Najboljše športne stavnice za staveVrste športnih stav
Bonus stave
Bonus zahteve stavnic

<< Nazaj

ATP: Estoril

ATP: Estoril

Trije spopadi na Portugalskem.

 

 

?PORTUGALSKA, ATP

 

 

 

CACHIN vs. TSENG

3.4.2023 ob 13:00

Naš tip je 1 - zmaga Cachina

 

  Cachin
X Tseng
Bet at home 1.60

 

2.33
Bet365 1.62   2.30

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 2.4.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Pedro Cachin je bil neuspešen pri začetku sezone na  južnoameriškim peskom pred nekaj meseci, vendar  se bo v prihodnjih tednih znova preiskusil na evropskem pesku. V prvih štirih mesecih sezone 2023 mu je uspelo zmagati le na dveh tekmah glavne turneje, tri od štirih tekem pa je izgubil na svojem običajnem igrišču v Južni Ameriki. Začetek leta za Argentinca je bil frustrirajoč, še posebej glede na to, da je proti koncu leta 2022 dosegel nekaj prebojnih rezultatov na glavni turneji in je bilo videti, da bo nadaljeval s pozitivnimi rezultati v letu 2023. Dosegel je tretji krog OP ZDA  avgusta in celo dobil nize proti uglednim igralcem, kot sta Andy Murray in Cameron Norrie v Gijonu oziroma na Dunaju. Tenis na bet365 nudi kvote. Tudi Chun-Hsin Tseng je imel težak začetek sezone, saj še ni dosegel svoje prve zmage na glavni turneji in ima negativen izkupiček zmag in porazov na vseh ravneh igre, saj je izgubil devet od 16 tekem, ki jih je je doslej igral. Kljub temu, da je dosegel veliko uspeha na ravni mladincev in tudi na nižjih tekmovanjih, visoko usposobljeni 21-letnik zaradi svoje neustrezne telesne pripravljenosti ni mogel ponoviti iste forme in zmogljivosti na glavni turneji. Medsebojni dvoboj: Chun-Hsin Tseng vodi z 2-0. V nasprotju s številnimi azijskimi igralci ima Tajvanec bogate izkušnje in spretnosti na pesku, s skupno 58 zmagami in tremi naslovi na nižji ravni v zadnjih dveh letih. Poleg tega je lani zmagal na njihovem zadnjem srečanju na pesku na Murcia Challengerju. Čeprav imajo lahko južnoameriški igralci naravno prednost na pesku, ima Chun-Hsin Tseng možnost, da pride do drugega kroga v Estorilu, če bo odigral svoj maksimalni potencial.
 

 

 

 

 

 

 

 

?PORTUGALSKA, ATP

 

 

 

 

 

 

ALBOT vs. BAEZ

3.4.2023 ob 14:30

Naš tip je 2 - zmaga Baeza

 

  Albot
X

Baez

Bet at home 5.00   1.16
Bet365 5.00   1.17

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 2.4.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Sebastian Baez je lani med južnoameriškim delom v Santiagu doživel precejšnje razočaranje, ko je zapravil precejšnjo prednost proti Pedru Martinezu in ostal brez svojega prvega naslova ATP. Vendar pa mu je uspelo ta neuspeh zapustiti z uspehom v Estorilu, kar je pomagalo ublažiti bolečino ob porazu. Leta 2022 je nadarjeni Argentinec debitiral na portugalskem tekmovanju na peščenih igriščih in si zagotovil svoj prvi naslov na glavni turneji, pri čemer se je boril z zmagami proti prekaljenim igralcem, kot so Richard Gasquet, Marin Cilic in Albert Ramos Vinolas. Svetovni #33 je uspel prekiniti svoj strašni niz porazov z zmago na prvenstvu v Cordobi februarja letos in dosegel še nekaj omembe vrednih rezultatov med južnoameriškim delom na pesku. Vendar pa njegova splošna uspešnost v letu 2023 ni bila na ravni in moral bo bistveno izboljšati svojo igro, če upa, da bo ta teden imel priložnost ubraniti naslov v Estorilu. Radu Albot ima letos na glavni turneji precej nepomembno sezono, z izjemo nepričakovane uvrstitve v polfinale v Delray Beachu, kjer si je pred tem pred štirimi leti zagotovil svoj prvi in edini naslov ATP. Najbolje uvrščeni Moldavec je imel negativno razmerje med zmagami in porazi na pesku v vsaki od zadnjih treh sezon, njegov prvi nastop na turnirju ATP Estoril leta 2022 pa se je zaključil v kvalifikacijskih krogih z porazom v treh nizih proti Fernandu Verdascu. Medsebojni izid: 0-0. Čeprav se Sebastian Baez morda trenutno sooča s pomanjkanjem forme in samozavesti, se zdi, da Radu Albot morda ne bo v dobrem položaju, da bi to izkoristil.
 
 
 

?PORTUGALSKA, ATP

 

 

 

 

 

 

SCHWARTZMANN vs. CECCHINATO

2.4.2023 ob 16:00

Naš tip je 1 - zmaga Schwartzmann

 

  Schwartzmann
X

Cecchinato

Bet at home 1.43   2.77
Bet365 1.44   2.75

*Kvote so bile na stavnicah objavljene 2.4.2023 ob 11:00. Obstaja možnost, da so spremenile.

 

Diego Schwartzman je uspel zagotoviti nekaj zmag v glavnem žrebu med nedavno zaključenim Sunshine Double, vendar to ni bilo dovolj, da bi popravil škodo na njegovem zaupanju in morali, ki sta bila močno prizadeta zaradi njegovih težav v zadnjih osmih mesecih. Tenis na bet at home nudi kvote. Nekdanji 8. zvezdnik sveta je sezono 2022 končal s sedmimi zaporednimi porazi, od takrat pa si ni uspel povrniti forme. Doslej v letu 2023 je izgubil devet od 12 tekem, njegove borbe na pesku, ki mu je najljubša podlaga, pa so še posebej zaskrbljujoče. Izgubil je vse štiri dvoboje na pesku, proti nasprotnikoma, kot sta Dušan Lajovic in Bernabe Zapata Miralles. V svoji karieri je nenehno dosegal pomembne uspehe med južnoameriškimi delii in zanimivo bo videti, ali bo njegovo nedavno pomanjkanje rezultatov v tem obdobju leta 2023 negativno vplivalo na njegovo uspešnost na evropskem pesku v naslednjih nekaj tednih. Po lanskem premoru zaradi poškodbe se je Marco Cecchinato posvetil trdemu delu na vseh ravneh, da bi ponovno pridobil formo. Kljub napredku je obžalovanja vredno, da so ga znova ovirale težave s telesno pripravljenostjo, ki so zmotile zagon, ki ga je vzpostavil v drugi polovici leta 2022. Nekdanji polfinalist OP Francije se je letos že dvakrat predal na OP Avstralije in v Cordobi. Trenutno prestaja težko fazo, saj je izgubil prejšnje tri dvoboje, ki so bili vsi odigrani na peščenih igriščih v ATP Santiago, Santiago Challenger in San Remo Challenger. Medsebojni dvoboj: Diego Schwartzman vodi s 4-1. Nekdanji prvouvrščeni Argentinec je imel zgodovino prevlade nad Marcom Cecchinatom v njunih prejšnjih dvobojih. Čeprav trenutno ni na vrhuncu forme, bo še vedno imel prednost pred Italijanom.
 

 
 
 
 
 
 

 

Preverite še ostale tekme in stave na naših stavnicah!

 

<< Nazaj

Fatal error: Uncaught mysqli_sql_exception: Subquery returns more than 1 row in /srv/disk2/1133414/www/sportne-stavnice.com/inc/blog.php:184 Stack trace: #0 /srv/disk2/1133414/www/sportne-stavnice.com/inc/blog.php(184): mysqli_query(Object(mysqli), 'select page_lin...') #1 /srv/disk2/1133414/www/sportne-stavnice.com/inc/content.php(177): include('/srv/disk2/1133...') #2 /srv/disk2/1133414/www/sportne-stavnice.com/index.php(229): include('/srv/disk2/1133...') #3 {main} thrown in /srv/disk2/1133414/www/sportne-stavnice.com/inc/blog.php on line 184