Bestake goljufija

Ste že imeli slabo izkušnjo s stavnicami? Delite to z nami in posvarite še druge!
Odgovori
sladikb
Prispevkov: 5
Pridružen: 11.07.2012, 17:54

Bestake goljufija

Odgovor Napisal/-a sladikb »

Vsem uporabnikom športnih stavnic sporočam eno izmed naslednjih goljufij. Zgodilo se je na žalost meni osebno.

Na internetu na raznih forumih sem našel izmenjevalnico Bestake. Kvote za dogodke so bile nenormalno visoke, seveda super za stavit. Odločil sem se, da bom igral. Povprečno so bile kvote višje za cca.: 40%. Ko sem igral, sem nekaj zadel, nekaj izgubil, naredil nekaj depositov, nekajkrat sem si tudi izplačal.
No ko sem imel na računu točno 13.287€, se mi zgodilo sledeče. Ko sem se logiral v račun, denarja ni bilo več gor. Bila pa je postavljena stava za ves moj denar. Nism mogel verjet. Na sliki je razvidno, kaj so avtomatsko stavili. Ko sem prišel malo k sebi, sem hotel komunicirati nekako s odgovornimi na strani, pa odgovora ni bilo. No kmalu se je po netu začelo razpravljati. Nisem bil samo jaz »nategnjen«. Veliko nas je bilo. Bral sem po raznih forumih, tudi na youtubu je posnetek.
Stava je bila postavljena na tekme svetovnega prvenstva v nogometu, vsekakor pa ni mogoče zadeti (vse bi moral zadeti da bi dobil izplačano, ne samo enega dogodka)- se vidi na sliki. Denar se je na stave sorazmerno porazdelil. Potem sem videl, da so vsem uporabnikom bestake.com stavili na enake tekme ves denar. Seveda smo vsi stavo falili.
Sam sem kontaktiral na moneybookers, pridružil sem se skupini na FB-ju. Pa je bilo vse zamanj. Stavnica je bila registrirana nekje na Kostariki. Čez točno 5 dni ta stran ni več delovala. Tako je bil ves moj denar izgubljen.

Želim samo vse opozoriti, da ne igrajte na neznanih stavnicah, ker je zelo verjetno, da boste ostali brez denarja. Sam sem lahko jezen samo nase, ker sem bil naiven. Če ima kdo še kakšno neprijetno izkušnjo naj jo deli na forumu. Tako ne bomo po nepotrebnem izgubljali denarja.
bestake prevara
bestake prevara
bestake.jpg (124.95 KiB) Pogledano 10780 krat

urkl79
Prispevkov: 28
Pridružen: 02.02.2012, 11:39

Re: Bestake goljufija

Odgovor Napisal/-a urkl79 »

Res žalost da to lahko dovolijo...Pa sej so moral plačat koncesijo pa to in majo zihr njihove podatke...Drugač mam pa jest slabo izkšunjo z Fairway casinojem, ki mi ni na nobe način hotel izplačati dobitka. Tudi do njih nikakor nisem mogel priti, ker niso odgovorili na maie, telefona pa nimajo...

janezd
Prispevkov: 13
Pridružen: 24.01.2012, 09:25

Re: Bestake goljufija

Odgovor Napisal/-a janezd »

Se o tem mogoce se kje pise?
Sem pa ze slisal za ta primer.. Baje jih je nekaj dobilo denar nazaj? Je to res??

sladikb
Prispevkov: 5
Pridružen: 11.07.2012, 17:54

Re: Bestake goljufija

Odgovor Napisal/-a sladikb »

Sam sem bral malo po forumih, na youtubu je posnetek. Skupina je obstajala na FB-ju. Če je kdo dobil denar nazaj ne vem, zase vem, da ga nisem. Od takrat ko so mi pobral denar ne spremljam več tega primer, igram raje na preverjenih stavnicah. Upam, da se mi ne bo kej tacga še kdaj zgodilo, ker sm bil na robu živčnega zloma.

Odgovori