Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

Anglija: Kvalifikacije

Anglija: Kvalifikacije

Spremljamo teniške kvalifikacije za Wimbledon!

 

🎾ANGLIJA, KVALIFIKACIJE

 

 

VAN DE ZANDSCHULP vs. GIRON

21.6.2022 ob 13:00

Naš tip je 1 - zmaga Van de Zandschulpa

 

  Van De Zandschulp
X Giron
Bet at home 1.35   3.40
Bet365 1.33   3.05

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 20.6.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Botic Van De Zandschulp je na svojem zadnjem nastopu na ATP v Londonu prejšnji teden zabeležil svoj najboljši rezultat v karieri na travi, kjer je premagal Grigorja Dimitrova in Alejandra Davidoviča Fokina, preden je naletel na morebitnega prvaka in v formi Mattea Berrettinija v polfinalu. Tenis na bet at home ima višje kvote.

Najbolje uvrščeni Nizozemec pred letom 2021 še nikoli ni prišel v četrtfinale glavne turneje, zdaj pa je na vseh štirih podlagah odigral vsaj eno takšno tekmo. Dosledna prizadevanja na različnih površinah v zadnjih 18 mesecih so bila nedavno nagrajena s 26. mestom v karieri.

Podprvak ATP v Münchnu 2022 potrebuje še eno zmago, da bo to njegova najboljša sezona v karieri na travi. Na površini se je zaznamoval med svojo prelomno sezono na glavni turneji leta 2021 in leto končal s tremi zmagami od možnih šestih.

Marcos Giron je v tem zamahu na travi do zdaj dosegel dva poraza. Pred dvema tednoma je v prvem krogu v Stuttgartu izgubil s trojko proti Janu Lennardu Struffu, prejšnji teden pa je izsilil odločilni niz proti Felixu Augerju Aliassimeju v prvem krogu v Halleju.

Američan je trenutno v nizu petih porazov, v uvodnem krogu pa mu je spodletelo 13 od 17 turnirjev, na katerih je sodeloval v teh šestih mesecih sezone 2022. 

 

 

🎾ANGLIJA, KVALIFIKACIJE

 

 

 

KYRGIOS vs. DJERE

21.6.2022 ob 16:30

Naš tip je 1 - zmaga Kyrigosa

 

 

Kyrigos

X Djere
Bet at home 1.11   6.00
Bet365 1.11   6.50

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 20.6.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Nick Kyrgios se je v zamahu na travi do sedaj izkazal za težkega igralca. V Stuttgartu in Halleju je nastopil zaporedoma v polfinalu, pravkar pa ga je izgnal Andy Murray v nizih in končni prvak Hubert Hurkacz v treh nizih. Tenis na bet365 ima višje kvote.

Avstralec je pogosto deležen kritik zaradi pomanjkanja truda, vendar si zasluži veliko zaslug za način, kako se je leta 2022 držal na igrišču. Z namenom je igral na vseh turnirjih, na katere se je prijavil letos, in dosegel vsaj četrtfinale na štirih od šestih izletov.

Pet od njegovih šestih letošnjih porazov je bilo proti najboljšim 20 igralcem, drugi pa proti nekdanjemu #1 sveta Andyju Murrayju. Poleg tega je letos na tekmah uvodnega kroga neporažen (6-0).

Laslo Djere je imel prejšnji teden razmeroma uspešno kampanjo v Halleju. Henri Squire mu je v prvem krogu podaril lahko zmago (4-3), kasneje pa je v drugem krogu odigral tesno tekmo s Karenom Khachanovom.

Nekdanji prvak ATP Rio de Janeiro je v svoji karieri dosegel 3/8 na travi, trije od teh osmih porazov pa so prišli proti avstralskim nasprotnikom Johnu Patricku Smithu, Johnu Millmanu in Alexu de Minaurju.


 
 

🎾ANGLIJA, KVALIFIKACIJE

 

 

 

ANDREESCU vs. TREVISAN

21.6.2022 ob 11:00

Naš tip je 1 - zmaga Andreescu

 

 

Andreescu

X Trevisan
Bet at home 1.24   3.80
Bet365 1.22   4.33

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 20.6.2022 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

 

Bianca Andreescu je obžalovala zamujene priložnosti, potem ko ji ni uspelo zmagati tekme drugega kroga proti Karolini Pliškovi v Berlinu, ki bi ji prinesla prvo četrtfinale na travi. V odločilnem nizu je osvojila 17 zaporednih točk na servis, vendar je Čehinji dovolila, da se je borila nazaj s 6-4, 2-6, 7-6.

Po začetku sezone v aprilu je odigrala pet turnirjev in se v celoti izognila porazom v prvem krogu. Prvakinja OP ZDA 2019 se še vedno uči travnatih igrišč, na katerih ima le dve zmagi v glavnem žrebu: Christina McHale v Eastbournu 2021 in Katerina Siniakova v Berlinu.

Martina Trevisan je imela več kot dva tedna časa za počitek in razmišljanje o neverjetnem nizu 10 zmag na pesku. Na poti do prvega naslova WTA v Rabatu je premagala Garbine Muguruzo, nato pa Magdo Linette in poškodovano Leylah Fernandez na poti do polfinala Roland Garrosa.

Pred dvema letoma se je na Roland-Garrosu prebila s šokantnim četrtfinalom, a tega do poletja ni podprla. 28-letnica zdaj išče svojo drugo profesionalno zmago na travi, po Maryni Zanevski v kvalifikacijah za Wimbledon 2018, medtem ko je na svoji drugi kampanji v Bad Homburgu.


 

 

 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

<< Naslednja

Prejšnja >>