultat, saj še nikoli ni nastopil v četrtfinalu na ne peščenih podlagah doslej v svoji karieri.


 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>