sportne-stavnice.com
 

Stave na najbolj priljubljenih športnih stavnicah


REGISTRIRAJ SE
Stave - registriraj se

Stavni nasveti

Vrste športnih stav
Bonus stave
Bwin bonus
Bet-at-home bonus
MyBet bonus
Betfair bonus
Bonus zahteve stavnic

19.03.2020 - 19.3.2020 - NOGOMET; BELORUSIJA: PREMIER LIGA

19.3.2020 - NOGOMET; BELORUSIJA: PREMIER LIGA

Športni svet se je ustavil, mi pa vam še vedno nudimo nasvete za dnevne tekme! Tokrat spremljamo Belorusijo!

BET AT HOME – stavnica z odličnimi kvotami

 

NOGOMET – BELORUSIJA - PREMIER LIGA

ENERGETIK - BATE, 19.3.2020 ob 15:00 naš tip je 2 – zmaga BATE

Bet at home kvote: na zmago Energetika 7.99 na zmago BATE 1.29 na neodločen rezultat 4.52

Bet365 kvote: na zmago Energetika 9.00 na zmago BATE 1.33 na neodločen rezultat 5.00 (Objavljeno 18.3. 2020, ob 11:00)


Bate je vodilni na lestvici beloruske lige in se bo tokrat srečal s trinajstouvrščenim Energetikom. Bate je imel vmes slab del sezone ko je bil brez zmage v šestih tekmah nato pa je popravil svojo formo in dosegel štiri zmage zapored, dve od tega v beloruskem pokalu. Bate je trikrat zabil najmanj dva gola, samo enkrat pa je ohranil svoj gol prazen. Eneregetik je medtem po štirih tekmah brez poraza izgubil tekmo s Smorgonom na prijateljski tekmi s 3:2. Obe zmagi Energetika sta prišli z najmnj 4 goli v mreži nasprotne ekipe, štirirkat pa so zabili najmanj dva gola. Energetik je doma izgubil sicer samo trikrat v desetih tekmah, proti Bateju pa tukaj nima niti ene zmage v petih tekmah. Samo enkrat jim je uspelo remizirati. Bate je tukaj trikrat zmagal brez da bi prejel gol, vsakič pa je zabil najmanj dva gola. Bate je v gosteh močan saj je brez poraza v desetih tekmah,od tega je dobil šest tekem.

NOGOMET – BELORUSIJA - PREMIER LIGA

SHAKTYOR SOLIGORSK - ZHODINO, 19.3.2020 ob 17:00 naš tip je 1 – zmaga Soligorsa

Bet at home kvote: na zmago Soligorskega 1.39 na zmago Zhodina 6.87 na neodločen rezultat 3.91

Bet365 kvote: na zmago Soligorskega 1.44 na zmago Zhodina 7.50 na neodločen rezultat 4.20 (Objavljeno 18.3. 2020, ob 11:00

Soligorsk se na lestvici nahaja takoj za vodilnim Batejem, in se bo tokrat srečal z Zhodinom ki je šesti. Zhodino je imel precej problemov v štirih tekmah saj je vsakič izgubil, poleg tega pa mu nikoli ni uspelo zadeti. Soligorsk je medtem dvakrat izgubil in trikrat zmagal, na vseh treh zmagah pa je ohranil prazno mrežo. V petih tekmah te ekipe vsakič nismo videli zadetke ene ekipe. Soligorsk je na domačem terenu v dobri formi in je samo enkrat izgubil in sedemkrat zmagal, poleg tega pa je šest zmag tukaj dobil s prazno mrežo! Prav tako so vsakič zadeli vsaj dva gola, petkrat pa so zabili tri ali več. Zhodino je tukaj samo enkrat zmagal proti Soligorskem, vsako izmed petih srečanj teh dveh ekip pa je prineslo zadetke samo ene ekipe. Zhodino ima v gosteh samo tri zmage v desetih gostovanjih.
 

 

 
 
Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 
Izkoristite ponujene bonuse naših stavnic TUKAJ!